June 9, 20159 yr Vi uporedjujete konkretne bendove i nesto sto bi trebalo da predstavlja neki kao pokret
June 9, 20159 yr kako isto? hipsterluk, buduci poprilicno lisen ideologije, nema mnogo veze sa ovim nabrojanim subkulturama i predstavnicima istih. osim ako samo meni izmice spoznaja hipsteroideologoje. U tome je i stvar, zato nešto kao hipsteri i ne postoji, već su to različiti individualci, različitih, ukusa, ideja i ideologija. Onda to matori jarci izdaleka gledaju i površno, zbog udaljenosti i stvarnog odsustva interesovanja - etiketiraju. jebiga, sto se mene tice, malkom meklaren je protohipster Kad bi to bilo tačno Rotten mu dođe hipster. A Sid....njega bolje da ne pominjem. edit - više manje potpis na Arielov post. Edited June 9, 20159 yr by kobni zelaya
June 9, 20159 yr ja nikad ne bih stavio malcolma mclarena u kos sa hipsterima ili da je bio otac/pokretac tako neceg. za njegov modni dizajn ili sve ono sto je imalo veze sa modom, a ticalo se i njega, je usko povezano njegovo ime u smislu prepoznatljivosti, licnog pecata. naravno, takodje u saradnji sa vivienne westwood.
June 9, 20159 yr khm... ne bi ga se niti jedan hipster postideo, to sam zeleo reci. verovatno je mnogima uzor.
June 9, 20159 yr U tome je i stvar, zato nešto kao hipsteri i ne postoji, već su to različiti individualci, različitih, ukusa, ideja i ideologija. Onda to matori jarci izdaleka gledaju i površno, zbog udaljenosti i stvarnog odsustva interesovanja - etiketiraju. Sve je to okej ali živimo u eri tagova, bukvalno, tako da je etiketiranje kranje legitimna rabota.
June 9, 20159 yr Što bi rekao kauboj, zabavljamo se. :) Jebiga, preselilo temu na drustvo pa smo dosli do socioloskih studija A pocela je bas zabavno (obe teme zapravo) smesnim slikama i povicima "vid'j mu glave". Nema toga na ovom forumu sto moderacija ne moze da ujebe
June 9, 20159 yr U tome je i stvar, zato nešto kao hipsteri i ne postoji, već su to različiti individualci, različitih, ukusa, ideja i ideologija.
June 9, 20159 yr Sve je to okej ali živimo u eri tagova, bukvalno, tako da je etiketiranje kranje legitimna rabota. I to je okej, ali i tih tagova ima raznih. Ako nekoga koga ne poznaješ taguješ kao snoba, onda to nije lepo, a ni mnogo inteligentno.
June 9, 20159 yr eo sad gledam kako je tema počela i prilično sam oduševljen kako je tekla dok su se znalci javljali. -_-
June 9, 20159 yr eo sad gledam kako je tema počela i prilično sam oduševljen kako je tekla dok su se znalci javljali. -_- To ti kazem, opste saljenje. BTW vidim da su dve teme mrdzovane. Morgana je jos na pocetku primetila koliko je praaavi hipsteraj star/autentican i da ga vise nema, prosto je logicno da se tu stavi tacka na eventualne naucne radove. Al jbg odosmo u London i Njujork 70tih da opravdavamo aktuelnu savamalsku seljanu (globalnu zapravo). Edited June 9, 20159 yr by Caligula