Jump to content
IGNORED

Bela Tehnika i mali kućni aparati

msmodesty

Recommended Posts

Posted
1 hour ago, Tihajeza said:

Par stranica gore sam preporučila Moći upravo ovu. Najtiša mašina na svetu, bukvalno stojiš pored nje, i ne čuješ da radi, a mašine za suđe baš znaju da treskaju i lupaju.

Da, moze da bude korisno da se procita topik pre nego sto se postavi pitanje :D

Hvala. 

Ovo za tisinu moze da bude bitno jer ce masina biti na zidu spavace sobe. Sa druge strane zida, naravno. :fantom:

Posted
36 minutes ago, Moća said:

Ja jos nisam kupio masinu :isuse: meni je prostor za masinu jako ogranicen i zbog toga bih morao da idem u radnju i konkretno izmerim masinu da bi video da li se uklapa a za to nikako da nadjem vremena.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

E Jbga Moćo svaki model na sajtu proizvođača ili prodavca ima dimenzije, svesni su i oni šta je ljudima bitno 😉 

Posted (edited)

Meni su skrenuli pažnju da utičnica ne bude direkt iza mašine, ako postoji problem sa centimetrima u kuninji. Jer utikač od mašine onda uzme koji centimetar - nije kao kod frižidera ili šporeta, na primer, koji imaju druge delove da prave otklon od zida i koji onda ulaze u dimenziju uređaja.

Edited by pacey defender
Posted

mi imamo neku Bosch ugradnu vec 5 god, radi kao nemac

Posted
2 hours ago, pacey defender said:

Meni su skrenuli pažnju da utičnica ne bude direkt iza mašine, ako postoji problem sa centimetrima u kuninji. Jer utikač od mašine onda uzme koji centimetar - nije kao kod frižidera ili šporeta, na primer, koji imaju druge delove da prave otklon od zida i koji onda ulaze u dimenziju uređaja.

A misliš kao oni "odbojnici" koje frižider ima?

Posted
2 hours ago, pacey defender said:

Ma stavi je gde god hoćeš/možeš. Eventualno zaštiti od neočekivane vode.

Na naponske kablove se lože samo audiofili.

Tu već ima smisla, mogu reći.

Kod kućnih mašina ne.

Posted
8 hours ago, pacey defender said:

izvadiš lepo žice i iz utikača i iz utičnice, direkt ih spojiš, pokriješ maskom i gotova priča

Posted
48 minutes ago, aram said:

izvadiš lepo žice i iz utikača i iz utičnice, direkt ih spojiš, pokriješ maskom i gotova priča

I oprostis se od garancije. 

Posted

m? kakve veze ima utičnica, pa nisi otvarao mašinu?

Posted
11 hours ago, pacey defender said:

I oprostis se od garancije. 

Onda pre ugradnje skineš utičnicu na zidu, i na njenom mestu direktno spojiš produžni kabl (npr. pomoću luster kleme koju staviš u doznu). Sve to prekriješ maskom. Produžni kabl neka bude dugačak metar i po i na kraju neka ima utičnicu. Produžni pomeriš tako da ne smeta kada se mašina uglavi, i onda normalno spojiš utakneš kabl od mašine u utičnicu produžnog.

Posted

Da, samo je bitno ne dirati utikac, ne menjati originalni proizvod na koji imas garanciju. 

• 3 weeks later...
  • 2 months later...
Posted

Ajde dajte neki predlog za klimu, budget varijanta...

...shiit has hit the fan...

Posted

Da se pridruzim i ja... meni treba 9000btu...  preporucivali mi Midea, ali ja bih nesto malo jeftinije, posto je u pitanju spavaca soba.

Gledao sam svasta nesto, a ispod 24000 dinara sam nasao Beko, Tesla i Vox...i tu mi BEKO uliva najvise poverenja... ili da ipak dam 30.000 za Midea 9ku?