August 2, 2025Aug 2 1 hour ago, kralj said:Sav onaj šlihting dok vodi intervjue mi je već red flag.Ma to rade svi, pogotovo američki late night talk show bilmezi, a oni su uzor, gde god postoji takav format gde dolaze poznate, jadne javne ličnosti da serinjaju i promovišu svoje glupave filmove ili šta god, voditelj im ne izlazi iz bulje.
August 2, 2025Aug 2 Ma jasno, nije to njegov ekskluzivitet, samo kažem da sam skeptičan prema takvim ljudima sve i da to rade po scenariju.51 minutes ago, Filozof manijak said:Samo što naš lični subjektivni utisak o njegovoj emisiji/humoru koji prezentuje, nema apsolutno nikakve veze za Ivanovićevim politčkim stavovima i kojoj strani pripada.Tako da mi je ovo seirenje nad njegovim kukanjem što je ostao bez angažmana, jadno da jadnije ne može biti.Neće te naravno sprečiti da ovako nešto ispališ ni to što niko nije ni dovodio u vezu otkaz sa njegovim humorom.Samo seirenje je generalno bespredmetno, radi se o čoveku koji je milioner, raširio je biznis na sve strane, ne uprkos, nego na temeljima svojih političkih stavova.
August 2, 2025Aug 2 1 hour ago, radisa said:Mislim, mene nervira kako se ponaša prema ljudima oko sebe (Bane koji nije Raičević, Ćela, ranije Perišić), zato mi je emisja često negledljiva i izazva nelagodu... Kontam da je to kao deo cele priče, ali je baš nekako jadno...Slažem se. Čak i da jeste deo priče, imam utisak da je lik koji uživa u tome i privatno, dok mislim da je prema onima "iznad" sebe ozbiljna ulizica.A što se političkog delovanja tiče, ne zameram mu toliko prelazak na Blic. Nije smelo da se dogodi ovo. Ne zato što će on gladovati, naravno da neće, već zato što ovo predstavlja modus operandi. Edited August 2, 2025Aug 2 by Milošica
August 2, 2025Aug 2 12 hours ago, Choda said:Ok slazemo se da Blic kladio na pogresnog konja, aj da vidimo ima li neko sledeci da napravi istu gresku.mislim da nema konja koji bi blicu pomogao da poželim to da gledam... ne ide to tako.što se ivana ivanovića tiče - njegovu emisiju (ni veče sa ii ni ona 4 i po muškarca) nikada nisam pratila* - humor mi je bezveze, koncept mi je bezveze, njegova loša kopija sličnih takvih likova iz sveta mi je bezveze, njegova naloženost 1 kompleksaša na samoga sebe mi je za - jebote, umij se 'ladnom vodom.izuzev navedenog - imam više simpatija nego antipatija za lika iz jerkovića: radnička porodica, prstohvat ulice, i u suštini ispravni životni stavovi.ne zameram mu ništa od poteza u karijeri, pa ni taj prelazak na blic. ne očekujem od ivanovića, kesića i inih zabavljača da budu ono što nisu.*jesam, mnogo kasnije, nekoliko intervjua iz te emisije na YT i nisu mi bili loši.
August 2, 2025Aug 2 Lik je 2x dobio otkaz jer nije hteo da se prikloni vladajućoj ekipi, od mene dovoljno za poštovanje. Da većina novinara ima upola toliko integriteta, ne bismo ni bili u ovoj situaciji.
August 2, 2025Aug 2 Sad kad neko spomeu i meni je InsajderTV logičan izbor.Oni su svakako postali "sigurna kuća" za sve pedalirane s Telekomovih televizija.Samo što će da bude ona fora iz američkih sportova "signed for players minimum salary", verovatno "evo ti emitovanje, šta navataš od reklama to ti je..."Sa strane vlasti to je win-win jer tu tv niko ne gleda i to je to...
August 2, 2025Aug 2 53 minutes ago, kralj said:Neće te naravno sprečiti da ovako nešto ispališ ni to što niko nije ni dovodio u vezu otkaz sa njegovim Zar je toliko teško shvatiti šta sam napisao, bez ovako jadnog učitavanja?
August 2, 2025Aug 2 2 minutes ago, Filozof manijak said:Zar je toliko teško shvatiti šta sam napisao, bez ovako jadnog učitavanja? Iskr, meni je baš issue tebe da shvatim.
August 2, 2025Aug 2 1 minute ago, kralj said:Iskr, meni je baš issue tebe da shvatim.Uopšte ne pišem kriptično. Dosta me ljudi ovde razume, tako da mislim da je više u pitanju tvoj lični issue.Ontopic, slažem se sa ovim što je okačio kums: bliže se izbori, čisti se medijska scena od disonanatnih glasova. Mislim da ćemo biti svedoci najgrđem medijskom mraku u poslednjih 13 godina.Esid: živo me zanima dokle će potrajati N1 i nova... Edited August 2, 2025Aug 2 by Filozof manijak
August 2, 2025Aug 2 23 minutes ago, Filozof manijak said:Esid: živo me zanima dokle će potrajati N1 i nova...Kazu do novembra..
August 2, 2025Aug 2 @Jimmy Kowalski To kazu iskljucivo AV i njegovi papagaji...Ali zato ima drugih prica da su K1, Euronews Srbija i Tanjug TV pred gasenjem. Realno, njih niko i ne gleda, a glavna "batina" je postao gmazov Dez-Informer TV, tako da ako zaista dodje do gasenja navedenih copy & paste-tv, ustedice se troskovi za njih...Sto se tice Ivana Ivanovica, ja sam i pre godinu dana na jednom drugom forumu rekao da ce biti dobro ako izdrzi tu godinu na Bljuc TV, i bio sam u pravu.
August 2, 2025Aug 2 3 hours ago, kud u maglu Simoviću said:ivan ivanović za vreme: radio sam šta hoću - godinu danaNe kapiram kako mu to nije bilo dozvoljeno nešto na Novoj, osim da zaradi više para - koje mu je dao Blic.Zatvoreni krug gostiju - jedino Branko Ružić, ali bi on u tom momentu došao i da je II ostao na Novoj.Ionako sve TV emisije vrlo brzo završe na Jutjubu.Za one koje II nervira svojom pojavom (i humorom) i nisu ga gledali (zadnjih godinu dana/ikad): nikakvog "omekšavanja" u odnosu na režim/predsednika nije bilo. Edited August 2, 2025Aug 2 by stray cat