Frank Pembleton Posted April 7, 2018 Posted April 7, 2018 u maloj 83. maloj.sent from bubamotoTo ne postoji!
gospa buba Posted April 7, 2018 Posted April 7, 2018 vec mesec dana min idu samo male 83.sent from bubamoto
Zabalujev Posted April 7, 2018 Posted April 7, 2018 Istina, višedecenijski hroničar i priznat stručnjak za pitanje linije 83, pisao je o tome pre par nedelja.
gospa buba Posted April 7, 2018 Posted April 7, 2018 (edited) 18 minutes ago, Zabalujev said: Istina, višedecenijski hroničar i priznat stručnjak za pitanje linije 83, pisao je o tome pre par nedelja. divan tekst moje mladosti i dalje pokushavam da dokuchim shta im znache kratke trojke, cheshce nisu, busevi su ko i svi, vrlo chudno Edited April 7, 2018 by gospa buba
đorđe geprat Posted April 7, 2018 Posted April 7, 2018 (edited) prekjuče mi je gospođa došla iz beograda. sačekah je u lazarevcu a ona k'o iz topa: "zamisli, peronska karta na BASu košta 180 dinara!". išla je onom lastrinom linijom uz busplus. Edited April 7, 2018 by djordje geprat
gospa buba Posted April 7, 2018 Posted April 7, 2018 pa da, moj otac dodje do pola srbije samo da ne da 180
Frank Pembleton Posted April 7, 2018 Posted April 7, 2018 prekjuče mi je gospođa došla iz beograda. sačekah je u lazarevcu a ona k'o iz topa: "zamisli, peronska karta na BASu košta 180 dinara!". išla je onom lastrinom linijom uz busplus.Koliko?Pa oni nisu normalni jbte...Treba da idem uskoro do Šiljakovca, znaš kad ću da im dam 180 dina da bi samo ušao na peron. Crkli dabogda!Ima valjda taj 581 stanicu i kod Palate pravde?
gospa buba Posted April 7, 2018 Posted April 7, 2018 33 minutes ago, Frank Pembleton said: Koliko? Pa oni nisu normalni jbte... Treba da idem uskoro do Šiljakovca, znaš kad ću da im dam 180 dina da bi samo ušao na peron. Crkli dabogda! Ima valjda taj 581 stanicu i kod Palate pravde? esmo beshe po shiljakovcu teli da bijemo onomad?
Frank Pembleton Posted April 7, 2018 Posted April 7, 2018 Pa dobro sad...Ja sam, kao što je ovde utvrđeno, sa dijagnozom.......shiit has hit the fan....
El Guapo Posted April 7, 2018 Posted April 7, 2018 prekjuče mi je gospođa došla iz beograda. sačekah je u lazarevcu a ona k'o iz topa: "zamisli, peronska karta na BASu košta 180 dinara!". išla je onom lastrinom linijom uz busplus.Odavno sam prestao da plaćam taj harač, pre svega jer su bezobrazni. Ispratiš nekog do stanice i ne dozvoljavaju da doneseš prtljag do busa, već traže žeton.Evo vam ga žeton, sad čekam bus na drugom mestu!Sent from my LEX820 using Tapatalk
đorđe geprat Posted April 11, 2018 Posted April 11, 2018 (edited) vratih se u grad i raspitah. u beogradu bez plaćanja peronske karte ulaze imaoci pretplatnih karata za bar 3 zone i mi preko 65. neko na ulazu na peron očitava da li BUSPLUS važi za taj mesec. u lazarevcu, na ulaz na peron moram pored kartice da pokažem isečak dobijen kod uplate na trafici. ako ga nemam, u lazarevcu će mi otštampati kopiju. EDIT: zaista na stanici piše da je peronska karta 180 dinara. u lazarevcu mi reče čo'ek da je kod njih 50. Edited April 11, 2018 by djordje geprat
Recommended Posts