FranziskaKafka Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 Serija je izuzetno gledana a publika koja prati ovu seriju nije ona koja se odusevljava serijama Sinise Pavica i Radosa Bajica.Otkud znas ovo prvo? Otkud znas tek ovo drugo? :lol:Ala su ti kriterijumi...Nije samo brat, sad vidim da ima CETVORO "rodjaka" u seriji... (Ima l' cerke, jes' igrala u Pozoristu u kuci, a za odje ne znam... To bi onda bilo vec PETORO...)
slepa živana Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 umrla jenemojte molim vas :osa zebnjom sam iščekivala to razrešenjeje l ustvari ona od prošlog petka bila poslednja, kad baba ruža legne na grob da umre?neću se smiriti dok ne saznam :(
FranziskaKafka Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 Pa umrla poslednja epizoda. ;) Povampiruje se tek za koji dan, a dotle joj u tome pomazu sve prethodne epizode (reprizirane, jakako). Genijalno...
Mp40 Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 (edited) Mislim da poslednja epizoda ove najbolje serije koja postavlja nove standarde zasluzuje plej-baj-plej pracenje, u kojem cu verovatno jedino ja ucestvovati...Pauzu za reklame iskoristio bih da napomenem da je vec pocelo sa najvecom kolicinom ljigavstine, patetike i lupetanja. Ocekivanja su mi ogromna.A "Stigle Rode" festival na trgu u NS? Ko ce da ide? Ja dolazim dan ranije da zauzmem mesto! Bajaga, Losha, Skaj Vikluh... Edited June 6, 2008 by Mp40
Mp40 Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 A the zabuna, nesporazum dostojan Sinise PAvica u zenitu snaga?Ovaj mislio na rodu a ona na Miru Furlan... Maestralno!!!
Conspirator Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 Exer i švaba planiraju da goloruki uđu i prebiju naoružane ljude. Fenomenalno.
Conspirator Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 (edited) Fajt! Fajt! Fajt! Fajt! Edited June 6, 2008 by Conspirator
Conspirator Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 (edited) Sunce ti... kakvo finale. :Hail:Krv na sve strane. Edited June 6, 2008 by Conspirator
Recommended Posts