Jump to content
IGNORED

iPhone

Recommended Posts

Posted

Stikeri su dosta bitan faktor.

Ja ga volim zato što se u njemu ne vidi online status kad si u aplikaciji, za razliku od WhatsAppa.

Posted

Viber koristim zbog keve, koja je na njega navikla. Inače najviše Telegram. 

• +1 1
Posted

Ja sa Viberom nikad do danas nisam imao problem.

Apropo Whatsapp-a Viber mi je jednostavniji nekako za korišćenje, pregledniji, ne dešava mi se da kad aplikacija se outdate-uje ne mogu da udjem u nju bez update-a kao što je slučaj sa Whatsappom što me dodatno extremno nervira. I bukvalno svi ljudi sa kojima sam u komunikaciji koriste Viber, samo jednog entuzijastu za WA imam koji odbija da koristi Viber [emoji2371]

Jbt ladno su blokirali Viber zbog protesta, Erdogan likes this

Posted

Jel su i flashscore blokirali zbog protesta?

Pošto se ponaša isto kao i Viber?

Posted

A jbg vidim sad da ne radi ni u drugim zemljama. Ništa onda, praštajte [emoji2960]

Posted
1 hour ago, Ros said:

zasto srbija vise koristi viber od whatsappa?

zato što je šaren i retardiran... kontam i da je zaživeo zbog "besplatnih poziva" što, čini mi se, WhatsApp u početku nije imao

Posted

Viber je dosta napredovao po pitanju fluidnosti. 

Radi i jedno i drugo, ali whats app bi rado izbacio iz priče samo zato što vekovima nisu uradili NIŠTA na vizuelnom identitetu. Samo pogledati tu paletu ogavnih wallpapera i sve je jasno, vizuelno je aplikacija prevaziđena pre 5 godina tipa. 

Imam i ja telegram i tipa 3 osobe od 1000 kontakata koje ga koriste, tako da vi što ga koristite, lepo da imate sa kim. :)

Posted
1 minute ago, Mil@n said:

Imam i ja telegram i tipa 3 osobe od 1000 kontakata koje ga koriste, tako da vi što ga koristite, lepo da imate sa kim. :)

Stranci ga koriste mnogo više nego naši pa imam ceo bivši cimeraj i još neko društvo tamo. I neko je prodao ekipi iz osnovne priču da je Telegram najsigurniji, pa su i oni tamo :laugh: 

Posted

Stranci ga koriste mnogo više nego naši pa imam ceo bivši cimeraj i još neko društvo tamo. I neko je prodao ekipi iz osnovne priču da je Telegram najsigurniji, pa su i oni tamo [emoji23] 

Oš se dopisujemo? [emoji51]

Sent from my EVR-L29 using Tapatalk

• Wub 1
Posted

Meni Viber trokira vec mesecima unazad, pogotovo na iPhone-u. Desava mi se cesto da se poruke pokazu satima kasnije (vidim po vremenu kada je poslata/stigla, a i radi relativno OK na iPad-u) ili da je jako losa veza tokom poziva.

Uspeo sam da polako prebacim roditeljce na WhatsApp, i definitivno bolje radi za zvanje.

Ovde nemam nikog na Viberu, svi su ili WhatsApp ili Messages (ko je na iOs-u). Imam Telegram, ali se dopisujem samo sa jednim Austrijancem tamo. Ostali kontakti ne pisu...

Posted

Ja koristim Duo
To i ovako svako ima

Posted

Security eksperti kažu da je Telegram katastrofalan. A najbolji je Signal. Whatsapp je ok.

Telegram ima lep interfejs ali srećno s vašim podacima.

Posted

Meni je Telegram glavni, WhatsApp za one koji nemaju Telegram, a Viber koristim za jednu osobu maltene. :lolol:

Nego, dođoh na topic zapravo da pitam - šta kad oslabi iphone baterija? Može li se to rešiti jeftinije nego što zvanični servisi nude a da se telefon ne ujebe?

(Konkretno, SE je u pitanju.)

Posted
15 minutes ago, Shitgenstein said:

Nego, dođoh na topic zapravo da pitam - šta kad oslabi iphone baterija? Može li se to rešiti jeftinije nego što zvanični servisi nude a da se telefon ne ujebe?

(Konkretno, SE je u pitanju.)

teško da može

a koliko držitm?

Posted

Max capacity je na 88% (malo jačih godinu dana imam telefon). Ne znam baš da kažem kolko drži od početka do kraja jer nosim eksternu bateriju pa povremeno dopunim, al cenim da uz aktivnu upotrebu (+mobilni internet) ode za dva-tri sata max.