Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Vece sa Ivanom Ivanovicem

Featured Replies

Imao je on dug i jak konflikt sa menadžmentom Nove, duže vreme je bio gunđao u emisijama na stalno drkanje oko pomeranja termina njegovih emisija, bacao je neke strelice generalno na menadžment stil domaćih medijskih kuća, ne bih rekao da su samo pare u pitanju.

Izvestan deo naše javnosti ga nije voleo nikad, pa što bi sada bilo drugačije, to što se sklanja iz političkih razloga, šta ima veze, principi nisu za protivnici i seljačine iz Jerkovića.

Inače emisija sasvim solidna, naročito 4,5 muškarca, kao što smo mi koji smo zaista gledali već pisali, bukvalno nikakve promene u stilu emisije, a sve oko protesta je podržao na najbolji mogući način.

• Replies 1.7k
  • Views 217.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

kada bi ivan pravio emisiju za ppppubliku gledanost bi mu bila na nivou statističke greške, pa malo ispod od tog posla nema selameta. mora da se pravi program za mileta i slavicu, pa malo izna

• jorma shparga
    jorma shparga

Jel moze i Kesic s njim, evo dodacemo koliko treba?

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

očekujem minimum dvoboj kao u berry lindonu   praskozorje, magla, košutnjak, sekundanti pucanj, sarapa pada   mortus pijan okliznuvši se na praznu kesu od doritosa

Posted Images

Iskreno receno, kad je stalno gundzao sa managementom UM onda je trebao da odustane i da ostane na YT kad je izbacen sa Prve. NOVA S ga je uzeo kad niko drugi nije vise hteo da zna za njega...

Edited by TWEN FM

Ako čujete da prodaje onaj svoj brodić što ima u Rovinju - javite, imam drugara koji traži jedan takav za sebe... Ako se dogovore, sledi čast mešano meso, salata, rakija...

On 2. 8. 2025. at 11:17, mraki said:

Lik je 2x dobio otkaz jer nije hteo da se prikloni vladajućoj ekipi, od mene dovoljno za poštovanje. Da većina novinara ima upola toliko integriteta, ne bismo ni bili u ovoj situaciji.

Lik je otišao na televiziju koja aktivno od samog početka radi za i u interesu mafije koja nam je zaposela državu, krade je i uništava u svakom smislu iz dana u dan. O medijskom uticaju, šta su sve provukli, provlače, šta propagiraju, u kakvim su sve hajkama, proganjanjima i u kakvim sve medijskim linčovima i propagiranjima saučesnici - da ne pričam.

I onda ode tamo on koji sve to zna bolje nego svi mi i protiv čega se kao BORI svo ovo vreme.

Poserem mu se na integritet jer ga je izgubio onog momenta kada je tamo otišao samo iz jednog razloga a koji je svi to vrlo dobro znamo - pare. Da je imao bilo koju drugu opciju, ne bi otišao tamo.

Ono što je tragično je da ljudima to ne smeta ni na ovom forumu koji je koliko toliko prosvećen u kakvoj govno državi živimo. Pakao.

Ima ona cuvena, nije majka tukla sina sto se kockao nego sto se vadio, to je ukratko njegov odlazak na Blic.

Sad umesto da kaze jeo sam govna bas tim recima, on prica kako je godinu dana radio sta je hteo, sad ce da plati cenu i to je to.

On 2. 8. 2025. at 16:28, Zabalujev said:

Inače emisija sasvim solidna, naročito 4,5 muškarca

Sad mi je tek jasno zašto Vučić vlada ovoliko, čuj 4 i po muškarca solidni - kamiondžije su pojam za njih

13 minutes ago, Mil@n said:

Lik je otišao na televiziju koja aktivno od samog početka radi za i u interesu mafije koja nam je zaposela državu, krade je i uništava u svakom smislu iz dana u dan.

Blic je prilično korektna televizija sa obzirom kakva ih reputacija prati

Često se dešavalo da u jutarnjem programu u studio sede dvojica opozicionih analitičara bez ikog iz snsa

Pokrivaju proteste dovoljno da može da se zaključi šta se dešava

Nisu bez razloga oni i insajder bačeni na pedeset i neko mesto programske šeme

52 minutes ago, garmonbozia said:

Sad mi je tek jasno zašto Vučić vlada ovoliko, čuj 4 i po muškarca solidni - kamiondžije su pojam za njih

Ja mislio da vlada državnim terorom, kad ono vlada zbog gledalaca emisije koju navodno niko ne gleda. rolleyes

Ali šta se ja čudim, često su i na temi Utisak nedelje bili češći komentari onih što ne gledaju, nego onih što gledaju.

7 minutes ago, Fakundo Sava said:

Često se dešavalo da u jutarnjem programu u studio sede dvojica opozicionih analitičara bez ikog iz snsa

Super onda.

A otkaz je dobio jer je predobar za njihovu televiziju...

1 hour ago, Choda said:

Ima ona cuvena, nije majka tukla sina sto se kockao nego sto se vadio, to je ukratko njegov odlazak na Blic.

Sad umesto da kaze jeo sam govna bas tim recima, on prica kako je godinu dana radio sta je hteo, sad ce da plati cenu i to je to.

Verujem da je radio šta je hteo. Samo je glup ili se pravi lud kada ignoriše da je uzeo finu kintu da nastavi da radi šta hoće ali da da terase siđe u podrum.

2 hours ago, Fakundo Sava said:

Zar se cudis? Bukvalno pola on-screen ekipe je dosla sa NOVA S...Maja Japundza, Danilo Masojevic, Deana Djukic, da ne pricam o reporterkama ili urednicama: Danijela Lazovic, Marija Cankovic, Ivana Vulovic itd.

• 1 month later...

Pustim malo ovo, i vidim da je kivan na Novu i Šolaka više nego na Blic.

U čemu je stvar?

Nemam pojma, ali vidim da su duo iz DLZ ga veceras u emisiji koja ide preko portala nove i Youtube kratko spominjali i rekli su (da ne parafraziram) "...da ne treba ogovarati casu iz koju si popio...".

Da ne bi slusao sat i po sta lupa, mozes mi reci od koje minute se bavi Solakom i Nova S? Hvala!

Negde od 8:40 počinje o tome. Ne znam da li se i kasnije vraća, nisam ni ja slušao sve.

27 minutes ago, TWEN FM said:

Nemam pojma, ali vidim da su duo iz DLZ ga veceras u emisiji koja ide preko portala nove i Youtube kratko spominjali i rekli su (da ne parafraziram) "...da ne treba ogovarati casu iz koju si popio...".

Da ne bi slusao sat i po sta lupa, mozes mi reci od koje minute se bavi Solakom i Nova S? Hvala!

https://x.com/samodejo01/status/1968235292059746623

Edited by levi