Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Amerika, zemlja velika

Featured Replies

White Dress Girl GIF by ABC Music

• Replies 15.8k
  • Views 1.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Za one koji nisu čuli, mustangica je dobro i evakuisana je. 

• To je MAGA narativ o kome sam pisao, nije kriv monstrum koji je ubio uz psovke, nego je kriva ona jer je kao majka trebalo da bude pazljivija. Kratka suknja 1/1. Potpuno odsustvo logike, pameti, emp

• *edited by mod
    *edited by mod

Posted Images

54 minutes ago, Bud Stonebraker said:

Dobar play by play oko birthright citizenship

pred vrhovnim sudom; izgleda slabe sanse da ce ga ukinuti?

@namenski cenim da ces uraditi test pa nam pokazati bez djidanja

Koga bre boli kurac da popunjava upitnike i za cije babe zdravlje.

Eo trcim da popunim...

I odakle vam to praziluk ubedjenje da ljudi u svetu ne sanjaju vece ostvarenjetm od postati ponosni Amerikanac vlasnik US pasosa?

Doduse, ti i tebi slicni ste dokazali jedno: umesto da stigavsi u Ameriku postanete Amerika, Amerika postaje Bud...

Zatucan, nabijen donetim predrasudama, ubedjen da ga umetanje u komunikaciju americkihtm reci i izraza cini Amerikancem...isuse

Sa sve stecenim pravom da ostatku sveta deli lekcije o vrednostimatm

Jednu vrednost zaboravljas, staru balkansku: magarac u Bec, magarac iz Beca...

Obzirom da ces dobiti barem 27 👍 to je 1 signal za mene da se samobanujem, sasvim OK, pa nastavi(te) sa anti-americkim pljuvacinama uz 1 aloha od Buda

1 hour ago, Bud Stonebraker said:

da se samobanujem...

Jos kad bi mog'o da povedes i Trampa...

fantom

Edited by namenski

Čuveni severnoamerički sporazum i njegova organizacija hail

Image

HFAGpQWXQAAIHYH?format=jpg&name=large

23 hours ago, Bud Stonebraker said:

Obzirom da ces dobiti barem 27 👍 to je 1 signal za mene da se samobanujem, sasvim OK, pa nastavi(te) sa anti-americkim pljuvacinama uz 1 aloha od Buda

Ideš na Kuvu?

MS NOW
No image preview

Pam Bondi’s portrait already taken down at Justice Depart...

Just a day after her firing, the former attorney general’s pictures have been taken down.

1775300767478873650315078148284.jpg1775300767478873650315078148284.jpg

image.png

@namenski ides nepotrebno djonom! (cenim istorijske shlajfne koje postujes - kvalitetno!)

On 2. 4. 2026. at 20:20, namenski said:

I odakle vam to praziluk ubedjenje da ljudi u svetu ne sanjaju vece ostvarenjetm od postati ponosni Amerikanac vlasnik US pasosa?

Ucitavas, cak ni ne mislim da su oni iz kasnog 19. veka ili pocetkom 20. imali praziluk ubedjenje - dosli ljudi hleba radi a ne pasosa!

On 2. 4. 2026. at 20:20, namenski said:

Zatucan, nabijen donetim predrasudama, ubedjen da ga umetanje u komunikaciju americkihtm reci i izraza cini Amerikancem...isuse

Sa sve stecenim pravom da ostatku sveta deli lekcije o vrednostimatm

Jednu vrednost zaboravljas, staru balkansku: magarac u Bec, magarac iz Beca...

Umecem americke reci jer ne mogu da se setim srpskih, jbg ucim (bilo je davno)

Ako se ne varam ti si 1 komunista pa bi mogao da elaborilas glede zatucanosti, ne?

rekao bih da amerikanci olako prelaze preko svega ovoga sto se desava sa iranom

ako sada ne budu reagovali odlucnije na ovakve stvari bojim se da ce posle biti kasno

danas iran, ovekoveceni neprijatelj, sutra oni sami

4 minutes ago, cedo said:

rekao bih da amerikanci olako prelaze preko svega ovoga sto se desava sa iranom

ako sada ne budu reagovali odlucnije na ovakve stvari bojim se da ce posle biti kasno

danas iran, ovekoveceni neprijatelj, sutra oni sami

Da se sprovede referendum medju gradjanims USA ,gallon goriva narednih 50 godina 3 dolara ali da bi to dobili mora atomsko oruzije po Iranu i delovima Kine.Referendum Yei or Nei .Sta mislis da bi dobili kao rezultat?

3 minutes ago, askeladden said:

Da se sprovede referendum medju gradjanims USA ,gallon goriva narednih 50 godina 3 dolara ali da bi to dobili mora atomsko oruzije po Iranu i delovima Kine.Referendum Yei or Nei .Sta mislis da bi dobili kao rezultat?

Dobili bi pitanje "Jel moze i po ostatku sveta ali da galon bude 2.99"

to sto pricate znaci da su amerikanci losi ljudi, a oni nisu nista losiji od bilo kojih drugih po svetu

ono sto velim je da se to drustvo ovim procesom anestezira, prestaje da reaguje na milion kontradiktornih poruka u kratkom vremenu

ja prestajem da reagujem. nisu oni nista drugaciji od mene

15 minutes ago, cedo said:

to sto pricate znaci da su amerikanci losi ljudi, a oni nisu nista losiji od bilo kojih drugih po svetu

ono sto velim je da se to drustvo ovim procesom anestezira, prestaje da reaguje na milion kontradiktornih poruka u kratkom vremenu

ja prestajem da reagujem. nisu oni nista drugaciji od mene

Paaa sad,dok im Iran nije srusio sneska uz pomoc Fattah projektila gomila US politicara je sasvim ozbiljno govorila kako bi trebalo trovaca u stiklicama zategnuti atomkom jer sto bi reko Bajden,Sta ce da urade ‘,nas AD 105% a njihove rakete ni ne rade .Taj isti Iran jos uvek nije raspametio poluostrvo po fabrikama za desalinizaciju,Rusija jos nije srusila mostove na Dnjepru pose 5 godina ljutog rata.A nije bas da ne mogu ,ili cemo i dalje kako Rusi ne mogu da pogode jer nemaju ili nisu precizni ..sta god.Tako da sveistizam ne stoji bas.

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.