February 27, 20187 yr 4 hours ago, gospa buba said: 200 dinara ce koshtati karta za buducnost i nece biti vrste magnetna. to nije moja buducnost Nemoj da si tako stroga, da su u marketingu imali više vremena, sigurno bi osmislili neku BUS PLUS varijantu, ovako su morali da improvizuju na štampaču.
February 28, 20187 yr 26 minutes ago, James Marshall said: Je li može s jednom otkucanom kartom? Moze, ako upadnes u rupu u roku od 90 minuta od pocetka voznje.
February 28, 20187 yr 3 minutes ago, jms_uk said: Moze, ako upadnes u rupu u roku od 90 minuta od pocetka voznje. ihaj ima da stigne do uskršnjih ostrva za to vreme, samo na dole
February 28, 20187 yr 24 minutes ago, jms_uk said: Mene vise zanima kako ide transfer u suprotnom smeru, 'metro' >>> autobus Napravice Vucic i Mali za neke izbore. Ili ce se pojaviti izborna lista beogradska gondola cev Edited February 28, 20187 yr by katamaran
February 28, 20187 yr 1 hour ago, jms_uk said: Mene vise zanima kako ide transfer u suprotnom smeru, 'metro' >>> autobus transcendentalnom meditacijom
February 28, 20187 yr 11 minutes ago, slepa živana said: transcendentalnom meditacijom Moze li `BusPlus za to?
February 28, 20187 yr 7 minutes ago, jms_uk said: Moze li `BusPlus za to? kako da ne. pa bus plus samo za to i služi