Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Amerika, zemlja velika

Featured Replies

Cekam momenat da ih neki Kronos zatrpa...

• Replies 15.8k
  • Views 1.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Za one koji nisu čuli, mustangica je dobro i evakuisana je. 

• To je MAGA narativ o kome sam pisao, nije kriv monstrum koji je ubio uz psovke, nego je kriva ona jer je kao majka trebalo da bude pazljivija. Kratka suknja 1/1. Potpuno odsustvo logike, pameti, emp

• *edited by mod
    *edited by mod

Posted Images

25 minutes ago, napadaj said:

Kako se uopšte dostavlja pregled poslednjih pet godina na društvenim mrežama?

@bags i @JozoMujica

source.gif

D

17706373553863056122827158759240.jpg

Ko će uopšte da se mlati da traži svoje postove od pre 5 godina, sve to skine i pokaže i opet ne bude siguran da će dobiti vizu? Možda neki zagriženi fanovi...a ako ovo stvarno sprovedu izgubiće grdne pare, pitanje je hoće li zaista ući u tu priču.

1 minute ago, Rudolf Pingvinoglu said:

Ko će uopšte da se mlati da traži svoje postove od pre 5 godina, sve to skine i pokaže i opet ne bude siguran da će dobiti vizu? Možda neki zagriženi fanovi...a ako ovo stvarno sprovedu izgubiće grdne pare, pitanje je hoće li zaista ući u tu priču.

Imam vizu na 10 godina, dobio pre ovih gluposti, razmišljao da idem na SP i odustao, zbog idiotskog rasporeda utakmica i nemogućnosti normalnog dolaska do karata, a usrali su rasporede i gde ko igra, rekao bih gotovo namerno ili su jebeno nesposobni...

Posle onog u Kataru, mislim da bi SP u fudbalu trebalo organizovati uvek, ne u jednoj državi, nego u jednom gradu (ili u gradovima koji su odlično povezani železnicom, sa ne više od 100KM razmaka i ne više od 3-4 grada)... To je bilo odlično i ljudi, i atmosfera i sve... Ovo u zilion gradova 3 države na celom kontinentu, to nikako ne može ispasti baš jako dobro...

15 minutes ago, radisa said:

Imam vizu na 10 godina, dobio pre ovih gluposti, razmišljao da idem na SP i odustao, zbog idiotskog rasporeda utakmica i nemogućnosti normalnog dolaska do karata, a usrali su rasporede i gde ko igra, rekao bih gotovo namerno ili su jebeno nesposobni...

Posle onog u Kataru, mislim da bi SP u fudbalu trebalo organizovati uvek, ne u jednoj državi, nego u jednom gradu (ili u gradovima koji su odlično povezani železnicom, sa ne više od 100KM razmaka i ne više od 3-4 grada)... To je bilo odlično i ljudi, i atmosfera i sve... Ovo u zilion gradova 3 države na celom kontinentu, to nikako ne može ispasti baš jako dobro...

Biće interesantno videti da li će se sve reprezentacije odazvati i hoće li svi članovi uspeti da uđu, meni to miriše na shitshow...

6 hours ago, Rudolf Pingvinoglu said:

U upitniku za vizu otprilike stoji: nabrojte sve mreže koje ste koristili u poslednjih 5 godina i koji su vam usernameovi na nijima.

Nešto ne verujem da će za ESTA tražiti više.

F18H5Ir.jpeg

I tako se ulazi u škare, jednom, dvaput, triput...

@Tribun_Populi kurchevito, nema sta!

Jel ti deda konfiskovo po dedinju ‘944D

https://x.com/moderna_tx/status/2021359870474064087

relevant slides from that presentation and links to other relevant studies I wanted to bookmark. (I'm a reporter who covers this stuff.)🧵 1/14

https://x.com/matthewherper/status/2022142316232777951

https://x.com/LeahLibresco/status/2021950503048065390

Edited by vememah

5 hours ago, Bud Stonebraker said:

@Tribun_Populi kurchevito, nema sta!

Jel ti deda konfiskovo po dedinju ‘944D

A-a, obojica krenuli ka Beogradu, nego Crnogorci bili brži. fantom

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.