Аврам Гојић Posted December 2, 2013 Posted December 2, 2013 ima i onaj sa orlom koji juri vrapca ali to je stvarno nemoguce prepricati
Zeleni sto Posted December 2, 2013 Posted December 2, 2013 Majka kaže sinu:Sine, spakovala sam ti hleb, puter i eksere.A zašto? Pa da namažeš puter na hleb kad ogladniš!A eksere?Spakovala sam ti i eksere! Ima i slična verzija:Majka kaže sinu:Sine, spakovala sam ti hleb, puter i eksere.A zašto? Pa da namažeš puter na hleb kad ogladniš!A eksere?Ijao, zaboravih eksere da spakujem!
Duci Simonovic Posted December 2, 2013 Posted December 2, 2013 najbolji vic ikada je onaj sa kornjačama sa galapagosa
banatjanin Posted December 2, 2013 Posted December 2, 2013 (edited) stari, ali neponovljivo dobar:uđe džanki u radnju i kaže:Dajte mi .... jednu, jednu plazmu.... Čuj mene, ne jafu, plazmu. Edited December 2, 2013 by banatjanin
Аврам Гојић Posted December 2, 2013 Posted December 2, 2013 (edited) meni je taj bio najbolji o narkomanima dok Zivana nije ispricala onaj "gde si rodjeniiiii" Edited December 2, 2013 by Marko M. Dabovic
Bujodrag Posted December 2, 2013 Posted December 2, 2013 meni je taj bio najbolji o narkomanima dok Zivana nije ispricala onaj "gde si rodjeniiiii" Savršen.
Tpojka Posted December 3, 2013 Posted December 3, 2013 a znate zašto kinezi imaju kose oči ^_^ znamo -_-
Recommended Posts