July 1, 2025Jul 1 Kako je ispao mrski, ovaj, siroti siti? Je li ovaj al ahli onaj s kojim dijele gazdu, nudge-nudge wink-wink?
July 1, 2025Jul 1 Opet će Simone završiti protiv PSG-a kako je krenulo. Mada sada sa otključanim Serdjom... Je l ovo sranje ima na nekom od kanala ili samo potoci?
July 1, 2025Jul 1 3 hours ago, ducca said:Opet će Simone završiti protiv PSG-a kako je krenulo. Mada sada sa otključanim Serdjom... Je l ovo sranje ima na nekom od kanala ili samo potoci?RTCG sve prenosi
July 1, 2025Jul 1 Registracija na DAZN-u i besplatno se gleda sve. Samo su mečevi ili noću, ili u vreme protesta.
July 4, 2025Jul 4 Jučerašnji dan je odneo još jednog asa, ko se seća WC 1994 zna ko je bio Peter Rufai Edited July 4, 2025Jul 4 by ducca
July 5, 2025Jul 5 20 hours ago, ducca said:Jučerašnji dan je odneo još jednog asa, ko se seća WC 1994 zna ko je bio Peter Rufai Pre tri dana sam odgledao neke scene sa SP odrzanih tokom 90-ih..naglasili su koliko je neocekivano kiksao tokom tekme sa Danskom..bas sam ga se setio posle dugo vremena.I eto sad...pokoj mu dusi.
July 5, 2025Jul 5 uh jebemti kakva povreda musiale. sezona mu gotova pre nego sto je pocelahttps://streamin.me/v/8b6ea6bb Edited July 5, 2025Jul 5 by 189-
July 10, 2025Jul 10 12 hours ago, Facundo Orellana said:Kakvo silovanje Reala. Uvek je lepo videti kada ih neko razbija.Raspadaju se, neće se finansijski oporaviti nakon ovoga još dugo. Nabudžili su plate, niko neće da trči.