ToniAdams Posted June 10, 2015 Posted June 10, 2015 Kad bi to bilo tačno Rotten mu dođe hipster. A Sid....njega bolje da ne pominjem. jok nego su bili pankeri sto su imali bobuljice i jeli svoje sline i derali se
Caligula Posted June 10, 2015 Posted June 10, 2015 eksplodirace mi glava koliko se ovde lupeta. wrong Ovde se uceno prica i to ti smeta. Malo fali da se dodje do zakljucka kako je Dorisina publika uber avangarda evrope, i to ti ide na zivce. Suoci se i bice ti lakse, izbaci to iz sebe. Evo ti klip za mantranje
Singer Posted June 10, 2015 Posted June 10, 2015 (edited) ja sam u fazonu da je Meril Strip to sve objasnila u 1 epik sceni https://www.youtube.com/watch?v=p5WWy_0VLS4 Edited June 10, 2015 by Singer
Miralem Posted June 10, 2015 Posted June 10, 2015 toliko se uceno prica da se doslo do zakljucka da je sve isto. problem sa hipsterizmom je to sto oni nisu subkultura, vec mimikrija iste, prazna ljustura. poceo je kao gomila ljudi (i to ne klinaca, ovi su generalno matoriji i sezu do poznih tridesetih) koji su toliko individualni da se na kraju svi identicno obuku, a tu se negde i zavrsio.
Krampa Posted June 10, 2015 Posted June 10, 2015 koliko ližu hipsteri iz benča? pitam za druga ko to zna.
Caligula Posted June 10, 2015 Posted June 10, 2015 (edited) Ja sam jednom video tipa nosi dva providna cegera, u jednom limun u drugom sareni kondomcici, S size moze hipster da podigne, hocu reci Edited June 10, 2015 by Caligula
Recommended Posts