ultra plasticni Posted June 9, 2015 Posted June 9, 2015 Vi uporedjujete konkretne bendove i nesto sto bi trebalo da predstavlja neki kao pokret
kobni zelaya Posted June 9, 2015 Posted June 9, 2015 (edited) kako isto? hipsterluk, buduci poprilicno lisen ideologije, nema mnogo veze sa ovim nabrojanim subkulturama i predstavnicima istih. osim ako samo meni izmice spoznaja hipsteroideologoje. U tome je i stvar, zato nešto kao hipsteri i ne postoji, već su to različiti individualci, različitih, ukusa, ideja i ideologija. Onda to matori jarci izdaleka gledaju i površno, zbog udaljenosti i stvarnog odsustva interesovanja - etiketiraju. jebiga, sto se mene tice, malkom meklaren je protohipster Kad bi to bilo tačno Rotten mu dođe hipster. A Sid....njega bolje da ne pominjem. edit - više manje potpis na Arielov post. Edited June 9, 2015 by kobni zelaya
hoffnung Posted June 9, 2015 Posted June 9, 2015 ja nikad ne bih stavio malcolma mclarena u kos sa hipsterima ili da je bio otac/pokretac tako neceg. za njegov modni dizajn ili sve ono sto je imalo veze sa modom, a ticalo se i njega, je usko povezano njegovo ime u smislu prepoznatljivosti, licnog pecata. naravno, takodje u saradnji sa vivienne westwood.
adam Posted June 9, 2015 Posted June 9, 2015 khm... ne bi ga se niti jedan hipster postideo, to sam zeleo reci. verovatno je mnogima uzor.
Ryan Franco Posted June 9, 2015 Posted June 9, 2015 U tome je i stvar, zato nešto kao hipsteri i ne postoji, već su to različiti individualci, različitih, ukusa, ideja i ideologija. Onda to matori jarci izdaleka gledaju i površno, zbog udaljenosti i stvarnog odsustva interesovanja - etiketiraju. Sve je to okej ali živimo u eri tagova, bukvalno, tako da je etiketiranje kranje legitimna rabota.
Caligula Posted June 9, 2015 Posted June 9, 2015 Što bi rekao kauboj, zabavljamo se. :) Jebiga, preselilo temu na drustvo pa smo dosli do socioloskih studija A pocela je bas zabavno (obe teme zapravo) smesnim slikama i povicima "vid'j mu glave". Nema toga na ovom forumu sto moderacija ne moze da ujebe
Caligula Posted June 9, 2015 Posted June 9, 2015 U tome je i stvar, zato nešto kao hipsteri i ne postoji, već su to različiti individualci, različitih, ukusa, ideja i ideologija.
kobni zelaya Posted June 9, 2015 Posted June 9, 2015 Sve je to okej ali živimo u eri tagova, bukvalno, tako da je etiketiranje kranje legitimna rabota. I to je okej, ali i tih tagova ima raznih. Ako nekoga koga ne poznaješ taguješ kao snoba, onda to nije lepo, a ni mnogo inteligentno.
Ryan Franco Posted June 9, 2015 Posted June 9, 2015 eo sad gledam kako je tema počela i prilično sam oduševljen kako je tekla dok su se znalci javljali. -_-
Caligula Posted June 9, 2015 Posted June 9, 2015 (edited) eo sad gledam kako je tema počela i prilično sam oduševljen kako je tekla dok su se znalci javljali. -_- To ti kazem, opste saljenje. BTW vidim da su dve teme mrdzovane. Morgana je jos na pocetku primetila koliko je praaavi hipsteraj star/autentican i da ga vise nema, prosto je logicno da se tu stavi tacka na eventualne naucne radove. Al jbg odosmo u London i Njujork 70tih da opravdavamo aktuelnu savamalsku seljanu (globalnu zapravo). Edited June 9, 2015 by Caligula
Recommended Posts