November 18, 20168 yr 4 i po godine, uskoro 5. Jebem ga, razmisljao sam bas da kupim nove ovaj put ali mi em prelazimo ~12 hiljada godisnje, em tu niko ne divlja. A opet, imacu para u to vreme, vec sam isplanirao tih 450e, koliko cu da naplatim neki dug tada, za letnje gume i alu felne... jebat ga, ne diram onda nista ako je to matoro mnogo, neka proda nekoj teskoj sirotinji.
November 18, 20168 yr a jebemu, dzaba ti i duboka sara i sto ne prelazis mnogo ako je parafin izvetrio. ja se ne bih sa tim zajebavo. ok, vozive su sigurno jos neko vreme, al sto dvaput kupovati.
November 18, 20168 yr Jedino ako ti znaci da odlozis kupovinu za prolece 2018, pa da ih kupis i vozis jednu sezonu...
November 18, 20168 yr Pas mater, pa nece valjda da se istope ili tako nesto, nije 15 godina nego nepunih 5, majku mu :D
November 18, 20168 yr Pas mater, pa nece valjda da se istope ili tako nesto, nije 15 godina nego nepunih 5, majku mu :D Neće ni da se istope, ali neće ni da prijanjaju uz asvalt kako treba...
November 18, 20168 yr Ja danas otišao u prodavnicu i za 3700 po komadu kupio četr zimske gume. O čemu vi pričate, kakvi parafini, kakvi 1212...
November 19, 20168 yr Pas mater, pa nece valjda da se istope ili tako nesto, nije 15 godina nego nepunih 5, majku mu :D moze da ti iskoci jajo iz cista mira, gumi tojest. il da pukne ako naletis na nesto ostro sto inace ne bi primetio. il da se toliko zalepi za felnu da moras klestima da odvajas kad budes menjao.
November 19, 20168 yr Iskocilo mi jajo na skoro novoj Pireli gumi na Astri G pre x godina (staroj 2 godine u vreme kad se to desilo), tako da mislim da tu bas i nema pravila. Ili je jednostavno naleteo takav primerak, felerican.
November 19, 20168 yr Iskocilo mi jajo na skoro novoj Pireli gumi na Astri G pre x godina (staroj 2 godine u vreme kad se to desilo), tako da mislim da tu bas i nema pravila. Ili je jednostavno naleteo takav primerak, felerican. pre ce biti da si roknuo neku bankinu ili tako nesto, meni se desilo vise puta da tako sjebem gumu
November 19, 20168 yr Otisao da mi zamene. 680rsd po gumi Jebote! Edited November 19, 20168 yr by Ravanelli