napadaj Posted July 10, 2020 Posted July 10, 2020 Stikeri su dosta bitan faktor. Ja ga volim zato što se u njemu ne vidi online status kad si u aplikaciji, za razliku od WhatsAppa.
Amos Posted July 10, 2020 Posted July 10, 2020 Viber koristim zbog keve, koja je na njega navikla. Inače najviše Telegram. 1
ducca Posted July 10, 2020 Posted July 10, 2020 Ja sa Viberom nikad do danas nisam imao problem. Apropo Whatsapp-a Viber mi je jednostavniji nekako za korišćenje, pregledniji, ne dešava mi se da kad aplikacija se outdate-uje ne mogu da udjem u nju bez update-a kao što je slučaj sa Whatsappom što me dodatno extremno nervira. I bukvalno svi ljudi sa kojima sam u komunikaciji koriste Viber, samo jednog entuzijastu za WA imam koji odbija da koristi Viber [emoji2371] Jbt ladno su blokirali Viber zbog protesta, Erdogan likes this
Hamlet Strašni Posted July 10, 2020 Posted July 10, 2020 Jel su i flashscore blokirali zbog protesta? Pošto se ponaša isto kao i Viber?
ducca Posted July 10, 2020 Posted July 10, 2020 A jbg vidim sad da ne radi ni u drugim zemljama. Ništa onda, praštajte [emoji2960]
copkillah Posted July 10, 2020 Posted July 10, 2020 1 hour ago, Ros said: zasto srbija vise koristi viber od whatsappa? zato što je šaren i retardiran... kontam i da je zaživeo zbog "besplatnih poziva" što, čini mi se, WhatsApp u početku nije imao
Mil@n Posted July 10, 2020 Posted July 10, 2020 Viber je dosta napredovao po pitanju fluidnosti. Radi i jedno i drugo, ali whats app bi rado izbacio iz priče samo zato što vekovima nisu uradili NIŠTA na vizuelnom identitetu. Samo pogledati tu paletu ogavnih wallpapera i sve je jasno, vizuelno je aplikacija prevaziđena pre 5 godina tipa. Imam i ja telegram i tipa 3 osobe od 1000 kontakata koje ga koriste, tako da vi što ga koristite, lepo da imate sa kim.
Amos Posted July 10, 2020 Posted July 10, 2020 1 minute ago, Mil@n said: Imam i ja telegram i tipa 3 osobe od 1000 kontakata koje ga koriste, tako da vi što ga koristite, lepo da imate sa kim. Stranci ga koriste mnogo više nego naši pa imam ceo bivši cimeraj i još neko društvo tamo. I neko je prodao ekipi iz osnovne priču da je Telegram najsigurniji, pa su i oni tamo
Mil@n Posted July 10, 2020 Posted July 10, 2020 Stranci ga koriste mnogo više nego naši pa imam ceo bivši cimeraj i još neko društvo tamo. I neko je prodao ekipi iz osnovne priču da je Telegram najsigurniji, pa su i oni tamo [emoji23] Oš se dopisujemo? [emoji51]Sent from my EVR-L29 using Tapatalk 1
jms_uk Posted July 10, 2020 Posted July 10, 2020 Meni Viber trokira vec mesecima unazad, pogotovo na iPhone-u. Desava mi se cesto da se poruke pokazu satima kasnije (vidim po vremenu kada je poslata/stigla, a i radi relativno OK na iPad-u) ili da je jako losa veza tokom poziva. Uspeo sam da polako prebacim roditeljce na WhatsApp, i definitivno bolje radi za zvanje. Ovde nemam nikog na Viberu, svi su ili WhatsApp ili Messages (ko je na iOs-u). Imam Telegram, ali se dopisujem samo sa jednim Austrijancem tamo. Ostali kontakti ne pisu...
trustno1 Posted July 16, 2020 Posted July 16, 2020 Security eksperti kažu da je Telegram katastrofalan. A najbolji je Signal. Whatsapp je ok. Telegram ima lep interfejs ali srećno s vašim podacima.
Shitgenstein Posted July 23, 2020 Posted July 23, 2020 Meni je Telegram glavni, WhatsApp za one koji nemaju Telegram, a Viber koristim za jednu osobu maltene. Nego, dođoh na topic zapravo da pitam - šta kad oslabi iphone baterija? Može li se to rešiti jeftinije nego što zvanični servisi nude a da se telefon ne ujebe? (Konkretno, SE je u pitanju.)
kud u maglu Simoviću Posted July 23, 2020 Posted July 23, 2020 15 minutes ago, Shitgenstein said: Nego, dođoh na topic zapravo da pitam - šta kad oslabi iphone baterija? Može li se to rešiti jeftinije nego što zvanični servisi nude a da se telefon ne ujebe? (Konkretno, SE je u pitanju.) teško da može a koliko držitm?
Shitgenstein Posted July 23, 2020 Posted July 23, 2020 Max capacity je na 88% (malo jačih godinu dana imam telefon). Ne znam baš da kažem kolko drži od početka do kraja jer nosim eksternu bateriju pa povremeno dopunim, al cenim da uz aktivnu upotrebu (+mobilni internet) ode za dva-tri sata max.
Recommended Posts