pacey defender Posted March 20, 2019 Posted March 20, 2019 1 hour ago, Tihajeza said: Par stranica gore sam preporučila Moći upravo ovu. Najtiša mašina na svetu, bukvalno stojiš pored nje, i ne čuješ da radi, a mašine za suđe baš znaju da treskaju i lupaju. Da, moze da bude korisno da se procita topik pre nego sto se postavi pitanje Hvala. Ovo za tisinu moze da bude bitno jer ce masina biti na zidu spavace sobe. Sa druge strane zida, naravno.
Frank Pembleton Posted March 20, 2019 Posted March 20, 2019 36 minutes ago, Moća said: Ja jos nisam kupio masinu meni je prostor za masinu jako ogranicen i zbog toga bih morao da idem u radnju i konkretno izmerim masinu da bi video da li se uklapa a za to nikako da nadjem vremena. Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk E Jbga Moćo svaki model na sajtu proizvođača ili prodavca ima dimenzije, svesni su i oni šta je ljudima bitno 😉
pacey defender Posted March 20, 2019 Posted March 20, 2019 (edited) Meni su skrenuli pažnju da utičnica ne bude direkt iza mašine, ako postoji problem sa centimetrima u kuninji. Jer utikač od mašine onda uzme koji centimetar - nije kao kod frižidera ili šporeta, na primer, koji imaju druge delove da prave otklon od zida i koji onda ulaze u dimenziju uređaja. Edited March 20, 2019 by pacey defender
Strucnjak Posted March 20, 2019 Posted March 20, 2019 mi imamo neku Bosch ugradnu vec 5 god, radi kao nemac
Frank Pembleton Posted March 20, 2019 Posted March 20, 2019 2 hours ago, pacey defender said: Meni su skrenuli pažnju da utičnica ne bude direkt iza mašine, ako postoji problem sa centimetrima u kuninji. Jer utikač od mašine onda uzme koji centimetar - nije kao kod frižidera ili šporeta, na primer, koji imaju druge delove da prave otklon od zida i koji onda ulaze u dimenziju uređaja. A misliš kao oni "odbojnici" koje frižider ima?
Bujodrag Posted March 20, 2019 Posted March 20, 2019 2 hours ago, pacey defender said: Meni su skrenuli pažnju da utičnica ne bude direkt iza mašine, ako postoji problem sa centimetrima u kuninji. Jer utikač od mašine onda uzme koji centimetar - nije kao kod frižidera ili šporeta, na primer, koji imaju druge delove da prave otklon od zida i koji onda ulaze u dimenziju uređaja. Ma stavi je gde god hoćeš/možeš. Eventualno zaštiti od neočekivane vode. Na naponske kablove se lože samo audiofili. Tu već ima smisla, mogu reći. Kod kućnih mašina ne.
aram Posted March 20, 2019 Posted March 20, 2019 8 hours ago, pacey defender said: Meni su skrenuli pažnju da utičnica ne bude direkt iza mašine, ako postoji problem sa centimetrima u kuninji. Jer utikač od mašine onda uzme koji centimetar - nije kao kod frižidera ili šporeta, na primer, koji imaju druge delove da prave otklon od zida i koji onda ulaze u dimenziju uređaja. izvadiš lepo žice i iz utikača i iz utičnice, direkt ih spojiš, pokriješ maskom i gotova priča
pacey defender Posted March 20, 2019 Posted March 20, 2019 48 minutes ago, aram said: izvadiš lepo žice i iz utikača i iz utičnice, direkt ih spojiš, pokriješ maskom i gotova priča I oprostis se od garancije.
Frile Posted March 21, 2019 Posted March 21, 2019 11 hours ago, pacey defender said: I oprostis se od garancije. Onda pre ugradnje skineš utičnicu na zidu, i na njenom mestu direktno spojiš produžni kabl (npr. pomoću luster kleme koju staviš u doznu). Sve to prekriješ maskom. Produžni kabl neka bude dugačak metar i po i na kraju neka ima utičnicu. Produžni pomeriš tako da ne smeta kada se mašina uglavi, i onda normalno spojiš utakneš kabl od mašine u utičnicu produžnog.
pacey defender Posted March 21, 2019 Posted March 21, 2019 Da, samo je bitno ne dirati utikac, ne menjati originalni proizvod na koji imas garanciju.
kurjak92 Posted April 5, 2019 Posted April 5, 2019 Drugarica razmislja da kupi ovaj usisivac za dubinsko pranje namestaja(dva psa) pa razmislja da uzme ovaj http://www.wirbel.rs/proizvod/power-extra-7-i/?fbclid=IwAR2sxQZng8C_gaqpcGnyWx7EejbgNtD2TfkS5zVxkQu2RZO35q1mtbmO-xs Zna neko nesto vise proizvodu, firmi, saveti, iskustva itd?
El Guapo Posted April 5, 2019 Posted April 5, 2019 Nikad cuo, ali ove hvale http://karchercentar.com/akcija/akcija-karcher-usisivaci
Frank Pembleton Posted June 9, 2019 Posted June 9, 2019 Ajde dajte neki predlog za klimu, budget varijanta... ...shiit has hit the fan...
Milosh76 Posted June 9, 2019 Posted June 9, 2019 Da se pridruzim i ja... meni treba 9000btu... preporucivali mi Midea, ali ja bih nesto malo jeftinije, posto je u pitanju spavaca soba. Gledao sam svasta nesto, a ispod 24000 dinara sam nasao Beko, Tesla i Vox...i tu mi BEKO uliva najvise poverenja... ili da ipak dam 30.000 za Midea 9ku?
Recommended Posts