Weenie Pooh Posted May 10, 2013 Posted May 10, 2013 Čekaj, zar i SBB izdaje taj Huawei router? Ako ne, šta oni uvaljuju? :unsure:Ako mi je stvarno najbolja varijanta da zadržim postojeći setup (pola stana ADSL, pola SBB) samo još na to dodam wireless router, onda FML.
Töölönlahti Posted May 10, 2013 Posted May 10, 2013 (edited) @cop: Ja imam ovaj, uzeo sam povoljno u Emmiju prošlog leta. Toplo ga preporučujem. Sećam se da je po sajtovima često stajala fotka starog modela, ali izgleda ovako jajasto i baš je prijatan za gledanje kada onako titra zašrafljen visoko na zidu u hodniku.@Weenie: Ne znam šta daje SBB, kažem za Telekom. I nisam rekao za bilo koji Huawei, oni su moćna firma i prave bobaoca, nego samo za taj konkretni pimpek koji Telekom uvaljuje korisnicima.edit: ... evo nije mi bilo smor da nađem svoje postove sa Pitanja iz perioda kad sam uzimao. :) Edited May 10, 2013 by Oxymoron
katamaran Posted May 10, 2013 Posted May 10, 2013 SBB ti da samo modem. Trenutno imaju neku akciju gde daju i ruter ako se potpise ugovor na 2 godine ali po meni to nije rezon. Ako se ne varam daju neki tplink.
copkillah Posted May 10, 2013 Posted May 10, 2013 hvala na svim info.. mada mislim da je malo šupački što mi traže 2k posle sedam godina.
Weenie Pooh Posted May 10, 2013 Posted May 10, 2013 Naravno da je šupački, ali baš me zanima šta bi radili ako bi im rekao da hoćeš da raskineš ugovor i 5 minuta kasnije došao da potpišeš novi, željan svih sjajnih beneficija koje velikodušno nude novim korisnicima? Da li bi se potrudili da ti uvale stari router? :D
JozoMujica Posted May 10, 2013 Author Posted May 10, 2013 Imate li preporuku za neki konkretan model?TL-WR1043ND
Valk Posted May 10, 2013 Posted May 10, 2013 Ja sam danas zamenila ruter kod Oriona, vratila im stari wire i uz doplatu od 2460 rsd uzela wireless tplink. Morala sam, poslednjih 10 dana više nemam net nego što imam tako da cenim da je ruteru istekao rok trajanja (plus je bio povezan na linksys wireless preko koga se širio wifi pokući). Sad je jednostavnije i - što je najvažnije - radi!
renne Posted May 10, 2013 Posted May 10, 2013 Meni Orion povećao upload na 10Mbps!Послато са GT-N7100 користећи Тапаток 2
Frank Pembleton Posted May 16, 2013 Posted May 16, 2013 Orion je govnoSent from my iPad using Tapatalk HD+1
renne Posted May 16, 2013 Posted May 16, 2013 Beogrid od danas i zvanično pod okriljem SBB-a. Nude i IPTV uslugu
Valk Posted May 18, 2013 Posted May 18, 2013 + milion za Orion, jebem im mater bašDajte, ljudi, alternativu, ili makar da ih kolektivno svi napušimo. Ja više nemam snage da se svađam :(
Recommended Posts