Jump to content

Fenomen J.K.

Featured Replies

On 26. 10. 2010. at 23:40, Malkmus said:
Cowboy,hvala na pojašnjenju stava.mislim da bi ispala jedna masovna šorka na zasebnom topiku o ovome.kukavica... eh. mnogo je zajebano biti hrabar u srbiji. a, eto, jk to nije...
Hrabra je i JK, to niko ne spori. Kada kazes shorka - mislis zbog nepreciznog koriscenja reci "kulturrasizam" ili zbog nepostojanja istog u kvaziliberala?

zasto je hrabra kad je vec trandza?

1. Ne razumem (kao i neki pre mene) zašto je toliko teško poverovati da je JK napisala onu kolumnu. Zar su ljudi koji umeju da sastave nekoliko paragrafa u prilično kolokvijalnom tonu i bez grčkih i latinskoh reči baš toliko retki u današnjoj Srbiji? Ili je teško poverovati da su ono njeni stavovi? Meni nije. Baš mi zvuči kao da je ona lepo sela i napisala šta misli. I ubola. 2. Mnogo su nezdrave te polarizujuće podele u društvu i taj ogromni prezir za sve koji se ideološki ne uklapaju u nečiju ličnu ideološku priču. Malo mi vuče i na adolescentsko ponašanje. eyebrow.gif Ne slušaš muziku X, ne mogu s tobom ni da razmenim tri normalne rečenice.

Karleusa fenomen, ladno isuse.gif dodzavola, Willow..

On 27. 10. 2010. at 0:16, bus said:
eyebrow.gif Ne slušaš muziku X, ne mogu s tobom ni da razmenim tri normalne rečenice.
Vidi se da slabo zalazis na ptf Muzika. evilsmile.gif

-

Edited by prima

On 27. 10. 2010. at 0:30, Indy said:
Vidi se da slabo zalazis na ptf Muzika. evilsmile.gif
Pokušavam da izbegnem sve regione gde se drkometriše. Al poneka se zayeben.
  On 26. 10. 2010. at 21:40, Indy said:
Stoya srpkinja koristi 1 jos razumljiviji jezik, posebno kad istim obradjuje 1 Sashu Grey.
moze link za ovu hrabru tvrdnju?inace cenim da je dusko razvalio dupe ovoj jezicari nakon svega uz odgovarajuci vokabular - mamicu ti tvoju, ti ces zbog buljasa da mi nabacujes delije na vrata da mi saraju kajena
  On 27. 10. 2010. at 6:22, gazza1 said:
moze link za ovu hrabru tvrdnju?inace cenim da je dusko razvalio dupe ovoj jezicari nakon svega uz odgovarajuci vokabular - mamicu ti tvoju, ti ces zbog buljasa da mi nabacujes delije na vrata da mi saraju kajena momke iz kraja da ulazimo u klasičnu verbalnu komunikaciju.

Dodao joj u Њikipedia odrednicu da se zalaže za gej prava i ispravio dve greške koje primetih. Eto.

On 26. 10. 2010. at 23:24, CowBoy said:
Ja ga u Srbiji vidim kao diskvalifikaciju i diskriminaciju svega sto se ne uklapa u wanabe sliku drustva 1prosecnog ljubitelja srpskog kvaziliberalizma.Pomenula ga je i Borka u slicnom kontekstu. Poenta je: celokupno drustvo ima dijagnozu. Jeste samo jedan (veci) deo kkontaminiran, ali se slabost i neuracunljivost prenosi na citav organizam. Te stoga imamo npr. vrlo cool i liberalnu diskvalifikaciju Olje Beckovic na osnovu njene rodbinske veze sa ocem. Ne na osnovu toga sto je njen vrednosni sistem osetno poceo da puca po savovima - vec zbog, jelte, oca. To je jedan u moru primera cool-osti nove kvaziliberalne elite koja gazi po liberalizmu u svakoj mogucoj prilici - Cirilov je naime kukavica zato sto pred milionskim auditorijumom sastavljenim od domacica, bakica, rokera, tinejdzera, kafanskih likova, rudara, oceva, zena i dece - ne zeli da se (ponovo) deklarise kao gej. Pri tom, liberali mu zabranjuju da ima svoje misljenje o nacinu na koji se treba boriti za prava LBGT(cool skracenica) populacije.
Potpisujem.A glede diskvalifikacije Olje Beckovic-to je rasna diskriminacija i svako ozbiljan, ko o ljudskim pravima zna vise od priucenih kvaziliberalcica po duznosti, to zna.I,poslednje,ma koliko se ne slagao glede vecine stvari sa njenim tatom, u "Kad budem mladji" je ubo poentu.I prostim i obicnim jezikom objasnio sve ono sto Zizek i Naomi Klajn pisu i govore vec 20 godina...Bas kao sto je slucaj sa JK i NGO-erima.

Edited by uros_s78

On 26. 10. 2010. at 23:24, CowBoy said:
Pri tom, liberali mu zabranjuju da ima svoje misljenje o nacinu na koji se treba boriti za prava LBGT(cool skracenica) populacije.[/color]
Ja uopšte nisam video da mu je neko nešto zabranio, ali kao što on može da ima mišljenje i ostali mogu da imaju mišljenje o njegovom stavu prema celom problemu i situaciji.

Edited by Eraserhead

On 27. 10. 2010. at 0:16, bus said:
1. Ne razumem (kao i neki pre mene) zašto je toliko teško poverovati da je JK napisala onu kolumnu. Zar su ljudi koji umeju da sastave nekoliko paragrafa u prilično kolokvijalnom tonu i bez grčkih i latinskoh reči baš toliko retki u današnjoj Srbiji? Ili je teško poverovati da su ono njeni stavovi? Meni nije. Baš mi zvuči kao da je ona lepo sela i napisala šta misli. I ubola. 2. Mnogo su nezdrave te polarizujuće podele u društvu i taj ogromni prezir za sve koji se ideološki ne uklapaju u nečiju ličnu ideološku priču. Malo mi vuče i na adolescentsko ponašanje. eyebrow.gif Ne slušaš muziku X, ne mogu s tobom ni da razmenim tri normalne rečenice.
Karleuša nije napisala barem dve prve kolumne. Stilski su vrlo ubedljive, pismene do koske. Ove kasnije možda i jeste, u njima je počelo napušavanje, neke kratke brateeee rečenice i slično.

Svejedno je da li je neko za nju stilski to složio ovako ili onako, stavovi su njeni.

Edited by Eraserhead

a kako stoji karleusa u odnosu na mirjanu karanovic? ili nekog drugog ko se deklarisao za za.