Tale Posted September 15, 2022 Share Posted September 15, 2022 1 hour ago, Tpojka said: All season il' zimske tokom zimskog perioda pro i con? Zimske. Pro jer su zimske, treba da te čupaju iz snega, leda i bljuzge ali i da idu kako treba po suvom pri negativnim temperaturama. Con: nema. 3 1 Link to comment
Tpojka Posted September 15, 2022 Share Posted September 15, 2022 Ajd' još malo da propitkujem dok mi se krčkaju vaši odgovori. Nedostaci zero pressure guma? Pitanje i za zimske i za ljetne setove. Link to comment
Zaboravan Posted September 15, 2022 Share Posted September 15, 2022 2 hours ago, Tpojka said: All season il' zimske tokom zimskog perioda pro i con? Ja definitivno prelazim na all season. Preporučio mi prijatelj "gumar" i dosta mi je nosi-skidaj-stavljaj. Računam kod mene ima smisla, uglavnom grad i očišćeni putevi. Tamo gde mora, staviću lance. Naravno, kod nekoga znači i to više što daju zimske. 3 Link to comment
Tpojka Posted September 30, 2022 Share Posted September 30, 2022 On 15.9.2022. at 15:29, Tale said: Zimske. Poručen Continental WinterContact TS 870 P. 3 Link to comment
Čutura Posted September 30, 2022 Share Posted September 30, 2022 prosle nedelje montirao , na prolece utisci. 1 Link to comment
Peter Fan Posted October 1, 2022 Share Posted October 1, 2022 (edited) Vidim bila se povela debata ranije oko zimske vs. all season i mislim da je Michelin rijesio tu dilemu (barem za vecinu ljudi u gradskoj voznji): Michelin CrossClimate 2. Ja sam ove stavio na zenin SUV posto su prethodne Pirelli Scorpion Verde bile smece i zasad sam veoma zadovoljan, iako je tek pocela jesen. Ove su all season, ali imaju ovu traktorsku saru koja grabi snijeg i pakuje ga, i tema povecav tranje (snijeg na snijeg). Iako all season, imaju onu zimsku oznaku i (barem u Americi i Kanadi) legalne su za prelaz preko predjela gdje su zimske gume obavezne u zimskim mjesecima. Ne znam da li bih bas krenuo u brdske predjele s njima, ali mislim da je za ogromnu vecinu ovo dobar kompromis. Michelin CrossClimate 2 Review - Snow & Ice - YouTube Edited October 1, 2022 by Peter Fan 1 Link to comment
Čutura Posted October 1, 2022 Share Posted October 1, 2022 11 hours ago, Milosh76 said: Sto si pozurio? kako mislis pozurio, all season gume. Link to comment
x500 Posted October 1, 2022 Share Posted October 1, 2022 @Peter Fan daluju da su dobre za sneg. Takve slicne sare je ranije imao Vredestein. Pazi samo kada vozis po velikoj kisi, letnji pljusak. Mislim da takve gume mogu da imaju akvaplaning pri manjim brzinama. Kao i vecina slicnih guma, fale im kanali na odvodjenje vode tipicne za letnje gume Link to comment
Tpojka Posted October 12, 2022 Share Posted October 12, 2022 On 30.9.2022. at 18:43, Tpojka said: Continental WinterContact TS 870 P. Legle čizme. DoT 3322 1 Link to comment
Tpojka Posted October 12, 2022 Share Posted October 12, 2022 5 minutes ago, Milosh76 said: Koji auto vozis? Insignia A 1 Link to comment
askeladden Posted October 15, 2022 Share Posted October 15, 2022 Sava Eskimo u Ponedeljak mecem dve nove.Na zadnje Kumho od prosle godine. 1 Link to comment
Tpojka Posted October 27, 2022 Share Posted October 27, 2022 On 15.9.2022. at 16:06, Tpojka said: Nedostaci zero pressure guma? Pitanje i za zimske i za ljetne setove. Malo utisaka 1 Link to comment
Milosh76 Posted October 31, 2022 Share Posted October 31, 2022 Ako ste planirali da menjate gume ovih dana, zakazivanje za popodne se ceka 3-4 dana. Meni je jutros Adam zakazao tek za petak, a nudio mi je sredu prepodne. 1 Link to comment
Recommended Posts