Ian Mancunian Posted February 27 Share Posted February 27 Air i "Moon Safari" plus još par poslastica. Fenomenalno. Link to comment
kurdi Posted February 28 Share Posted February 28 planirao sam da dodjem na belana 21. marta na kontaktu i sad vidim da su karte na tickets.rs rasprodate. jel postoje u beogradu jos preprodavci ili druga slicna resenja? Link to comment
Eleniko Posted February 28 Share Posted February 28 lik na tviteru napušava dobitnika nagrade tanja petrović dragana ambrozića zbog toga što naplaćuje zakup sale /ona gore, amerikana valjda/ 800e a dobio je pare od usaid za renoviranje i na gradskom je budžetu. odbija da prihvati da je to odluka doma omladine a ne dragana ambrozića. Link to comment
jms_uk Posted March 8 Share Posted March 8 Cekam da sledece nedelje pocne prodaja karata https://thejazzcafelondon.com/event/jazz-cafe-festival/ Link to comment
Popular Post wayfaring stranger Posted March 12 Popular Post Share Posted March 12 (edited) 11.03.24 - Werk7 theater, Munchen Lucinda Williams, support - L.A. Edwards Prvi put sam u prostoru koji je regularno teatar, sjajan za koncerate gde je 90% publike 50+, sto ce reci reuma, isijas, diskus hernija, prostata... muzicari takodje odusevljeni ambijentom, ispunjenim do poslednjeg mesta. Zacudjujuce, sve je u betonu, zvuk odlican. L.A. Edwards samo jos jedan od country rock bendova bez iole prepoznatljive pesme. Pocinju 15 min. pre predvidjenog termina, tako da publika ulazi tokom samog nastupa. Obzirom da nema klasicne bine, posetioci prolaze pored izvodjaca kao da je u pitanju izlozba. 45 min svirke nakon koje je sve namesteno za onu koju smo dosli da slusamo. Na samom pocetku knedla u grlu i suza u oku jer Lucinda dolazi u pratnji, posto se tesko krece, usporena je. Oporavak od mozdanog udara je dug i tezak. Stolica je stavljena sa strane u slucaju da zatreba, ali Lucinda ne bi bila heroina kada ne bi izdrzala citava dva sata na nogama. Vidi se da leva ruka nije potpuno u funkciji, ali je koristi. Sa svojih metar i sezdeset je najniza u bendu, ali harizma zraci sa scene i u sedamdeset i prvoj ne nedostaje joj samopouzdanja na koje se cesto zalila. Magija moze da pocne. Pre svake pesme ide prica o istoj, kome je posvecena, odakle inspiracija, za koga je pisana i sl. Price su podjednako zanimljive bas kao i muzika. Blind Pearly Brown o tome kako ju je otac vodio da gleda istog, Dust o tome kako je oduvek zelela da napravi muziku na neku od pesama svog oca, Foolishness o djubretu iz medija i drustvenih mreza... Smrt se previse cesto spominje u prici, a mozda najpotresnija ona o pesmi Stolen moments koju je napisala tri dana nakon smrti Tom Petty-a, o kome je imala samo reci hvale u svakom pogledu. Jasno da je svaka pesma veoma licna, nastala kao potreba da se izrazi kroz muziku, a da popunjava albume. Prvih pet albuma Lucinde Williams su biblioteka za sebe i obavezna literatura, ne samo ljubiteljima alt country-ja. Nakon dva sata emocija, country rocka i bluesa stojece ovacije iako je svima jasno da bisa biti nece, ali se nadamo da ponovnog koncerta hoce. Set lista https://www.setlist.fm/setlist/lucinda-williams/2024/werk-7-munich-germany-7baa8a90.html Edited March 12 by wayfaring stranger 5 5 1 Link to comment
Nevernik Posted March 15 Share Posted March 15 Nick Cave. Zagreb i Budimpešta. 13/10 i 15/10. BG ništa, za sada. 1 2 Link to comment
napadaj Posted March 16 Share Posted March 16 Šta se desilo sa Arsenal festom? Čolić i Bijelo dugme, wtf? 2 Link to comment
Frank Pembleton Posted March 16 Share Posted March 16 (edited) 4 minutes ago, napadaj said: Šta se desilo sa Arsenal festom? Čolić i Bijelo dugme, wtf? Ozbiljno? Auuuu... Edit: Otišao na sajt i kao dooobro prvi dan okeeej može da prođe, drugi dan BAM! Bijelo dugme treći dan BAM! Zdravko Čolić zatvara... Pa jbte... Edited March 16 by Frank Pembleton Link to comment
napadaj Posted March 16 Share Posted March 16 Još piše rock postava BD haha Koja propast, pitam se da li i dalje isti ljudi vode fest. Link to comment
mackenzie Posted March 16 Share Posted March 16 44 minutes ago, napadaj said: Šta se desilo sa Arsenal festom? Čolić i Bijelo dugme, wtf? i neka crackhead tiktok čamuga Link to comment
Ras Posted March 16 Share Posted March 16 Čekajte, Arsenal fest je kao do sada bio dobar, pa se od ove godine pokvario? Eno vam Kianu Rivs, ako vam Čola nije dobar! 1 2 1 Link to comment
napadaj Posted March 16 Share Posted March 16 (edited) Pa jeste bio dobar, moglo je tamo štošta valjano da se vidi. Testament, Massive Attack, Morcheeba, Thievery Corporation, Anthrax, Clutch... Edited March 16 by napadaj 2 Link to comment
Sludge Factory Posted March 16 Share Posted March 16 Iskreno je Arsenal uvek bio blaga katastrofa, sa ponekim izuzetkom (tu i tamo je neko mogao da probere nesto za sebe, kao sto kaze napadaj iznad). Meni licno za sve ove godine (a uopste nisam ni isao na prvih nekoliko godine) jedino sto me je bas bas zanimalo su bili The Kills, Kurt Vile, Majke, The Cult i neki moji drugari sto su svirali jedne godine na gardenu. Ovo sve ostalo vise onako, da izblejis sa ekipom™ ako je vreme lepo (a cesto se desavalo da bude ledara ili kisetina ili oba). Lagao bih kad bih rekao da mi nije bilo kul sto mi The Kills ili Kurt Vile sviraju na 5 minuta od mene, jos je i vreme bilo ekstra na obe svirke, pa mi je bilo stvarno milina. Ali generalno, objektivno, ne znam koliki je budzet, ali greota para, zaista. Burazerski festival, jedne godine ja tebi, pa ti meni sledece, pa onda opet u krug. Sa domacim bendovima je stvarno smehotres, ono, svake godine brejkersi, bjesovi, goblini, hladno pivo, dubioza kolektiv, pa onda brejkersi, bjesovi, goblini, hladno pivo, dubioza kolektiv, pa zatim brejkersi, bjesovi, goblini, hladno pivo, dubioza kolektiv. Jbt, ko svira gitaru Dugmetu? Brega je zaboravio da svira jos 80ih. Link to comment
Ras Posted March 16 Share Posted March 16 Sprdam se malo, bez uvrede! Festival nema profilisan program, pa mu je identitet upitan. U takvoj situaciji se ne vezuješ za festival, već više za taj termin krajem juna, pa ako nešto natrči, natrči. Nisam do sada išao, ako bude dolazio neko ko me zanima, eto me! 3 Link to comment
Recommended Posts