April 10, 20195 yr mi smo slavili dan kad smo sa radijusa presli na sbb. to je bilo kao prelazak sa dial upa na kabl. a naravno da su nam se uvalili na kvarnjaka iz telekoma u ulaz, kao ne morate nista samo mi da provucemo kablove.
April 18, 20195 yr Ne znam da li imamo temu o mobilnom internetu, ali cenim da moze i ovde da se pita.Da li je samo na NBG umro mobilni MTS internet ili negde jos postoji?To mora da je zbog "unapredjenja" koje traje 1/4 godine
April 22, 20195 yr On 10.4.2019. at 17:50, Кристофер Лумумбо said: znaci moram da jurim upravnika, boze sacuvaj Mozes da ga juris do sutra. I da se skupi 51% stanara da hoce na sbb, to verovatno ne znaci nista. Ako nema sbb pretplatnika u zgradi, to znaci da sbb nije blizu i da najverovatnije nece ni da bude.
April 22, 20195 yr 10 hours ago, Grunf said: Mozes da ga juris do sutra. I da se skupi 51% stanara da hoce na sbb, to verovatno ne znaci nista. Ako nema sbb pretplatnika u zgradi, to znaci da sbb nije blizu i da najverovatnije nece ni da bude. Da, mene komšinica iz 21. bloka cima da li bi hteo da uvedem SBB jer ona bi da uvede njih ali oni neće da dođu ispod troje po ulazu...
April 23, 20195 yr 16 hours ago, Frank Pembleton said: Da, mene komšinica iz 21. bloka cima da li bi hteo da uvedem SBB jer ona bi da uvede njih ali oni neće da dođu ispod troje po ulazu... i 33 da skupis, nece da dodju. pokusavao ja. zvao i beogrid koji je deo njihove mreze, jok. blokovi na nbg su odavno podeljeni izmedju provajdera. imalo bi smisla da sad i sbb krene da se siri tamo gde ga nema, ali jbg.
April 23, 20195 yr 2 hours ago, Grunf said: i 33 da skupis, nece da dodju. pokusavao ja. zvao i beogrid koji je deo njihove mreze, jok. blokovi na nbg su odavno podeljeni izmedju provajdera. imalo bi smisla da sad i sbb krene da se siri tamo gde ga nema, ali jbg. Pa ona ima odgovor mejlom da ako skupi još 2-3 dolaze. Malo dalje u ulaz ušli pre godinu... 21. Blok
April 23, 20195 yr 3 hours ago, Frank Pembleton said: Pa ona ima odgovor mejlom da ako skupi još 2-3 dolaze. Malo dalje u ulaz ušli pre godinu... 21. Blok jeste i to ful optika. fercera samo tako.
April 24, 20195 yr 18 hours ago, Frank Pembleton said: Pa ona ima odgovor mejlom da ako skupi još 2-3 dolaze. Malo dalje u ulaz ušli pre godinu... 21. Blok jbmlga, meni u 44 rekli da nema mogucnosti, i da nemaju planove da ih bude.
May 18, 20195 yr Konačno ping 1ms. Sad su gotovi u mutltiplejeru svi Edited May 18, 20195 yr by renne
May 18, 20195 yr Konačno ping 1ms. Sad su gotovi u mutltiplejeru svi [emoji3]Prodao si dušu džavolu za jedan multiplejer! ...shiit has hit the fan...
May 18, 20195 yr Telekom daje korisnicima IP adrese sa crne liste Na nekoj od dvadesetak svetskih crnih listi nalazi se najveći broj IP adresa koje preko Telekoma Srbija dobijaju korisnici interneta, a oni zbog toga imaju problem sa slanjem mejlova ili pristupom ka određenim sajtovima, tvrdi za Danas Uroš Đukić, direktor Mitos travela. https://www.danas.rs/ekonomija/telekom-daje-korisnicima-ip-adrese-sa-crne-liste/