Leia Posted November 1, 2012 Posted November 1, 2012 aj da kazemo da su vicevi o stereotipovima simptom rasizma drustva (ne i pojedinaca koji te viceve pricaju, tu se rasizam drugacije detektuje) i da su zlo i tako dalje. ali pobogu ako neko misli da ce da icemu doprinese tako sto histerise po topicu vicevi, ja mu porucujem da je to otprilike najjalovija forma drustvene borbe koju je ovaj svet video, i to govorim iz licnog iskustva :lolol:ponizno molim obe strane da batale pricu pa da se vratimo vicevimaSta znam, meni obicno uspeva...bice da je i to do pojedinca :PZahvaljujem tebi i svim saborcima u biTc(h)i(ng-u) protiv toaletnog humora, u nadi da ce se ovakav trend nastaviti na ovom topicu a i sire,yours truly ^_^
ordi Posted November 1, 2012 Posted November 1, 2012 ti ko neko razmazeno derle sto kad ne ume da se brani zove tatu da cupa deci usi jbt
ordi Posted November 1, 2012 Posted November 1, 2012 ti ko neko razmazeno derle sto kad ne ume da se brani zove tatu da cupa deci usi jbt
Leia Posted November 1, 2012 Posted November 1, 2012 to sto ti ranije nisam odgovarala znaci da mi tvoji postovi nisu zanimljivi, ako je bilo nejasno...
boshoku Posted November 1, 2012 Posted November 1, 2012 (edited) @lejlagrubo, but glupo.dja mi se tvoj stav; os hodamo, pa da se zarucimo? Edited November 1, 2012 by boshoku
Leia Posted November 1, 2012 Posted November 1, 2012 ali vidi, sad jesu :)pa nisu, al vidim da ti je bas stalo pa bar da pojasnim, imam i ja dusu, bar u naznakama...speaking of which, zamoljeno je od strane par vrlo finih momaka da se ovaj topik postedi dalje odmazde, so if you don't mind...
shimpu Posted November 1, 2012 Posted November 1, 2012 ne znam cemu ova silna rasprava...ovde se pricaju vicevi da zasmeju ostale forumase...evo sad cu ja da ispricam jedan super vic da zasmejem ostale forumase...ide cigan ulicom i naidje na sundjer...pipne ga i kaze: mek si, ko si ti...i tako je nastao mexico city
Leia Posted November 1, 2012 Posted November 1, 2012 Idi bre brate pa ovo je negde na forumu neko vec ispricao da je smislio njegov licni potomak! Al svidza mi se batice bassshhh je simpa :)
henrik larsson Posted November 1, 2012 Posted November 1, 2012 Onaj sa matorim trudnim gancijem gejom kepecom je vr :D
boshoku Posted November 1, 2012 Posted November 1, 2012 muskarac, ganfer, a u drugom stanju :lolol:bas si bre bleskast!
Mil@n Posted November 1, 2012 Posted November 1, 2012 (edited) Šta je Ciganski triatlon? Kada ciga otrči na adu da se okupa i onda ukrade bajs da se vrati kući. :D Edited November 1, 2012 by Glas RazumaN
Recommended Posts