Misko Posted March 17 Posted March 17 12 minutes ago, Kristalno jasna said: meni ostala Sonja Savić u sećanju, kao voditeljka neke noćne emisije, nešto kao pokušaj povratka u 80-te, simpatično bilo da i to, ali ova emisija, nema sanse da se setim naslova..
makondo Posted March 17 Posted March 17 37 minutes ago, Kristalno jasna said: meni ostala Sonja Savić u sećanju, kao voditeljka neke noćne emisije, nešto kao pokušaj povratka u 80-te, simpatično bilo Sonja Savić je na TV Avali vodila emisiju u noćnom terminu "Sanjarenje", ako si na to mislila. 1
ragasto Posted March 17 Posted March 17 46 minutes ago, makondo said: Sonja Savić je na TV Avali vodila emisiju u noćnom terminu "Sanjarenje", ako si na to mislila. Sećam se i emisije u kojoj su gostovali Zerkman i tadašnji basista KKN, malo su i svirali...ko zna da li su te emisije ostale negde. 2 1
Frank Pembleton Posted March 17 Posted March 17 1 hour ago, Misko said: da i to, ali ova emisija, nema sanse da se setim naslova.. "Sanjarenje sa Sonjom Savić" to jje bukvalno Stanko Crnobrnja izmislio da joj omogući stalne prihode. Emisija je bila super. Verovatno najbolja je bila ona sa Gotovcem. 3 2
Frank Pembleton Posted March 17 Posted March 17 2 hours ago, Misko said: Jeste, i ja sam voleo da je gledam..pokusavam da se setim imena neke emisije, vodio neki simaptican i gotivan cika sa brkovima, nesto stampanim medijima, akose neko seca, bio bih zahvalan Pokojni Stevan Nikšić vodio emisja se zvala "Listanje"... 1
Misko Posted March 17 Posted March 17 1 hour ago, Frank Pembleton said: "Sanjarenje sa Sonjom Savić" to jje bukvalno Stanko Crnobrnja izmislio da joj omogući stalne prihode. Emisija je bila super. Verovatno najbolja je bila ona sa Gotovcem. Sanjarenje pamtim, na listanje sam i u drugom postu mislio, hvala inace, brate..
Sestre Bronte Posted March 17 Posted March 17 Šoder lista i BB show su bili skoro jedini pokušaji humora ovde, sve drugo je bilo instrumentalizovano. 1
brusli Posted March 17 Posted March 17 Kad smo kod humora, jel ima negde da se nadje kviz Znanje Imanje koji je vodio Rambo na OK kanalu ?
DrIlic Posted March 17 Posted March 17 7 hours ago, Milosh76 said: Da li su ikada u istoriji tih vesti dali bilo kakvu kriticku informaciju/vest/intervju/bilo sta prema Vucicu ili SNS? Naravno da ne, zato i rekoh kao Prva pre 10 godina. Dolaze im ovi iz opozicije, nekad se provuce i neka vest o njihovim aktivnostima, ali sve mora da bude kratko i umotano. Prosle nedelje je bio Borko Stefanovic npr. 1
fikret selimbašić Posted March 17 Posted March 17 3 hours ago, Misko said: Jeste, i ja sam voleo da je gledam..pokusavam da se setim imena neke emisije, vodio neki simaptican i gotivan cika sa brkovima, nesto stampanim medijima, akose neko seca, bio bih zahvalan Dragoljub Žarković, Đorđe Vukadinović i Gorčin Stojanović za jednim stolom u studiju, pred njima pješčani sat koji iscuri za tri minuta, toliko im traju govori i replike na razne teme. Kad jedan završi, drugi preuzima i okreće sat i počinje njegovih tri minuta. Ni videa ni sličice nema na internetu, trajalo je možda godinu dana.
Jimmy Kowalski Posted March 17 Posted March 17 Tu se menjala postava. Originalno je bio valjda Dimitrije Boarov. Upadao je i Vladimir Todoric..
fikret selimbašić Posted March 17 Posted March 17 Onaj trojac je originalan, ili su bar bili najćešća kombinacija, ostali su ulijetali kad bi neko od njih falio.
Misko Posted March 17 Posted March 17 27 minutes ago, fikret selimbašić said: Dragoljub Žarković, Đorđe Vukadinović i Gorčin Stojanović za jednim stolom u studiju, pred njima pješčani sat koji iscuri za tri minuta, toliko im traju govori i replike na razne teme. Kad jedan završi, drugi preuzima i okreće sat i počinje njegovih tri minuta. Ni videa ni sličice nema na internetu, trajalo je možda godinu dana. Jeste, Zarkovic je tu bio najkulji, a ova dvojica su se cackali, Vukadinovic je bio lesser evil
Stela Posted March 17 Posted March 17 Zarkovic taman iskusno i krajnje seretski baca koske Vukadinovicu, Gorcin se zapetljava i smatra, a Vukadinovic..pa trudio se i on
Recommended Posts