Jump to content

Featured Replies

6 minutes ago, mustang said:

mislim da je tvoj problem isto sto se meni desavalo. icloud ti je corrupted najverovatnije. 

ja sam 2 ili 3 telefona promenila (svi 11+) jer su crkvali posle 10dana sa kocenjem i ne mozes da se javis. 

morala sam nov apple id da kreiram

i nov icloud. sto znaci, da sam sve kontakte, fotke od pre izgubila. 

hmmm, moguce da je tako nesto. hvala.

nema na cemu

• 4 weeks later...

Nego jel ima ko SE 2020? Planiram da predjem na iphone pa sam mislio sa ga uzmem?
Mnogo me plaši baterija :unsure:

Послато са Mi 9T помоћу Тапатока

Danas ga pokupio posle vise od 2 nedelje cekanja kod MTSa. A i za to sam morao vijati vezu.

Meni sad tesko da se naviknem na oblik i to sto se "pali/gasi" sa strane. Al zato radi brzo.

Ne znam sta si do sad koristio i za sta sve koristis mob. Vidim da su na kukanje baterije ubacili broj sati koliko moze da reprodukuje YT sadrzaj i slicne gluposti (bar za mene).

Danas ga pokupio posle vise od 2 nedelje cekanja kod MTSa. A i za to sam morao vijati vezu.
Meni sad tesko da se naviknem na oblik i to sto se "pali/gasi" sa strane. Al zato radi brzo.

Ne znam sta si do sad koristio i za sta sve koristis mob. Vidim da su na kukanje baterije ubacili broj sati koliko moze da reprodukuje YT sadrzaj i slicne gluposti (bar za mene).
Ma ja mnogo pričam i čačkam tapatalk i viber. Ajde kad ga izakaš javi kako drži baterija

Si

6 hours ago, steins said:

Nego jel ima ko SE 2020? Planiram da predjem na iphone pa sam mislio sa ga uzmem?
Mnogo me plaši baterija :unsure:

ako ces bateriju uzmi motorolu power, 5000 mAh

Ne znam za SE, ali baterija kod 11 Pro je odlična!

12 minutes ago, dragance said:

Ne znam za SE, ali baterija kod 11 Pro je odlična!

ne mogu trenutno da dobacim dotle :(

• 4 weeks later...

Viber mi puca na ios 13, kako udjem ugasi se. Probao sve - par puta resetovao uredjaj, ugasio aplikaciju, update-ovao aplikaciju, uradio offload i reinstall i ništa. Iphone X je u pitanju. Imao neko slično iskustvo? 

ni meni ne radi već sat, dva

a još ni na dva ios-a

Dap, ne radi trenutno mada mi se to se dešava povremeno već par meseci na nekoliko aplikacija. Prvo sam čistio storage pa kad ni to nije pomagalo obično ugasim telefon i ostavim da iskulira.

Ni meni nije jasno, pogotovo što kupovna moć građana nije na nivou nekih drugih zemalja. A viber definitivno radi loše na "slabijim" telefonima. Možda grešim, ispravite ako imate druga iskustva.