katamaran Posted February 1, 2017 Posted February 1, 2017 (edited) Ja idem na 100/6 pa ce i cat da posluzi Pricamo o koaksijalnim kablovima ili o lan kablu? Pretpostavljam da nije do koaksijalnog jer onda verovatno ni ne bi mogli da dobace 100+ do 90% ljudi. edit : lan Ni na njima ne vidim oznake al do sledeceg ubrzanja valjda ni ne moram da brinem. Kad su terali 70 terace i stotku valjda Edited February 1, 2017 by katamaran
Jeremija Posted February 1, 2017 Posted February 1, 2017 Ne, LAN kabl. Ako hoćeš brzine veće od 100 Mb/s, mora biti CAT5e ili bolji. Svašta čovek nauči kad se petlja sa elektronikom...
Jeremija Posted February 1, 2017 Posted February 1, 2017 Ja idem na 100/6 pa ce i cat da posluzi Pricamo o koaksijalnim kablovima ili o lan kablu? Pretpostavljam da nije do koaksijalnog jer onda verovatno ni ne bi mogli da dobace 100+ do 90% ljudi. edit : lan Ni na njima ne vidim oznake al do sledeceg ubrzanja valjda ni ne moram da brinem. Kad su terali 70 terace i stotku valjda Ima na njima oznake samo moraš da obratiš pažnju, tako sam i video da je ovaj CAT5e. Inače, onaj stari je bez frke gurao tih 100Mb/s, tako da nema šta da brineš. :)
Milosh76 Posted February 1, 2017 Posted February 1, 2017 (edited) Meni nisu povecali jos uvek...stoji na 72-73mbps (hvala Telenoru) u pitanju je Trio Gold Extra... trebalo bi da dobijem 100+10 jednog dana... Doduse tek je 1.2. promenice... nekad Na mojsbb mi pise 100/6...hmmm moracu da ih posetim ovih dana ako se nesto ne promeni Edited February 1, 2017 by Milosh76
Jeremija Posted February 2, 2017 Posted February 2, 2017 Ne moraš toliko da čekaš, juče cimnuo Vladana, za par minuta mi sve bilo sredjeno.
Jozef K. Posted February 2, 2017 Posted February 2, 2017 Imam pitanje za manje brzine. Da li mogu da se gledaju prenosi na kodi ili acestream na 2mb/s? Ima li ko iskustva? Znači da bude dobar kvalitet pri toj brzini? Sent from my Redmi 4 using Tapatalk
boshoku Posted February 2, 2017 Posted February 2, 2017 u principu je za sd strimovanje, potrebno 3mb/s
Jozef K. Posted February 2, 2017 Posted February 2, 2017 OK. Hvala. Sent from my Redmi 4 using Tapatalk
katamaran Posted February 2, 2017 Posted February 2, 2017 (edited) Ne moraš toliko da čekaš, juče cimnuo Vladana, za par minuta mi sve bilo sredjeno. Ja fin i necu da cimam i jos me nisu ubrzali. Ne postizu od vas sto cimate :) edit: napraviste cimaca od mene okacim post na sbb forum @ SBB Jel i dalje vazi da cekamo ubrazanje ili da se prijavljujemo mi kojima jos nije odradjeno i da maltretiramo Vladane po fejsbucima i tviterima? par minuta kasnije Edited February 2, 2017 by katamaran
katamaran Posted February 2, 2017 Posted February 2, 2017 (edited) Ko je Vladan? Dobra SBB vila :) Radnik SBB-a. Kad ti odgovore nesto preko tvitera po pravilu se predstavljaju. Pedja nam je pricao da cekamo dok Vladan izgleda ne casi casa i samo salje megabite edit: blizu 10 MB/S al mi ne prebacuje. Cini mi se da bi trebalo 12. Mozda server ne moze brze Edited February 2, 2017 by katamaran
Jeremija Posted February 2, 2017 Posted February 2, 2017 Ko je Vladan? Lik iz SBB podrške - https://twitter.com/SBBsupport
Milosh76 Posted February 2, 2017 Posted February 2, 2017 (edited) Vi sarmirate Vladana, a meni Maja resila za 2 minuta preko fejsa :P Jel ima neki sajt koji testira preko 100 mbps? P.S. hvala na odgovoru Edited February 2, 2017 by Milosh76
Recommended Posts