Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Amerika, zemlja velika

Featured Replies

It’s payback time for Trump’s tariff fiasco

The administration handing out refunds to Chinese companies will be a terrible look

https://www.ft.com/content/57d9ad35-2334-40a4-a263-8ba2da771462

Tesko da ce se to desiti jer CIT(Court of International Trade) mora da donese tu odluku a od 3 sudije 2 su republikanci. Tesko mi je poverovati da ce vracati novac Kinezima.

Ali svakako ce imati fiskalnih problema.

• Replies 15.8k
  • Views 1.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Za one koji nisu čuli, mustangica je dobro i evakuisana je. 

• To je MAGA narativ o kome sam pisao, nije kriv monstrum koji je ubio uz psovke, nego je kriva ona jer je kao majka trebalo da bude pazljivija. Kratka suknja 1/1. Potpuno odsustvo logike, pameti, emp

• *edited by mod
    *edited by mod

Posted Images

9 hours ago, 189- said:

kronos dobio konkurenciju

Tribute band nije konkurencija, imam 15+ godina staža u odnosu na njega mad

5 hours ago, Emerald said:

It’s payback time for Trump’s tariff fiasco

https://www.ft.com/content/57d9ad35-2334-40a4-a263-8ba2da771462

Tesko da ce se to desiti jer CIT(Court of International Trade) mora da donese tu odluku a od 3 sudije 2 su republikanci. Tesko mi je poverovati da ce vracati novac Kinezima.

Ali svakako ce imati fiskalnih problema.

Novac neće “vraćati Kinezima”, već američkim kompanijama koje su uvozile proizvode on kineskih (i drugih) kompanija.

isuse hail

IMG_3014.jpeg

5 hours ago, dragance said:

isuse hail

IMG_3014.jpeg

Mogao si i da staviš kompletnu vest. Potpuno jebeno neverovatno, i to drugi put rade istu stvar u ovom mesecu. Idiocracy, next level.

https://apnews.com/article/military-laser-border-drone-texas-airport-55aaab7093f7d6dd174f909f3875001c

The U.S. military used a laser Thursday to shoot down a “seemingly threatening” drone flying near the U.S.-Mexico border. It turned out the drone belonged to Customs and Border Protection, lawmakers said.

The case of mistaken identity prompted the Federal Aviation Administration to close additional airspace around Fort Hancock, about 50 miles (80 kilometers) southeast of El Paso. The military is required to formally notify the FAA when it takes any counter-drone action inside U.S. airspace.

It was the second time in two weeks that a laser was fired in the area. The last time it was CBP that used the weapon and nothing was hit. That incident occurred near Fort Bliss and prompted the FAA to shut down air traffic at El Paso airport and the surrounding area. This time, the closure was smaller and commercial flights were not affected.

Najludja trka u US trenutno

tegleci konj vs biblijska preljubaD

Koliko kapiram TX (biblijske) razvode ovaj jebe zenu (sa decom) sto biblijskoj zeni daje za pravo da ga finansijski pocisti u razvodu, ne 50-50 nego npr. 80-20

Opet, obadva idu u bitku za par dana, basic premise being da li ga ja pusim trumpu bolje od tebe dok popularnost pusenja trumpu znacajno opada

Cornyn&Paxton idu u sledeci krug, do sad $stotka mil potrosena; videcemo kome idu glasovi crnog goperaima i takvih

Ovaj dem Talarico, jel ima sanse obzirom da je vreme za 1 dem senatora iz TX?

Sa leve strane, stari Bernie ide samo jako (1 sacekusa) sa predlogom da se Milijarderi dodatno oporezuju

Izgleda 938 milijardera kojima Bernie planira da nabije dodatnih 5% godisnje = $4.4 tr za deceniju da bi se finansirali zubi, oci&sluh za matorce kojima to realno i ne treba, odnosno vec je i pokriveno; dobra ideja oko dodatnih poreza ali losa realizacijaD

On 3. 3. 2026. at 0:29, bios said:

Weenie vidi Tucker Carlson reko da ne treba da ratujemo za Izrael. Sigurno je cool lik, ergo glasaću ga na narednim izborima.

Meni je iskreno zanimljivo ovo obrtanje Takerovog ćurka sproću MAGA stada, samo ne umem da dokučim šta je endgame, priznajem.

Čak je i, koliko sam mogao da ispratim, prilično disciplinovano u anti-Izrael stazi, za razliku od klovnova poput Kelly po kojoj će Mamdani da pretvori NYC u Rijad, ili Dore-a koji se grčevito drži antivax scenarija.

4 hours ago, zorglub said:

Meni je iskreno zanimljivo ovo obrtanje Takerovog ćurka sproću MAGA stada, samo ne umem da dokučim šta je endgame, priznajem.

Čak je i, koliko sam mogao da ispratim, prilično disciplinovano u anti-Izrael stazi, za razliku od klovnova poput Kelly po kojoj će Mamdani da pretvori NYC u Rijad, ili Dore-a koji se grčevito drži antivax scenarija.

Nemam pojma, ali ima i knjiga o njemu ako si baš radoznao.

NPR
No image preview

Jason Zengerle says Tucker Carlson is more 'movement lead...

Journalist Jason Zengerle spent years observing right-wing media personality Tucker Carlson. His new book Hated by All the Right People asks: Does Carlson believe what he says? Zengerle’s reporting ma

Ovaj lik što je pisao misli da je on sledeći GOP populistički kandidat za predsednika.

Da je u pitanju popriličan daklu, to je sigurno. Ima jedna zanimljivost koji sam čuo vezano za njega. Potiče iz jako bogate porodice, a majka je pre smrti njemu i burazeru ostavila svakom po $1 lolPodsetilo me to na film Kolo sreće sa Edi Marfijem.

Tretiranje profesionalnog uterivaca demokratije i zapadnih vrednosti - veteran Busovih i Obaminig ratova

NBC News
No image preview

James Talarico wins Texas Democratic Senate primary as GO...

NBC News projects Talarico will advance to the general election, while Sen. John Cornyn and state Attorney General Ken Paxton compete in a Republican primary runoff.

Talariko trči za senat u novembru. Šta znam, imaju slične pozicije on i Kroket, s tim što je ona više establišment kandidat od njega. I koliko sam ispratio bila je favorit.

Slušao sam ga malo pre nekog vremena. Popriličan normalac, inače je hrišćanin, čak i pastor u crkvi, ali je žestok kritičar hrišćanskog nacionalizma.

Sa druge strane, Mordor ako izbaci Pakstona kao kandidata, tačno će GOP da izvisi za mesto u Senatu. Što bi bilo sjajno.

16 hours ago, x500 said:

Tretiranje profesionalnog uterivaca demokratije i zapadnih vrednosti - veteran Busovih i Obaminig ratova

Mislim da je veteranu otisla ruka tu.

Jel piše kojih ratova je veteran? Ako je bio u Iraku, već je učestvovao u ratu Izraela. Što mu daje više na kredibilitetu, prošao je kroz to pa zna o čemu priča.

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.