Frau Gabrijela Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 (edited) O moj sinko, Kraljeviću Marko,ostavi se, sinko, četovanjajer zlo dobra doneti neće,a staroj se dosadilo majcisve perući krvave haljine...tako nekako, po dalekom sećanju, ide oranje kraljevića marka, pa vi vidite ko je pre četovao. edit: dionysos našao pesmu dok sam ja tipkala. Edited November 23, 2010 by stormy
*edited by mod Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 (edited) Objasnili ljudi pre mene dok sam stigao.U orginalu je prilicno bajat vic sa forom kako su Srbi imali prvi internet jer se jos tad spominje "Okani se Marko cetovanja..." Edited November 23, 2010 by pavllle
harper lee Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 tako nekako, po dalekom sećanju, ide oranje kraljevića marka, pa vi vidite ko je pre četovao. Jos samo da pesma nije zapisana u 19. veku. :D
расејан Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 Jos samo da pesma nije zapisana u 19. veku. :DПа тек тад се нашао један протеран са форума, народ дотле био послушан бре, и шта ће куд ће него међу рилајфчане да записује песме.Ко зна откад је песма. Можда је настала као део промотивне кампање за блог Краљевића Марка.
Dionysos Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 Можда је настала као део промотивне кампање за блог Краљевића Марка.Не верујем...О мој синко, Краљевићу Марко,Остави се, синко, четовања,Већ ти узми рало и волове,Пак ти ори брда и долине.ипак је ово типично мајчинско "сине, изађи мало на свеж ваздух"
puella Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 U javnom WC-u, nakon što je obavio veliku nuždu, tip shvati da nema WC papira, pa pita tipa u susednoj kabini:- Oprosti, imaš li možda WC papira?- Nemam.- Imaš li možda novine?- Na žalost, ne.Tišina.- Jel' možeš da mi promeniš 200 dinara u dve po 100?
nisam ja Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 (edited) jesi ovaj smislila? :)uvek sam se pitao ko smišlja viceve. sad znam. kantica margarina. Edited November 25, 2010 by nisam ja
Razzmatazz Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 Ulazi baka kod doktora.- Dragi doktore, prdim stalno, a nit se čuje niti smrdi. Evo, od kad sam kod vas, bar sam 20 nečujnih, bezmirisnih ispustila.Doktor joj prepiše pilule. Za nedjelju dana, bakica na kontroli:- Doktore, problem je još gori! Prdim i dalje, i dalje su nečujni, ali sad smrde k'o Đavo!Doktor odgovara:- Odlično, sinuse smo pročistili, sad da vidimo šta ćemo sa sluhom...
nisam ja Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 1 paorski:koje su 4 najlepše rupe na ženi? kad joj izvadiš vile iz leđa
sherman Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 - Halo, je li to broj 444-4444? - Jeste - Mozete li da mi pozovete Hitnu pomoc, zaglavio mi se prst u brojcaniku
LudiKure Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 1 paorski:koje su 4 najlepše rupe na ženi? kad joj izvadiš vile iz leđa WORD!
cedo Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 (edited) Pita Murinjo Kasiljasa: Gde je lopta?Rekao sam ti pet puta ... u golu.Koja je razlika izmedju Pils-a i Reala ...Pils se puni u Apatinu a Real na Noukampu.Ronaldo dolazi kuci plachuci ... a majka mu veli: Shta je sine, opet Barselona.Kako Kasiljas broji do pet?Chavi, Pedro, Vilja, Vilja, Hefren. Edited November 30, 2010 by cedo
casperbgd Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 Vic o famoznom broju 8Pita Hitler malog Jevreja: Koliko imas godina?mali Jevrej: 8!Hitler: U logor te nosam!
Aće Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Vic o famoznom broju 8Pita Hitler malog Jevreja: Koliko imas godina?mali Jevrej: 8!Hitler: U logor te nosam!a jel to nije pre bilo: sutra cu napuniti 8. e neces..
casperbgd Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 a jel to nije pre bilo: sutra cu napuniti 8. e neces..Pa, ne znam koliko pratis dosadjivanja sa brojem 8 u poslednjih nekoliko meseci... Ovo mu dodje kao neka modifikacija tog vica. Inace, u tom vicu kao devojcica puni x godina i moli Hitlera da je ne ubije, da duze zivi. Odgovor je:"U redu, stani na kraj reda." :)
Recommended Posts