Aion Posted September 16, 2015 Posted September 16, 2015 (edited) Mislim jedno petnaestak minuta, nisam bas merio. Inace, posle kritika zbog 8-ice, update je jako mali, nesto preko 1GB. A deluje mi da su resurse preusmerili na ovo, XCode 7 (3.6 GB) mi se download-uje satima i nema naznaka da ce uskoro biti gotov. http://www.macworld.com/article/2984347/ios/bottom-line-yes-you-should-upgrade-to-ios-9.html http://www.techradar.com/news/phone-and-communications/mobile-phones/ios-9-tips-tricks-tweaks-1304352 Edited September 16, 2015 by Aion
ljakse Posted September 16, 2015 Posted September 16, 2015 1,55 giga, za sad ide ok, na pola je, razumna brzina.
ljakse Posted September 16, 2015 Posted September 16, 2015 Hehe, Apple vragolani, jebo im ja pas mater. Posle apdejta na tri puta manji OS, imam istu količinu prostora na fonu.
ljakse Posted September 16, 2015 Posted September 16, 2015 dosta ružan sistemski font, vuče na androiđanski
kud u maglu Simoviću Posted September 16, 2015 Posted September 16, 2015 font mi ne smeta previše, ako izuzmem kvačice na slovima koje su dva fonta veće. doduše ne znam kako izgleda androiđanski dobra je fora low power modom kod baterije, i multi tasking bi trebao biti nešto drugačiji ok je. bolje nego 8
ljakse Posted September 16, 2015 Posted September 16, 2015 pa daj hintove šta ti je bolje u ovih par kuka. meni zasad samo ovaj low power.
kud u maglu Simoviću Posted September 16, 2015 Posted September 16, 2015 low power, deluje da brže otvara applikacije... biće još kad izvalim multitasking ima nove screensavere
ljakse Posted September 16, 2015 Posted September 16, 2015 je l i ti imaš mnogo više količine istog prostora ko ja? ako da, našao sam opak ios9 hint - obriši fotke i videe!
Pokojni Ruxin Posted September 16, 2015 Posted September 16, 2015 dobra je fora low power modom kod baterije Jeste, i meni je to bilo kul kad smo dobili na androidu pre godinu dana
kud u maglu Simoviću Posted September 16, 2015 Posted September 16, 2015 (edited) je l i ti imaš mnogo više količine istog prostora ko ja? ako da, našao sam opak ios9 hint - obriši fotke i videe!da fotke ubivajua multitasking radi iz app storea za sad. i to samo kad otvoriš neke app koje su za update(tw, numbers) goredrsno se pojavi go to app store i iz odma ga prebaci. nisam na osmici istraživao kako se gase pozivi na kompu to sad ima, možda je bilo i ranije e fotke su ionako na kompu/claudu. ovde me samo mrzi da ih brišem. a od nedavno skrinšotujem sve što treba da zapamtim, pa ih ima koliko hoćeš Edited September 16, 2015 by kud u maglu Simoviću
ljakse Posted September 16, 2015 Posted September 16, 2015 da fotke ubivaju Bio sam parodičan™ ugl, do jaja je to što smo osetili mega prelaz u smanjenju operativnog sistema, koji se ogleda u istoj količini prostora na fonu. Odo da se navikavam na font i one zgusnute lisnato testo varijante u svičingu između aplikacija.
kud u maglu Simoviću Posted September 16, 2015 Posted September 16, 2015 Jeste, i meni je to bilo kul kad smo dobili na androidu pre godinu dana goljo nedostojan si razgovora<_<
laser lotus Posted September 17, 2015 Posted September 17, 2015 ugl, do jaja je to što smo osetili mega prelaz u smanjenju operativnog sistema, koji se ogleda u istoj količini prostora na fonu. Odo da se navikavam na font i one zgusnute lisnato testo varijante u svičingu između aplikacija. Koliko sam ja uklavirio to 'smanjenje' operativnog sistema se odnosi u stvari samo na smanjenje slobodnog prostora na disku potrebnog tokom instalacije, ne i na krajnje zauzece diska. Pri prelazu na iOS 8 bilo je potrebno oko 4GB slobodnog prostora iako je nakon instalacije veći dio toga bio oslobođen.
ljakse Posted September 19, 2015 Posted September 19, 2015 Biće da si u pravu. Mada, i osmica je zauzimala oko 4 giga, i posle instalacije. Inačer, na font sam se manje više navikao, sve ide ok, ne glavi i brzo je, low power je kul, ostalo nisam izvalio kao specijalna ludila.
Recommended Posts