Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Amerika, zemlja velika

Featured Replies

https://eu.tennessean.com/story/news/politics/2026/02/20/tennessee-bill-death-penalty-women-abortion/88777975007/

1. Two Tennessee Republican lawmakers have proposed a bill to allow the death penalty for women who have abortions.

2. The bill would classify abortion as fetal homicide and remove current legal protections for pregnant women.

3. The legislation is supported by some faith leaders and the Foundation to Abolish Abortion.

4. If passed, the bill would take effect on July 1 but would not allow for retroactive prosecutions.

• Replies 15.8k
  • Views 1.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Za one koji nisu čuli, mustangica je dobro i evakuisana je. 

• To je MAGA narativ o kome sam pisao, nije kriv monstrum koji je ubio uz psovke, nego je kriva ona jer je kao majka trebalo da bude pazljivija. Kratka suknja 1/1. Potpuno odsustvo logike, pameti, emp

• *edited by mod
    *edited by mod

Posted Images

Nažalost, Tenesi je tek jedna u nizu država koje su ovo promenile ili menjaju. Sve to od 2022. godine kada je na federalnom nivou ukinut https://en.wikipedia.org/wiki/Roe_v._Wade koji je do tog trenutka štitio prava žena na abortus. Od tad svaka država ovo pravo može da uredi kako im volja, nema federalnog zakona koji ih ograničava.

Firma za koju sam radio u tom trenutku 2022. godine, i koja je skupljala medicinske podatke žena u svrhu pomoći oko praćenja ciklusa i da pomogne oko začeća, je tad preko noći ostala bez preko 50% korisnika. Iz straha da bi vlasti mogle da traže od firme njihove podatke u svrhu dokazivanja da su bile trudne i da su to znale - i time da su počinile ubistvo.

Edited by Svarog

Izgleda da su im karteli digli ulog. Izgleda da su izveli napad na aerodrom u Gvadalahari

....

Zbog pada carina na Vrhovnom sudu SAD, rupa u budzetu ce biti veca za nekih $300-400 milijardi, ako sam dobro video. Spustanje poreza u proslogodisnjem budzetu je trebalo da se finansira carinama.

Supreme-Court-s-Tariff-Ruling-and-Trump-

To se zove "trickling up economics".

Up or down?

Pašće neka pozajmica i sve cool, anyway.

48 minutes ago, bios said:

Up or down?

Up.

Kad skines poreze bogatunima pa naplatis od sirotilje preko tarifa da pokrijes nastale rupe u budzetu.

Superhik Trampara, pamtice ga amerika po zlu 100 godina,

Trickling down economics je cista prevara, nigdje se nije pokazalo da radi kako je predstavljeno. Nikad nista ne kapne dole, sve zavrsi na kajmanskim ostrvima i slicnim off shore racunima, dok public services skripe i propadaju bez investicija.

2 hours ago, Seabass said:

Up.

Kad skines poreze bogatunima pa naplatis od sirotilje preko tarifa da pokrijes nastale rupe u budzetu.

Superhik Trampara, pamtice ga amerika po zlu 100 godina,

Up or down, nisam bio siguran za terminologiju, ali mislimo na istu stvar- Big Ugly Bill.

Smanjio je porez svima, ali samo njegovi ultra bogati drugari imaju benefit od toga. Ja, kao i većina običnih ljudi ionako spadam u bracket kojima to znači možda hiljadu, dve u plusu na godišnjem nivou. Ali se to potire već na prvom sledećem koraku, pošto lošiji health insurance paket plaćam više nego pretgodne godine, uz “neće valjda” molitvu.

@bios daj 1 break down ako te ne mrzi; sta si imao/placao 2025 vs 2026 - employer provided insurance I guess?, odbitci od paychecka, novi/stari deductible, poseta doktoru&ostalo…

Imam osecaj da je “samo” 6%-7% skuplje?

10 hours ago, Bud Stonebraker said:

@bios daj 1 break down ako te ne mrzi; sta si imao/placao 2025 vs 2026 - employer provided insurance I guess?, odbitci od paychecka, novi/stari deductible, poseta doktoru&ostalo…

Imam osecaj da je “samo” 6%-7% skuplje?

Kupujem health na Marketplace-u. Mrzi me naravno da radim breakdown, znam samo da mi je kredit 60% ili 70% u odnosu na prethodnu godinu. Tako da sam daungrejdovao paket, da bi mi mesečna premija ostala na sličnom nivou.

@bios Obamacare brutalan ove godine!

kronos dobio konkurenciju

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.