Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Amerika, zemlja velika

Featured Replies

I uovome smo bili prvi... fantom

• Replies 15.8k
  • Views 1.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Za one koji nisu čuli, mustangica je dobro i evakuisana je. 

• To je MAGA narativ o kome sam pisao, nije kriv monstrum koji je ubio uz psovke, nego je kriva ona jer je kao majka trebalo da bude pazljivija. Kratka suknja 1/1. Potpuno odsustvo logike, pameti, emp

• *edited by mod
    *edited by mod

Posted Images

11 hours ago, bios said:
NBC News
No image preview

James Talarico wins Texas Democratic Senate primary as GO...

NBC News projects Talarico will advance to the general election, while Sen. John Cornyn and state Attorney General Ken Paxton compete in a Republican primary runoff.

Talariko trči za senat u novembru. Šta znam, imaju slične pozicije on i Kroket, s tim što je ona više establišment kandidat od njega. I koliko sam ispratio bila je favorit.

Slušao sam ga malo pre nekog vremena. Popriličan normalac, inače je hrišćanin, čak i pastor u crkvi, ali je žestok kritičar hrišćanskog nacionalizma.

Sa druge strane, Mordor ako izbaci Pakstona kao kandidata, tačno će GOP da izvisi za mesto u Senatu. Što bi bilo sjajno.

Video na CNN-u juce grafikon gde su procene da Dems dobiju mesto u senatu pre godinu dana iznosile jedva 20%, a sada je 44%. Tako da svakako nisu bez sanse. Pogotovo sto je Talarico centrista, privlacan i za normalne republikance i neopredeljene.

13 hours ago, bios said:

Talariko trči za senat u novembru. Šta znam, imaju slične pozicije on i Kroket, s tim što je ona više establišment kandidat od njega. I koliko sam ispratio bila je favorit.

Možda grešim, ali mislim da su stavovi oko Izraela doprineli u dobroj meri. Crockett je otvoreni AIPAC shill.

13 hours ago, bios said:

Slušao sam ga malo pre nekog vremena. Popriličan normalac, inače je hrišćanin, čak i pastor u crkvi, ali je žestok kritičar hrišćanskog nacionalizma.

Lik naspram njuejdž političke scene izgleda kao prolećni povetarac, kao prozor u neka lepša i normalnija vremena. Nema baš harizmu i oratorske sposobnosti Mamdanija npr., ali u odnosu na ostatak slike je JFK lično. Bio bi spektakl da zaplavi Teksas, ali bi bila i velika šteta da ga sklone zauvek ako ne uspe.

7 hours ago, Jimmy Kowalski said:

Video na CNN-u juce grafikon gde su procene da Dems dobiju mesto u senatu pre godinu dana iznosile jedva 20%, a sada je 44%. Tako da svakako nisu bez sanse. Pogotovo sto je Talarico centrista, privlacan i za normalne republikance i neopredeljene.

Ma nije Talariko centrista osim što zvuči kao glas razuma u današnjem ludilu. Stavovi su mu mnogo bliži levo, naravno USA levo tipa Berni ili AOC.

Njegova šansa je što zastupa te stavove kao old school, common sense Texan. I naravno šansa je što je na drugoj strani raspad sistema. Ispašće na kraju da je Tramparin endorsment više minus nego plus. Rano je svakako za bilo kakve prognoze dok se ne zna ko je GOP

kandidat.

5 hours ago, zorglub said:

Možda grešim, ali mislim da su stavovi oko Izraela doprineli u dobroj meri. Crockett je otvoreni AIPAC shill.

Lik naspram njuejdž političke scene izgleda kao prolećni povetarac, kao prozor u neka lepša i normalnija vremena. Nema baš harizmu mi oratorske sposobnosti Mamdanija npr., ali u odnosu na ostatak slike je JFK lično. Bio bi spektakl da zaplavi Teksas, ali bi bila i velika šteta da ga sklone zauvek ako ne uspe.

Ma Kroket je klasičan establišment kandidat. Možda bi imala veće šanse kod manjina, ali drago mi je što je ovaj momak kao autsajder dobio šansu.

Što se tiče pretvaranja TX u plavo, mrka kapa je to. Obzirom na maksimizovan džerimendering i količinu bogatstva koje R kontroliše, najviše što može da se dobaci je drmanje kaveza Mordoru. Možda bi u nekom suludom scenariju TX mogao da postane swing state, ali i za to nisam optimista.

Who'd believe with the way things are here

We'd be goin' anywhere, telling people how to live?

Who'd believe we'd spend more shippin' drugs and guns

Than to educate our sons? Sorry, but that's what they did

ova tema treba da se preimenuje u USrael

https://www.politico.com/live-updates/2026/03/09/congress/andy-ogles-muslim-americans-ban-00818765

"Muslims don't belong in American society. Pluralism is a lie," the Tennessee Republican posted Monday morning on X.

He has also said that "America and Islam are incompatible," and has introduced legislation to halt immigration from Muslim-majority nations.

A spokesperson for Ogles referred POLITICO to an interview the member of Congress did with Fox News following a shooting in Austin, Texas, in which he said that "mass Islamic immigration, legal or illegal, has transformed America and brought destructive consequences."

Ogles' post comes as Republicans gather in Florida for their annual retreat and could serve as a distraction as the party seeks to hash out its agenda ahead of the midterms.

Ogles' legislation, the Halt Immigration from Countries with Inadequate Verification Capabilities Act, would amend the Immigration and Nationality Act by refusing admission to immigrants from some majority-Muslim countries like Iran, Libya and Syria. North Korea, Venezuela and Yemen are also named in the bill, which does make exceptions for U.S. citizens.

The bill, which is unlikely to become law, has already garnered the support of Rep. Randy Fine (R-Fla.), who said "we must protect America from jihadists."

• Popular Post

season 3 dance GIF by Portlandia

4 minutes ago, dragance said:

Zabole njega za narod Irana. Nema pojma ni zašto je počeo rat. Dva pita u istom danu nudi različite odgovore.

2 minutes ago, radisa said:

..

to je bilo juče...

Inače, tipujem da bi Kinezi to što ovi sruše izgradili za 2-3 godine, samo ako nema radijacije, a da bi bilo menje više sve funkcionalno posle par meseci... Naravno, bez sankcije i svega što ide sa tim.... I naravno za "odgovarajuću" cenu...

ma pitanje je bilo retoricko

ovo nije, pa ako mogu forumasi odatle da malo iskomentarisu

mene ustvari interesuje da li u americi zive debili

jer, kako je moguce da ovakva spodoba dobije ne jedan, no i drugi mandat

jebemu, bastine demokratiju toliko godina. nije to srbija, pa se presvuce, zajebe

ovaj bre, sto na umu to na drumu

i stvarno sumnjam da ce da ga skinu, i uopste tu kliku koja ce da zasedne posle njega

ovo debili jeste grubo, al ne ide mi druga rec momentalno

Edited by cedo

1 minute ago, cedo said:

ma pitanje je bilo retoricko

ovo nije, pa ako mogu forumasi odatle da malo iskomentarisu

mene ustvari interesuje da li u americi zive debili

jer, kako je moguce da ovakva spodoba dobije ne jedan, no i drugi mandat

jebemu, baste demokratiju toliko godina. nije to srbija, pa se presvuce, zajebe

ovaj bre, sto na umu to na drumu

i stvarno sumnjam da ce da ga skinu, i uopste tu kliku koja ce da zasedne posle njega

ovo debili jeste grubo, al ne ide mi druga rec momentalno

Ljudi su bili željni da se nešto promeni, imali su osećaj da je sve establišment, kurta-murta i mislili su da je Trump drugačiji, inflienseri su prodavali tu priču, deo medija je prodavao tu priču, Kamala, pre toga Klintonka su realno bili slabi kandidati, velika polarizacija društva, sve se sklopilio da on pobedi...

Nisu u USA debili, smao razmišljaju vrlo često iz drugačije perspektive (ne znam iz prve ruke, znam iz druge, ćerka mi je tamo na školovanju, redovno imaju politčke debate u sklopu jednog od predmeta i njen zaključak je da je i dobar deo inteligentnih previše uveren u "USA iz the best country in the world" sa jedne strane, a sa druge nemaju dovoljno informacija, a i kad ih dobiju, odbijaju da veruju, jer se ne uklapa da je USA best in the world)

Edited by radisa

20 minutes ago, radisa said:

odbijaju da veruju, jer se ne uklapa da je USA best in the world

Upravo ovo mi je totalni wtf, i nebitno da li se radi o Demsima ili GOP glasačima - osim onih koji su proputovali dalje od Cancuna i van letnjih ekskurzija.

CBC
No image preview

Suspected attacker dead after vehicle rams into Detroit-a...

Police say a suspected gunman who attacked a Detroit-area synagogue with a vehicle is dead.

T9KDmxO.png

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.