February 1, 20178 yr Ja idem na 100/6 pa ce i cat da posluzi Pricamo o koaksijalnim kablovima ili o lan kablu? Pretpostavljam da nije do koaksijalnog jer onda verovatno ni ne bi mogli da dobace 100+ do 90% ljudi. edit : lan Ni na njima ne vidim oznake al do sledeceg ubrzanja valjda ni ne moram da brinem. Kad su terali 70 terace i stotku valjda Edited February 1, 20178 yr by katamaran
February 1, 20178 yr Ne, LAN kabl. Ako hoćeš brzine veće od 100 Mb/s, mora biti CAT5e ili bolji. Svašta čovek nauči kad se petlja sa elektronikom...
February 1, 20178 yr Ja idem na 100/6 pa ce i cat da posluzi Pricamo o koaksijalnim kablovima ili o lan kablu? Pretpostavljam da nije do koaksijalnog jer onda verovatno ni ne bi mogli da dobace 100+ do 90% ljudi. edit : lan Ni na njima ne vidim oznake al do sledeceg ubrzanja valjda ni ne moram da brinem. Kad su terali 70 terace i stotku valjda Ima na njima oznake samo moraš da obratiš pažnju, tako sam i video da je ovaj CAT5e. Inače, onaj stari je bez frke gurao tih 100Mb/s, tako da nema šta da brineš. :)
February 1, 20178 yr Meni nisu povecali jos uvek...stoji na 72-73mbps (hvala Telenoru) u pitanju je Trio Gold Extra... trebalo bi da dobijem 100+10 jednog dana... Doduse tek je 1.2. promenice... nekad Na mojsbb mi pise 100/6...hmmm moracu da ih posetim ovih dana ako se nesto ne promeni Edited February 1, 20178 yr by Milosh76
February 2, 20178 yr Ne moraš toliko da čekaš, juče cimnuo Vladana, za par minuta mi sve bilo sredjeno.
February 2, 20178 yr Imam pitanje za manje brzine. Da li mogu da se gledaju prenosi na kodi ili acestream na 2mb/s? Ima li ko iskustva? Znači da bude dobar kvalitet pri toj brzini? Sent from my Redmi 4 using Tapatalk
February 2, 20178 yr Ne moraš toliko da čekaš, juče cimnuo Vladana, za par minuta mi sve bilo sredjeno. Ja fin i necu da cimam i jos me nisu ubrzali. Ne postizu od vas sto cimate :) edit: napraviste cimaca od mene okacim post na sbb forum @ SBB Jel i dalje vazi da cekamo ubrazanje ili da se prijavljujemo mi kojima jos nije odradjeno i da maltretiramo Vladane po fejsbucima i tviterima? par minuta kasnije Edited February 2, 20178 yr by katamaran
February 2, 20178 yr Ko je Vladan? Dobra SBB vila :) Radnik SBB-a. Kad ti odgovore nesto preko tvitera po pravilu se predstavljaju. Pedja nam je pricao da cekamo dok Vladan izgleda ne casi casa i samo salje megabite edit: blizu 10 MB/S al mi ne prebacuje. Cini mi se da bi trebalo 12. Mozda server ne moze brze Edited February 2, 20178 yr by katamaran
February 2, 20178 yr Vi sarmirate Vladana, a meni Maja resila za 2 minuta preko fejsa :P Jel ima neki sajt koji testira preko 100 mbps? P.S. hvala na odgovoru Edited February 2, 20178 yr by Milosh76