Jump to content
IGNORED

Beogradski prevoz - GSP / Beovoz /... metro?

Recommended Posts

Posted
Mislim da ce potrajati posto ce "biti kucane" samo u nuzdi u slucaju ulaska kontrole....
Ja tako već mesecima... 10 karata koje sam kupio, iskoristio sam 4 komada!Tako ću i sa ovima...
Posted
Dobrodosao u moj svet, dragi forumski prijatelju.Inace, breaking news: ulaznica za carobni svet GSP-a danas nema na trafikama, samo u vozilima GSP. Pazi da im ne dam 120 dinara. In other developments, novi tramvaj spanske proizvodnje (Hamlet ne voli kad ga zovem "spanac"), juce je imao udes na Bulevaru, sudar sa "puntom" kod Trscanske.
huh.gif ako mislis na mene. Zovi ga i loncem, samo plati kartu za njega tongue.gif
Posted
Pobrkao te sa hazardom
a ja, vala, jeste. pa meni to nekako slicno. pravi, odrasli i odmereni ljudi. i ja cu biti takav kad me prodje pubertet
Posted

Jel se setio neko da osvesta ove nove tramvaje? Previse malera im se desava od kako su stigli.

Posted
Ja tako već mesecima... 10 karata koje sam kupio, iskoristio sam 4 komada!Tako ću i sa ovima...
Pa dobro sad ili potrosi ove do 10. ili idi dole da doplatis za nove....
Posted

autobus 77 privantnog prevoznika, kažu otkazale kočnice, jedan mladić mrtav

Posted

Mozda nije primereno trenutku, ali zna li neko gde se kupuju karte za Beovoz, i koju zonu da kupim, treba mi karta na relaciji Franš-Zemun? p.s. nemam markicu, samo me mrzi da vozim preko Gazele petkom popodne

Posted

Verovatno mislis na BGvoz, u njemu vaze ove pojedinacne karte za gsp.

Posted
Mozda nije primereno trenutku, ali zna li neko gde se kupuju karte za Beovoz, i koju zonu da kupim, treba mi karta na relaciji Franš-Zemun? p.s. nemam markicu, samo me mrzi da vozim preko Gazele petkom popodne
U BG vozu važe GSP karte.Ako baš hoćeš da koristiš Beovoz, kupuješ karte na stanici tj. na trafici kod silaska u stanicu Karađorđev park.A ovo sa 77icom - užas. To je moj stari komšiluk i stanica. Tu, pored okretnice ima i neka brza hrana, pored je i prodavnica i stalno prolaze ljudi. Pretpostavljam da je bus naleteo na nekoga od njih. Grozno. :(
Posted

Nema ni mesec dana kako je (privatni) autobus na liniji 88 osato bez kočnica, na nizbrdici, srećom tada niko nije stradao.