mustang Posted April 8, 2021 Posted April 8, 2021 (edited) Osim izgleda slika, koje mogu biti kompenozvane u edit, apsolutno ne vidim za profesionalne ljude da imaju iphone. Iz srca svim ajfonasima preporucujem oneplus marku, slicnog je fazona kao ajfon, brzo se nauci kako radi, jednostavan, ali brzi, bolji, jeftiniji, vise gb, 5g... Edited April 8, 2021 by mustang
Peter Fan Posted April 8, 2021 Posted April 8, 2021 12 minutes ago, braca said: Glavna razlika između 11 i 12 je ispod haube : 5G Slazem se, i to sam propustio da navedem. Za mene koji radim od kuce i nakacen sam na WiFi vecinu vremena, taj 5G nema velikog znacaja. Ali kontam da mnogima jeste, i tom slucaju to mijenja kalkulus.
goofs Posted April 8, 2021 Posted April 8, 2021 Iz mog iskustva retko kad se isplati da menjas iPhone na odmah prvu sledecu verziju. Menjati ga za godinu dana nema nikakvog smisla, eventualno sa S na sledecu S verziju, a realnije na dve S verzije. To je 4 godine, toliko dugo sljaka sasvim ok, a i morao bi za te pare svemujbm. 1
jms_uk Posted April 14, 2021 Posted April 14, 2021 Ja sa 7 na SE2020 - ne znam da li bih ga nazvao iskorak...Sent from my iTelephone using Tapatalk 1
Ros Posted April 21, 2021 Posted April 21, 2021 On 8.4.2021. at 21:48, Peter Fan said: Slazem se, i to sam propustio da navedem. Za mene koji radim od kuce i nakacen sam na WiFi vecinu vremena, taj 5G nema velikog znacaja. Ali kontam da mnogima jeste, i tom slucaju to mijenja kalkulus. znaci da ubedjujem cerku da ipak uzme 11-cu umesto 12-ce? skupila je pare za 12 (obican), ali vecinu vremena ga koristi kod kuce, a i kad je napolju fotografise, slusa muziku i chatuje. tu onda 5G ne igra preveliku ulogu. ipak bi ustedela 200-ak evra
Peter Fan Posted April 21, 2021 Posted April 21, 2021 38 minutes ago, Ros said: znaci da ubedjujem cerku da ipak uzme 11-cu umesto 12-ce? skupila je pare za 12 (obican), ali vecinu vremena ga koristi kod kuce, a i kad je napolju fotografise, slusa muziku i chatuje. tu onda 5G ne igra preveliku ulogu. ipak bi ustedela 200-ak evra Ja bih. Za to razliku moze da se kupi iPad starije generacije ili Watch, Ili da se kupi pristojan bicikl. 1
aram Posted April 21, 2021 Posted April 21, 2021 (edited) Ne, pusti dete. Najnoviji uvek. To što je sad većinu vremena kod kuće ne znači da za 6 meseci neće biti većinu vremena van kuće Edited April 21, 2021 by aram 1
Ros Posted April 21, 2021 Posted April 21, 2021 2 hours ago, aram said: Ne, pusti dete. Najnoviji uvek. To što je sad većinu vremena kod kuće ne znači da za 6 meseci neće biti većinu vremena van kuće to stoji, ali svejedno ne vidim neku njenu potrebu za 5G. u skoli ne smeju da imaju telefon. bolje da doda jos nesto. a onda neka opet cuva pare za neku 16-cu
Ros Posted April 21, 2021 Posted April 21, 2021 2 hours ago, Peter Fan said: Ja bih. Za to razliku moze da se kupi iPad starije generacije ili Watch, Ili da se kupi pristojan bicikl. da, novi watch bih mogao ja dobijem, a njoj moj 4
kud u maglu Simoviću Posted April 21, 2021 Posted April 21, 2021 14 minutes ago, Ros said: to stoji, ali svejedno ne vidim neku njenu potrebu za 5G. u skoli ne smeju da imaju telefon. bolje da doda jos nesto. a onda neka opet cuva pare za neku 16-cu a jel tvoj ćale video tvoju potrebu za air nike/tomosom/whatever ne trudi se da razumeš njene potrebe, nećeš uspeti. samo joj to iznesi kao predlog, a neka sama odluči šta želi ne budi ćale smarač
Peter Fan Posted April 21, 2021 Posted April 21, 2021 35 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: a jel tvoj ćale video tvoju potrebu za air nike/tomosom/whatever ne trudi se da razumeš njene potrebe, nećeš uspeti. samo joj to iznesi kao predlog, a neka sama odluči šta želi ne budi ćale smarač Kako je telefon koja kosta barem 600 EUR i u zvanicnoj je Apple ponudi, smaranje?
kud u maglu Simoviću Posted April 21, 2021 Posted April 21, 2021 nije telefon smaranje, nego je ćale smarač. potencijalni tako što je to “stari” model ima odlična scena u grlom u jagode kad bata stojković ubeđuje baneta kako je bolje da kupi bicikl marke partizan nego da vozi vespu sad nisu u pitanju bicikl kontraš i vespa, nego iphone 11 i iphone 12
Recommended Posts