May 31, 200816 yr Serija je izuzetno gledana a publika koja prati ovu seriju nije ona koja se odusevljava serijama Sinise Pavica i Radosa Bajica.Otkud znas ovo prvo? Otkud znas tek ovo drugo? :lol:Ala su ti kriterijumi...Nije samo brat, sad vidim da ima CETVORO "rodjaka" u seriji... (Ima l' cerke, jes' igrala u Pozoristu u kuci, a za odje ne znam... To bi onda bilo vec PETORO...)
June 1, 200816 yr umrla jenemojte molim vas :osa zebnjom sam iščekivala to razrešenjeje l ustvari ona od prošlog petka bila poslednja, kad baba ruža legne na grob da umre?neću se smiriti dok ne saznam :(
June 3, 200816 yr Pa umrla poslednja epizoda. ;) Povampiruje se tek za koji dan, a dotle joj u tome pomazu sve prethodne epizode (reprizirane, jakako). Genijalno...
June 6, 200816 yr Mislim da poslednja epizoda ove najbolje serije koja postavlja nove standarde zasluzuje plej-baj-plej pracenje, u kojem cu verovatno jedino ja ucestvovati...Pauzu za reklame iskoristio bih da napomenem da je vec pocelo sa najvecom kolicinom ljigavstine, patetike i lupetanja. Ocekivanja su mi ogromna.A "Stigle Rode" festival na trgu u NS? Ko ce da ide? Ja dolazim dan ranije da zauzmem mesto! Bajaga, Losha, Skaj Vikluh... Edited June 6, 200816 yr by Mp40
June 6, 200816 yr A the zabuna, nesporazum dostojan Sinise PAvica u zenitu snaga?Ovaj mislio na rodu a ona na Miru Furlan... Maestralno!!!
June 6, 200816 yr Sunce ti... kakvo finale. :Hail:Krv na sve strane. Edited June 6, 200816 yr by Conspirator