gagilija Posted April 10, 2019 Posted April 10, 2019 mi smo slavili dan kad smo sa radijusa presli na sbb. to je bilo kao prelazak sa dial upa na kabl. a naravno da su nam se uvalili na kvarnjaka iz telekoma u ulaz, kao ne morate nista samo mi da provucemo kablove.
Кристофер Лумумбо Posted April 10, 2019 Posted April 10, 2019 znaci moram da jurim upravnika, boze sacuvaj
Milosh76 Posted April 18, 2019 Posted April 18, 2019 Ne znam da li imamo temu o mobilnom internetu, ali cenim da moze i ovde da se pita.Da li je samo na NBG umro mobilni MTS internet ili negde jos postoji?To mora da je zbog "unapredjenja" koje traje 1/4 godine
Niveamen Posted April 18, 2019 Posted April 18, 2019 Bio je prekid u celoj Srbiji MTS internet.Tek pre 15 min stigao.
Grunf Posted April 22, 2019 Posted April 22, 2019 On 10.4.2019. at 17:50, Кристофер Лумумбо said: znaci moram da jurim upravnika, boze sacuvaj Mozes da ga juris do sutra. I da se skupi 51% stanara da hoce na sbb, to verovatno ne znaci nista. Ako nema sbb pretplatnika u zgradi, to znaci da sbb nije blizu i da najverovatnije nece ni da bude.
Frank Pembleton Posted April 22, 2019 Posted April 22, 2019 10 hours ago, Grunf said: Mozes da ga juris do sutra. I da se skupi 51% stanara da hoce na sbb, to verovatno ne znaci nista. Ako nema sbb pretplatnika u zgradi, to znaci da sbb nije blizu i da najverovatnije nece ni da bude. Da, mene komšinica iz 21. bloka cima da li bi hteo da uvedem SBB jer ona bi da uvede njih ali oni neće da dođu ispod troje po ulazu...
Grunf Posted April 23, 2019 Posted April 23, 2019 16 hours ago, Frank Pembleton said: Da, mene komšinica iz 21. bloka cima da li bi hteo da uvedem SBB jer ona bi da uvede njih ali oni neće da dođu ispod troje po ulazu... i 33 da skupis, nece da dodju. pokusavao ja. zvao i beogrid koji je deo njihove mreze, jok. blokovi na nbg su odavno podeljeni izmedju provajdera. imalo bi smisla da sad i sbb krene da se siri tamo gde ga nema, ali jbg.
Frank Pembleton Posted April 23, 2019 Posted April 23, 2019 2 hours ago, Grunf said: i 33 da skupis, nece da dodju. pokusavao ja. zvao i beogrid koji je deo njihove mreze, jok. blokovi na nbg su odavno podeljeni izmedju provajdera. imalo bi smisla da sad i sbb krene da se siri tamo gde ga nema, ali jbg. Pa ona ima odgovor mejlom da ako skupi još 2-3 dolaze. Malo dalje u ulaz ušli pre godinu... 21. Blok
Čutura Posted April 23, 2019 Posted April 23, 2019 3 hours ago, Frank Pembleton said: Pa ona ima odgovor mejlom da ako skupi još 2-3 dolaze. Malo dalje u ulaz ušli pre godinu... 21. Blok jeste i to ful optika. fercera samo tako.
Grunf Posted April 24, 2019 Posted April 24, 2019 18 hours ago, Frank Pembleton said: Pa ona ima odgovor mejlom da ako skupi još 2-3 dolaze. Malo dalje u ulaz ušli pre godinu... 21. Blok jbmlga, meni u 44 rekli da nema mogucnosti, i da nemaju planove da ih bude.
renne Posted May 18, 2019 Posted May 18, 2019 (edited) Konačno ping 1ms. Sad su gotovi u mutltiplejeru svi Edited May 18, 2019 by renne
Frank Pembleton Posted May 18, 2019 Posted May 18, 2019 Konačno ping 1ms. Sad su gotovi u mutltiplejeru svi [emoji3]Prodao si dušu džavolu za jedan multiplejer! ...shiit has hit the fan...
Malkmus Posted May 18, 2019 Posted May 18, 2019 Telekom daje korisnicima IP adrese sa crne liste Na nekoj od dvadesetak svetskih crnih listi nalazi se najveći broj IP adresa koje preko Telekoma Srbija dobijaju korisnici interneta, a oni zbog toga imaju problem sa slanjem mejlova ili pristupom ka određenim sajtovima, tvrdi za Danas Uroš Đukić, direktor Mitos travela. https://www.danas.rs/ekonomija/telekom-daje-korisnicima-ip-adrese-sa-crne-liste/
Recommended Posts