June 10, 20159 yr Kad bi to bilo tačno Rotten mu dođe hipster. A Sid....njega bolje da ne pominjem. jok nego su bili pankeri sto su imali bobuljice i jeli svoje sline i derali se
June 10, 20159 yr eksplodirace mi glava koliko se ovde lupeta. wrong Ovde se uceno prica i to ti smeta. Malo fali da se dodje do zakljucka kako je Dorisina publika uber avangarda evrope, i to ti ide na zivce. Suoci se i bice ti lakse, izbaci to iz sebe. Evo ti klip za mantranje
June 10, 20159 yr ja sam u fazonu da je Meril Strip to sve objasnila u 1 epik sceni https://www.youtube.com/watch?v=p5WWy_0VLS4 Edited June 10, 20159 yr by Singer
June 10, 20159 yr toliko se uceno prica da se doslo do zakljucka da je sve isto. problem sa hipsterizmom je to sto oni nisu subkultura, vec mimikrija iste, prazna ljustura. poceo je kao gomila ljudi (i to ne klinaca, ovi su generalno matoriji i sezu do poznih tridesetih) koji su toliko individualni da se na kraju svi identicno obuku, a tu se negde i zavrsio.
June 10, 20159 yr Ja sam jednom video tipa nosi dva providna cegera, u jednom limun u drugom sareni kondomcici, S size moze hipster da podigne, hocu reci Edited June 10, 20159 yr by Caligula