Jump to content

Featured Replies

Stikeri su dosta bitan faktor.

Ja ga volim zato što se u njemu ne vidi online status kad si u aplikaciji, za razliku od WhatsAppa.

• Replies 2.5k
  • Views 193k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• malo se zeznuo sa mojom zecicom

• Apple jeste izuzetno uspešan baš zato što velikoj većini korisnika otvoren sistem ne treba nikada dok im prednosti zatvorenog sistema olakšavaju, ulepšavaju i produžavaju trajanje korišćenja uređaja t

• Neko mi reče da u slučaju menjanja države prestaju aktivne pretplate, pa zato pitam.   U životu ne bih prešao na ovo sa Androida.

Posted Images

Viber koristim zbog keve, koja je na njega navikla. Inače najviše Telegram. 

Ja sa Viberom nikad do danas nisam imao problem.

Apropo Whatsapp-a Viber mi je jednostavniji nekako za korišćenje, pregledniji, ne dešava mi se da kad aplikacija se outdate-uje ne mogu da udjem u nju bez update-a kao što je slučaj sa Whatsappom što me dodatno extremno nervira. I bukvalno svi ljudi sa kojima sam u komunikaciji koriste Viber, samo jednog entuzijastu za WA imam koji odbija da koristi Viber [emoji2371]

Jbt ladno su blokirali Viber zbog protesta, Erdogan likes this

Jel su i flashscore blokirali zbog protesta?

Pošto se ponaša isto kao i Viber?

A jbg vidim sad da ne radi ni u drugim zemljama. Ništa onda, praštajte [emoji2960]

1 hour ago, Ros said:

zasto srbija vise koristi viber od whatsappa?

zato što je šaren i retardiran... kontam i da je zaživeo zbog "besplatnih poziva" što, čini mi se, WhatsApp u početku nije imao

Viber je dosta napredovao po pitanju fluidnosti. 

Radi i jedno i drugo, ali whats app bi rado izbacio iz priče samo zato što vekovima nisu uradili NIŠTA na vizuelnom identitetu. Samo pogledati tu paletu ogavnih wallpapera i sve je jasno, vizuelno je aplikacija prevaziđena pre 5 godina tipa. 

Imam i ja telegram i tipa 3 osobe od 1000 kontakata koje ga koriste, tako da vi što ga koristite, lepo da imate sa kim. :)

1 minute ago, Mil@n said:

Imam i ja telegram i tipa 3 osobe od 1000 kontakata koje ga koriste, tako da vi što ga koristite, lepo da imate sa kim. :)

Stranci ga koriste mnogo više nego naši pa imam ceo bivši cimeraj i još neko društvo tamo. I neko je prodao ekipi iz osnovne priču da je Telegram najsigurniji, pa su i oni tamo :laugh: 

Stranci ga koriste mnogo više nego naši pa imam ceo bivši cimeraj i još neko društvo tamo. I neko je prodao ekipi iz osnovne priču da je Telegram najsigurniji, pa su i oni tamo [emoji23] 

Oš se dopisujemo? [emoji51]

Sent from my EVR-L29 using Tapatalk

Meni Viber trokira vec mesecima unazad, pogotovo na iPhone-u. Desava mi se cesto da se poruke pokazu satima kasnije (vidim po vremenu kada je poslata/stigla, a i radi relativno OK na iPad-u) ili da je jako losa veza tokom poziva.

Uspeo sam da polako prebacim roditeljce na WhatsApp, i definitivno bolje radi za zvanje.

Ovde nemam nikog na Viberu, svi su ili WhatsApp ili Messages (ko je na iOs-u). Imam Telegram, ali se dopisujem samo sa jednim Austrijancem tamo. Ostali kontakti ne pisu...

Ja koristim Duo
To i ovako svako ima

Security eksperti kažu da je Telegram katastrofalan. A najbolji je Signal. Whatsapp je ok.

Telegram ima lep interfejs ali srećno s vašim podacima.

Meni je Telegram glavni, WhatsApp za one koji nemaju Telegram, a Viber koristim za jednu osobu maltene. :lolol:

Nego, dođoh na topic zapravo da pitam - šta kad oslabi iphone baterija? Može li se to rešiti jeftinije nego što zvanični servisi nude a da se telefon ne ujebe?

(Konkretno, SE je u pitanju.)

15 minutes ago, Shitgenstein said:

Nego, dođoh na topic zapravo da pitam - šta kad oslabi iphone baterija? Može li se to rešiti jeftinije nego što zvanični servisi nude a da se telefon ne ujebe?

(Konkretno, SE je u pitanju.)

teško da može

a koliko držitm?

Max capacity je na 88% (malo jačih godinu dana imam telefon). Ne znam baš da kažem kolko drži od početka do kraja jer nosim eksternu bateriju pa povremeno dopunim, al cenim da uz aktivnu upotrebu (+mobilni internet) ode za dva-tri sata max.