September 22, 2025Sep 22 hehe znači masovno su zapatili klipovi bez da je ostavljan prostor za kontekst. mislio sam da je i pored svega ivanović odveć popularan kod masa da mu se tako nešto desi.
September 23, 2025Sep 23 On 2. 8. 2025. at 11:24, kud u maglu Simoviću said:ivan ivanović za vreme: radio sam šta hoću - godinu danaVREME: Jesu li za Vas sada sva vrata zatvorena?Ivan Ivanović: Deluje da jesu, ali nije ni bitno – kad imaš karijeru kao ja, ne posmatraš posao kao da si juče počeo. Ne sviđa mi se kako izgledaju mediji, kriminalno je, sa obe strane. Obe medijske strane su jednakim intenzitetom otrovale narod samo različitim drogama. Kao da biramo koji je diler bolji, onaj što prodaje kokain ili ovaj što prodaje heroin. To je ozbiljno uticalo na snagu ovog režima i mislim da niko od nas, ko je radio u medijima u poslednjih desetak godina, neće moći moralno da se opere.svi su isti, zar ne?
October 7, 2025Oct 7 Jel nekad objasnio taj prelazak na Blic ? meni je to najveći mindfuck u transferima novinara.
October 10, 2025Oct 10 Više puta... rekao je da je jedino tamo imao potpunu slobodu u uređivanju emisije.
October 10, 2025Oct 10 27 minutes ago, Klonfer said:Više puta... rekao je da je jedino tamo imao potpunu slobodu u uređivanju emisije.Jede govna. Inače, nije taj prelazak nikakav mindfuck jedino je blic očigledno bio glup da mu da neke osetne pare na koje je navikao pre njega. Siguran sam da nikad ne bi otišao na blic da je imao bilo koju nerežimsku opciju.
December 4, 2025Dec 4 Slobodan Georgiev?Da li mi moze neko reci koji je problem s njim? Brankica Stankovic, Jasmina Dobrilovic i sad ovaj gore ga napadaju. Edited December 4, 2025Dec 4 by TWEN FM
December 4, 2025Dec 4 To ne znaci mnogo. Jasmina Dobrilovic se 2022-e takodje slikala sa njim (i ekipom Dnevnika Nova S) kad je bio rebranding "Pregled dana" Newsmax Adria, pa je bilo neko prepucavanje na X/Twitter. Mislim da se i ovde u forumu spominjalo...