rock bob Posted October 5, 2018 Posted October 5, 2018 znate li mozda neke sajtove za skidanje full utakmica, ali ne aktuelnih nego malo starijih? hteo sam da skinem nekoliko finala ls, uglavnom sa pocetka ovog veka, ali slabo sta nalazim.
MocaVukotic Posted October 6, 2018 Posted October 6, 2018 ja sam svojevremeno poskidao gomilu preko torenta, isto kao da skidaš bilo koji film, ima gomila iz 70-ih 80-ih, a iz 90-ih pa nadalje verovatno svako finale
borris_ Posted October 7, 2018 Posted October 7, 2018 Aulas predsjednik Lyona je dana u intervjuu rekao de će FIFA pokrenuti SP klubova sa novčanom nagradom od 2m€.
MiddleClass Posted October 18, 2018 Posted October 18, 2018 Posto je jos svjeze odbijanje Argentine da igra prijateljsku u Izraelu... Jel onaj ljigavac od Mesija kukao u medijima kako nece Argentina igrati sa Brazilom u Dzedi jer se tamo krse ljudska prava i ubijaju ljudi? Pitam za druga.
*edited by mod Posted November 1, 2018 Posted November 1, 2018 Inace izgleda da ce FIFA vec da u Kataru siri prvenstvo na 48 ucesnika i jos nekog domacina.
kud u maglu Simoviću Posted November 2, 2018 Posted November 2, 2018 mundijal 2030. srbija, grčka, bugarska, rumunija organizatori. finale u ostružnici
Delija67 Posted November 2, 2018 Posted November 2, 2018 Finale na stabionu Zeleznicara u Bari Veneciji
ArleKino Posted November 2, 2018 Posted November 2, 2018 5 hours ago, kud u maglu Simoviću said: mundijal 2030. srbija, grčka, bugarska, rumunija organizatori. finale u ostružnici @Moća pjeva na otvaranju u Beogradu i zatvaranju u Bukureštu.
Recommended Posts