slepa živana Posted November 1, 2012 Posted November 1, 2012 Ne kapiram.to je neki čovek koji se rodio bez ruku i bez nogu ali se ipak sve srećno završilo.Glup je vic.ti sigurno nisi voleo ni onaj ciklus o škenderu i vonderu
Leia Posted November 1, 2012 Posted November 1, 2012 Dekonstrukcija vicova - njesra.Ma naravno da je njesra. Bolje je pustiti primitivce da se izive i umore, kad vec moderacija ne radi posao za koji nije placena
Miralem Posted November 1, 2012 Posted November 1, 2012 aaaaaaa! leio, otvoren nov vocap, 20% gratis! idi tamo!
Indy Posted November 1, 2012 Posted November 1, 2012 to je neki čovek koji se rodio bez ruku i bez nogu ali se ipak sve srećno završilo.Znam ja ko je Nik, samo ne razumem glupi vic.
ordi Posted November 1, 2012 Posted November 1, 2012 Mila je onaj beogradski pas kom je neko odsekao sape.
Milogled Bluff Posted November 1, 2012 Posted November 1, 2012 Ma naravno da je njesra. Bolje je pustiti primitivce da se izive i umore, kad vec moderacija ne radi posao za koji nije placenaA kako to da tebi, tako uzvisenoj, moralnoj, ispravnoj i korektnoj, nije ispod casti da se spustas u nasu primitivnu kaljugu?
Tale Posted November 1, 2012 Posted November 1, 2012 ...ti sigurno nisi voleo ni onaj ciklus o škenderu i vonderu Nisam primetio taj ciklus tako da ne mogu da se očitujem. A vic sa Milom je vic k'o vic, samo glup.
Miralem Posted November 1, 2012 Posted November 1, 2012 uopste nije glup, cakstavise. al da je odvratan, jeste. ono, smejes se, al ti se i slosi.
Milogled Bluff Posted November 1, 2012 Posted November 1, 2012 (edited) Nesto kao kad se zverski nalijes pive.@Indy: kada mi bude zatrebalo tvoje misljenje o onome sto napisem, zatrazicu ga. Do tada me postedi svojih reakcija. Edited November 1, 2012 by Milogled Bluff
Indy Posted November 1, 2012 Posted November 1, 2012 uopste nije glup, cakstavise. al da je odvratan, jeste. ono, smejes se, al ti se i slosi.Savrsen opis tvog forumskog opusa.
Recommended Posts