Tolaa Posted August 1, 2014 Posted August 1, 2014 Zivim u gradu koji se zove Vesteros. Rek'o vam malkin da mi se poklonite, Weenie i Lrd-e.
Geo Posted August 1, 2014 Posted August 1, 2014 Zivim u gradu koji se zove Vesteros. Rek'o vam malkin da mi se poklonite, Weenie i Lrd-e. Ko je pobedio na zadnjim lokalnim izborima ? Nisu valjda opet prokleti Lanisteri ...
Razzmatazz Posted August 1, 2014 Posted August 1, 2014 Šta "prokleti"? U mom kraju su ubijali i za manje.
Weenie Pooh Posted August 1, 2014 Posted August 1, 2014 Misliš na Västerås? Pih, to nije čak ni zapad Skandinavije
Lrd Posted August 1, 2014 Posted August 1, 2014 Zivim u gradu koji se zove Vesteros. Rek'o vam malkin da mi se poklonite, Weenie i Lrd-e. Pošto ja ne gledam ovaj garbidž, moraš ovo da postuješ na topiću o knjizi.
Weenie Pooh Posted August 1, 2014 Posted August 1, 2014 Ih kakvi smo, neće baš niko ženi da se pokloni, a posle ćemo tražiti da igramo fantasy football... Evo,
Tolaa Posted August 1, 2014 Posted August 1, 2014 Ih kakvi smo, neće baš niko ženi da se pokloni, a posle ćemo tražiti da igramo fantasy football... Evo, Hvala, vise u malkinovo ime nego moje. A on se i uvlaci zbog fantazija. @Lrd: Odustala i ja jos posle druge sezone, a od tad se na ovom topiku informisem sta je promenjeno u odnosu na knjige.
Weenie Pooh Posted August 1, 2014 Posted August 1, 2014 Malkin zna šta radi, razume se čovek u fudbalsku etiketu. Ja nemam nameru da se vraćam iz penzije u neko dogledno vreme, ali nikad se ne zna.
Geo Posted August 5, 2014 Posted August 5, 2014 Portal "Watchers of the Wall" objavio je da je HBO zatražio dozvolu od Gradskog veća za snimanje scene u kojoj će, pored gole glumice, učestvovati i najmanje 500 statista. Prema scenariju, lepa kraljica Sersei uskoro će morati da snimi scenu koja podrazumeva da gola pređe put od Katedrale do Sponze u Dubrovniku. Inače, Dubrovnik već treću godinu služi kao jedna od lokacija za snimanje "Igre prestola", od prošle godine, scene se snimaju i u Splitu, dok će ove godine na spisak lokacija biti dodat i Šibenik, čiji je gradonačelnik izrazio želju da se pojavi kao statista u seriji. Dobro je nisu bas sve izbacili ... ^_^ p.s. Oni ladno nece imati vise materijala za Kraljevu luku posle sledece sezone ...
Verterdegete Posted October 21, 2014 Posted October 21, 2014 Novi kadrovi sa snimanja pete sezone "Igre prestola" daju uvid u to ko su novi likovi u seriji, ali takođe prikazuju i Džejmija Lanistera, stoga ukoliko niste gledali poslednju sezonu, ili čitali knjigu, nemojte da nastavite sa čitanjem teksta! Španske novine "El Correo De Andalucia" pokazale su Džejmija Lanistera u Dorni. Džejmi je obučen kao kao Dornjanin i u kući je pokojnog Princa Oberina okružen njegovom porodicom i prijateljima. Snimak je prikazao neke nove likove - Dorana Martela (on je Oberinov stariji rat i glava kuće Martel) i igra ga Aleksandar Sidžid. Tu je i Areo Hota (kapetan obezbeđenja Dorni) a ako pažljivo pogledate snimak, primetićete i Tristan Martel i princezu Marselu Barateon, koju igra Nel Tajger Fri. Veniti Fer nagađa da je još jedna devojčica na snimku jedna od ćerki Oberina Martela - Nimeria Send koju igra Džesika Hen. Španski Kanal + je objavio set fotografija sa snimanja zbog kojih se svi pitaju šta Džejmi radi u Dorni. U knjizi nema dela u kome Džejmi posećuje kuću Martel, ali ima deo u kome on ide u zamak Harenhal a na putu sreće rođaka Lansela Lanistera. Džejmi se, u knjizi, okreće protiv Serse i spaljuje njeno pismo u kome ga ona moli da se vrati. Peta sezona očito ne ide u ovom pravcu pa je iznenađenje ali i isčekivanje novih epizoda "Igre prestola" još veće.
Weenie Pooh Posted October 21, 2014 Posted October 21, 2014 Zar to nije bilo najavljeno i ranije? Pošto u seriji nema onog Kingsguarda, siguran sam da sam negde (a rekao bih baš ovde) čitao nagađanja da bi njega mogao da zameni Jaime, čisto da ne bismo dole imali 100% nepoznatih likova. Taj nakićeni je dakle Hotah, super. A onaj mršavi je kao sav podnaduo od kostobolje ako malo zažmurimo na oba oka...
porucnik vasic Posted October 21, 2014 Posted October 21, 2014 (edited) Ова егзибиција са Џејмијем збиља боли... Edited October 21, 2014 by porucnik vasic
Geo Posted October 21, 2014 Posted October 21, 2014 Kakvi kreteni , proslu sezonu maksimalno usrali sa svojim inovacijama i na kraju bili zasluzeno nagradjeni sa 0 Emi nagrada , jos gore ce proci u sledecoj ... Vecina radnje ce se desavati u Dorni a nece biti Ariane Martel i Ser Arys-a , ali zato tu je Dzejmi i Zullu Areo Hotah ...
porucnik vasic Posted October 22, 2014 Posted October 22, 2014 Мени само криво што сам купио дискове са серијама. Не бих да наставим а глупо ми да прекинем.
Recommended Posts