Jump to content

Beogradski sajam knjiga

Featured Replies

antu. a moze i anta.

nova knjiga mu je bzvz...

Edited by darling

• Replies 877
  • Views 105.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Moj potpisivao novo izdanje sa novim izdavacem, ljubi ga zena u razdeljak    

• Moja draga debituje na sajmu sa svojom zbirkom Melinda Minhauzen, u izdanju Književne radionice Rašić. Meni se dopao rukopis (inače sam vrv njen najveći kritičar, ali ovo je odradila pošteno), Jedva č

• slepa živana
    slepa živana

nisam čula za ove detalje, da je otkazao počasni gost, ni novo mesto za sajam knjiga... po sajmu se priča da se ništa ne ruši do 2027... ali problem je zapravo mnogo dublji. tokom ove nedelje po

Posted Images

Šteta. Žao mi je ako je tako.

ko vam je taj anta? :unsure:

Ante-Tomic-Croatian-writer.jpg

ante_tomic.jpg

moja je lepsa :D

a on je svakako ruzan na obe.

Edited by darling

nachi moram da guglam antu, poshto je lep :lolol:

ma on je jedan bzvznjakovic, s dve dobre knjige: sta je muskarac bez brkova i cudo u poskokovoj dragi. ostalo je sranje. poskokova draga je urnebesna i to svakako procitaj. kod nas je izdao rende. 

Edited by darling

vazi, ce vidim.

al nemoj da pomesas s velicanstvenim poskokovima, kako mu se zove novi roman. dakle, ti trazis cudo u poskokovoj dragi. :)

i da preporucim odlican novi roman odlicnog roberta perisica: podrucje bez signala. ne znam dal je izdato kod nas?! ako jeste, njega kod nas izdaje lom. 

ima

Edited by darling

Meni je Ante super, i Poskokovi su mi sasvim ok; volim i "Vlaška posla" u Slobodnoj,  sve u svemu, leži mi...

zar ante tomic nije otkazao saradnju u slobodnoj u znak solidarnosti s dezulovicem kad je dezul dobio otkaz?  :fantom:

Noup.

hm

trebalo bi da jeste