Milosh76 Posted March 15, 2024 Posted March 15, 2024 Mozda dobijamo novog favorita za tzv nacionalnu frekvenciju. Koliko se secam i BlicTV je jedan od kandidata o kojima REM nije nista odlucio vec vise od pola godine. 3
Arkadija Posted March 15, 2024 Posted March 15, 2024 Ja sam isto kao Duda, pratila njega samo povremeno. Od odlaska sa Prve, nikada nije odstupio od opozicionog stava, na stranu glupave šale i to, ali imao je i silne sudske postupke protiv medija, uključujući i Bljuc. Ovo mi je veći wtf, bar meni. Ako je sve ovo tačno, a sve upućuje da jeste, znači samo da svako ima svoju cenu za prodaju. To izgleda uključuje i Dragana Ilića, što mi je posebno žao. 3 1
Jimmy Kowalski Posted March 15, 2024 Posted March 15, 2024 13 minutes ago, vememah said: Blic TV ne kači svoje emisije redovno u celosti na YT, tako da ćemo videti. Na njihovom YT kanalu su samo pojedine cele epizode. Mislio sam na samog Ivana, koji svoje emisije redovno kaci i zaradjuje. Sumnjam da bi pristao da se toga odrekne..
vememah Posted March 15, 2024 Posted March 15, 2024 (edited) ^ Po čemu je Blic TV gori od Bakijevog radija? Edited March 15, 2024 by vememah 4
kud u maglu Simoviću Posted March 15, 2024 Posted March 15, 2024 dragan se tu nije pitao apsolutno ništa a za transfer nova -> blic verujem da je u pitanju lova koja se ne odbija, pa puta dva ukoliko je ugovorio i veče i 4 1/2 muškarca blic je utukao sloidnu kintu do sada bez nekog vidljivog pomaka, ovo će defakto da digne vidljivost televizije u totalu
Milošica Posted March 15, 2024 Posted March 15, 2024 Ringier je vlasnik Blica i NIN-a? Hehe sve to deluje kao neki projekat. 1
Ratamahatta Posted March 15, 2024 Posted March 15, 2024 Svi bi mi odbili milione zarad bravo komsija 1
vememah Posted March 15, 2024 Posted March 15, 2024 (edited) Ne. Samo Blica. Edited March 15, 2024 by vememah
Misko Posted March 15, 2024 Posted March 15, 2024 5 minutes ago, Ratamahatta said: Svi bi mi odbili milione zarad bravo komsija kako ko, ali, ajde da kazemo hipoteticki da ja ne bih odbio da sma u istoj situaciji, ne bih prethodno srao neke stvari,i pravio dramu kod prethodnog transfera(kada se setim kako su ga kovlai svi u zvezde i pravili mucenika od njega kada je odlazio sa prve,a bio verovtno u pitanju transfer iz slicnih razloga kao i ovaj, bolja ponuda)
vememah Posted March 15, 2024 Posted March 15, 2024 (edited) Od jeseni će raditi za one koje je nazivao šljamom i teškim govnima. Edited March 15, 2024 by vememah 1
Fakundo Sava Posted March 15, 2024 Posted March 15, 2024 Dal će sad da krene da tovari bivše kolege kao Minja
Meduzalem Posted March 15, 2024 Posted March 15, 2024 Ako ostane veran konceptu, onda taj transfer i ne mora biti loš. Čuće se dalje od (ipak) ograničenog SBB rejndža, pa da vidimo kad stigne do Kuršumlije i sl. kakvi su efekti. Jebeš humor, ako se to što kenja može tako nazvati...
Meduzalem Posted March 15, 2024 Posted March 15, 2024 3 minutes ago, Fakundo Sava said: Dal će sad da krene da tovari bivše kolege kao Minja Ja reko ona na nekom odmoru... Pojma nemam o čemu se radi, ako može ukratko?
Halvard Posted March 15, 2024 Posted March 15, 2024 1 hour ago, red star forever said: Što ga nazivate lažnim buntovnikom? Nisam stekao taj utisak, ali ga pratim površno pa me zanima šta to ne znam o njemu. +1 Ne znam je li to standardna PPP priča da je sve sranje i svako je sranje svuda i svugde i uvek ili je pak Ivanović stvarno imao neke izlete za koje ne znam.
Recommended Posts