Meazza Posted September 25, 2018 Posted September 25, 2018 Just now, ToniAdams said: Pa ove godine je svakako bio Na svetskom prvenstvu je odigrao bolje od Grizmana?
levi Posted September 25, 2018 Posted September 25, 2018 (edited) 10 minutes ago, Meazza said: Velicina Luke Modrica. šteta stvarno. žali bože vremena kad bi znao šta sve ima u fudbalu, nisi svestan šta propuštaš Edited September 25, 2018 by levi
ToniAdams Posted September 25, 2018 Posted September 25, 2018 10 minutes ago, Meazza said: Na svetskom prvenstvu je odigrao bolje od Grizmana? Da, iako to prosečnom gledaocu možda nije toliko očigledno. Mnogi su odigrali bolje od gricka svetsko.
189- Posted September 25, 2018 Posted September 25, 2018 ne znam sto si zapeo za griezmanna kada su bar tri francuza odigrali bolje od njega na sp
Meazza Posted September 25, 2018 Posted September 25, 2018 1 hour ago, 189- said: ne znam sto si zapeo za griezmanna kada su bar tri francuza odigrali bolje od njega na sp Nisam zapeo uopste za Grizmana.
Meazza Posted September 25, 2018 Posted September 25, 2018 2 hours ago, levi said: šteta stvarno. žali bože vremena kad bi znao šta sve ima u fudbalu, nisi svestan šta propuštaš Sve cekam ti da me naucis... Uostalom, ako je Modric zaista najbolji na svetu - tim gore po svet. Sta drugo da kazem.
Meazza Posted September 25, 2018 Posted September 25, 2018 2 hours ago, ToniAdams said: Da, iako to prosečnom gledaocu možda nije toliko očigledno. Ne slazem se uopste.
Meazza Posted September 25, 2018 Posted September 25, 2018 (edited) 2 hours ago, MocaVukotic said: teško je zakerati kad imaš iza sebe godinu u kojoj si prvak evrope i finalista mundijala. Meni to ovako izgleda: Prvak Evrope sa takvim saigracima kao sto su Ronaldo, Ramos, Marselo, Isko, Kros, Bejl, Varan, Karvahal u sezoni u kojoj su ih sudije gurale sve od osmine finala. Finalista u takmicenju gde su dva puta prosli na penale sa samo jednim golom iz igre (pri vodjstvu) i samo 1 asistencijom (iz kornera). Ja nisam impresioniran i savrseno mi je svejedno ako ga slavi ceo internet. Edited September 25, 2018 by Meazza
MiddleClass Posted September 25, 2018 Posted September 25, 2018 5 minutes ago, Meazza said: Ja nisam impresioniran i savrseno mi je svejedno ako ga slavi ceo internet. To ti isto ljudi ovdje pricaju. Do tebe je.
Meazza Posted September 25, 2018 Posted September 25, 2018 Just now, MiddleClass said: To ti isto ljudi ovdje pricaju. Do tebe je. Kazem, zao mi je zaista.
radnik Posted September 25, 2018 Posted September 25, 2018 Iskren da budem, na Modrica sam paznju obratio tek nakon jednog meca Tott.-Everton, kad ga Moyes hvali u intevjuu posle meca ... retki su takvi fudbaleri, doneo prevagu, fantazista itd, itd Moyes zna.
Meazza Posted September 25, 2018 Posted September 25, 2018 Endangered species. Sta li je pisac hteo da kaze ne zna ni on sam. I kako se to stiti ta ugrozena vrsta? Cime je ugrozena? Nema ama bas nista vintage u vezi sa Modricem, a izjava je vrhunac hipsterizma.
Recommended Posts