Jump to content

Fudbalska kupusara

Featured Replies

Sutra na Hrt 2 snimak finala Sp 1994 :fantom:

U 17.00

Edited by Cash

• Author

U 61 godini preminuo Majkl Robinson, fenomenalni TV fudbalski komentator i bivsi fudbaler Liverpula, M.Sitija, Brajtona i Osasune. Sarmer sa engleskim akcentom nije uspeo da dozivi osvajanje titule Liverpula, svoje velike ljubavi.

''Kad bi Barselona igrala svoju tika-taka igru u Premijer ligi, bez obzira na svu svoju savrsenost, fudbalski stadioni bi se ubrzo ispraznili''

22 minutes ago, Lancia said:

U 61 godini preminuo Majkl Robinson, fenomenalni TV fudbalski komentator i bivsi fudbaler Liverpula, M.Sitija, Brajtona i Osasune. Sarmer sa engleskim akcentom nije uspeo da dozivi osvajanje titule Liverpula, svoje velike ljubavi.

Recimo da bi ovo mnogima moglo da piše na nadgrobnom spomeniku. :D 

(Hajd' što i nije baš najtačnije - 1990.godine je imao 31 godinu + dvije Lige šampiona u periodu nakon toga. Za svog života je vidio bukvalno sve najveće uspjehe Liverpoola.)

• Author
1 minute ago, ArleKino said:

Recimo da bi ovo mnogima moglo da piše na nadgrobnom spomeniku. :D 

(Hajd' što i nije baš najtačnije - 1990.godine je imao 31 godinu + dvije Lige šampiona u periodu nakon toga. Za svog života je vidio bukvalno sve najveće uspjehe Liverpoola.)

Koja si zlica :)

Dobro, to mu je bila zelja, kad mu je otkriven rak, nastavio je da radi na TV-u i vise puta je to napomenuo.

Btw, veliki gospodin u svakom smislu, podigao sportsko novinarstvo u Spaniji za nekoliko stepenica.

Jel on mozda prenosio utakmice sa svetskih prvenstava? Kad sam gledao finale 1994 na spanskom na youtube jedan od komentatora je imao engleski akcenat.

• Author
16 minutes ago, Meazza said:

Jel on mozda prenosio utakmice sa svetskih prvenstava? Kad sam gledao finale 1994 na spanskom na youtube jedan od komentatora je imao engleski akcenat.

da, za Canal+ , cuveni komentatorski duo sa Karlosom Martinezom

michael-robinson-carlos-martinez-37688_1

20 hours ago, Lancia said:

da, za Canal+ , cuveni komentatorski duo sa Karlosom Martinezom

michael-robinson-carlos-martinez-37688_1

A jel znas ko je Julio Jimenez? On je takodje radio s njim i ima mnogo dobar kanal na youtube, Mundo Maldini se zove.

• Author
3 minutes ago, Meazza said:

A jel znas ko je Julio Jimenez? On je takodje radio s njim i ima mnogo dobar kanal na youtube, Mundo Maldini se zove.

Mislis Julio Maldonado? on ima nadimak Maldini. kasnije malo se pridruzio, isto dobar tip i sjajan fudbalski analiticar, sta sve drzi u glavi, prava enciklopedija.

Michael Robinson, Carlos Martínez y Julio Maldonado, durante una...

Btw, za zivota nisam video da je neka osoba toliko iskreno voljena i uvazavana kao Robinson u Spaniji.

Zovu ga 'amante de la vida'.

• Author

Njegov akcenat je zastitni znak, sam je govorio da zna perfektno spanski, ali ga ne govori, jer bi u tom slucaju izgubio posao :) i da je uspeo za zivota da vlada sa dva jezika i to oba srazmerno lose.

Ne znam sto sam mislio da se preziva Jimenez. Da, on je to na slici, bas je danas imao objavu o Majklu. E pa preporucujem ti njegov kanal na yt, sad nema fudbala pa nema ni analiza, ali zato pusta snimke iz svoje arhive i komentarise. Mnogo je dobar kanal.

• Author
5 minutes ago, Meazza said:

Ne znam sto sam mislio da se preziva Jimenez. Da, on je to na slici, bas je danas imao objavu o Majklu. E pa preporucujem ti njegov kanal na yt, sad nema fudbala pa nema ni analiza, ali zato pusta snimke iz svoje arhive i komentarise. Mnogo je dobar kanal.

Okidoki, gledace se.

A Jimenez je Iker Jimenez, pratim i njega pa mi se pomesalo. :D 

95542075_3003383209709329_67083324406471

No touch dribbling.