Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Vece sa Ivanom Ivanovicem

Featured Replies

Da li bi ga žalili da je otišao na informer tv?

Ali ne, ipak je blic kao bolji od informera, čitaj blaži... Smešno.

Nije bitno apsolutno da li mu je emisija ostala ista, bitno je da je izignorisao to da blic radi za režim koji toliko mrzi i pljuje i prezire samo zarad para.

• Replies 1.7k
  • Views 217.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

kada bi ivan pravio emisiju za ppppubliku gledanost bi mu bila na nivou statističke greške, pa malo ispod od tog posla nema selameta. mora da se pravi program za mileta i slavicu, pa malo izna

• jorma shparga
    jorma shparga

Jel moze i Kesic s njim, evo dodacemo koliko treba?

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

očekujem minimum dvoboj kao u berry lindonu   praskozorje, magla, košutnjak, sekundanti pucanj, sarapa pada   mortus pijan okliznuvši se na praznu kesu od doritosa

Posted Images

26 minutes ago, Choda said:

Pa slazem se, ali njega je trziste (gledaoci) kaznili, tako sto su odlucili da ga ne gledaju.

nisu njega, nego blic

davno je on prešao kategoriju da mu je rejting odlučujući što se tiče ugovora

naplatio je on blicu to masno

kao što je pre toga naplatio united mediji, a pre njih grcima kada je uopšte došao do pozicije da može da naplaćuje

45 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

nisu njega, nego blic

davno je on prešao kategoriju da mu je rejting odlučujući što se tiče ugovora

Pa Blic nikad nije imao rejting da bi ga izgubio
ajde

Ajde da sacekamo oce li uopste dobiti negde novi ugovor, mozda moze Dragan da sredi preko veze Insajder TV.

pa nije, zato je i dao masnu lovu da dobije rejting, ili bar da uđe na scenu na velika vrata

Ok slazemo se da Blic kladio na pogresnog konja, aj da vidimo ima li neko sledeci da napravi istu gresku.

Verujem da se Ivanović dovoljno nafatirao i da je razvio biznise, pa da ne mora da se ponižava prelaskom na tamnu stranu.

Mada me to ne bi iznenadilo, radi se o našem Ćaciju, da dobije neko uredničko mesto na RTS zabavnom programu, da ne govorim o Informer televiziji, da vidiš kako bi se setili ljudi da je po struci šofer i izbacivač.

Pa i tako upitan po svim kriterijumima (omiljen mi je preslikan Vučićev manira kad folira da se neko u publici izdobijao na njegov uzgred budi rečeno bolno nesmešan vic, pa siromah ne može da nastavi od sveopšteg hilariousa) verujem da će da iskalkuliše valjano i da će na ličnom digitronu da prevagne žrtving koji će garant pokušati da naplati kad ljosnemo Hulju.

U tom smislu mislim da neće u Informer. Inače me takva vest ič ne bi pomerila i iznenadila.

Edited by kralj

3 minutes ago, kralj said:

U tom smislu mislim da neće u Informer. Inače me takva vest ič ne bi pomerila i iznenadila.

Svakakav je on, ali mislim da ima kičmu...

Posle ovog, ne verujem, inače, da ima ikakve šanse da ikad zaigra za tamnu stranu...

Just now, radisa said:

Posle ovog, ne verujem, inače, da ima ikakve šanse da ikad zaigra za tamnu stranu...

https://x.com/veceivan/status/1860016064333230370

Vidiš, mene uopšte ne bi iznenadilo da ta dva ovo ispeglaju zarad višeg cilja.

Za Ivča ne bih koristio anatomijske izraze, mislim da je njega na našu stranu bacio splet okolnosti (zatekao se na državnoj televiziji i onako uskurčenom piplmetrima mu je sugerisano odozgo da ne brlja po predsedniku), inače, što bi Krle rekao Jovi Bakiću, on je prirodan SNSovac.

4 minutes ago, radisa said:

https://x.com/veceivan/status/1860016064333230370

Ma to je naš kralj, kralj bombastičnih hiperbolisanih izjava.

1 minute ago, kralj said:

Vidiš, mene uopšte ne bi iznenadilo da ta dva ovo ispeglaju zarad višeg cilja.

Za Ivča ne bih koristio anatomijske izraze, mislim da je njega na našu stranu bacio splet okolnosti (zatekao se na državnoj televiziji i onako uskurčenom piplmetrima mu je sugerisano odozgo da ne brlja po predsedniku), inače, što bi Krle rekao Jovi Bakiću, on je prirodan SNSovac.

Ne znam, nivo kenjanja po Šarapi, DJV-u i gnomiranoj spodobi koja nije bila đak generacije je toliki, da je prosto neverovatno da ode sa njima...

Uz to, cela ekipa oko njega je već godinama deklarisana, Djidja na svojim nastupima, na kojim ne mora uopšte da spomnje AV, često poliva™ kao iz kabla, tu je Dragan, kojem su ukinuli emisiju jer je nepodoban, tu je i Raičević, koji po tviteru poliva takođe, prosto je neverovatno da bi svi oni tek tako prešli zarad para...

Znam ja da bi DJV i ekipa jako voleli da imaju Ivanovića, skotovi imaju taj fetiš da vole prebege (Šarapa), ali mislim da ovde nema šanse...

I ja mislim da neće da preleti, pre svega iz ličnih razloga. Simptomatično je, inače, i to što se razlozi koje pominješ uglavnom tiču drugih ljudi iz njegovog tima, a ne njega samog. fantom

Inače, uprkos sadržaju koji se emituje, odlazak na neku tako opskurnu televiziju nikome nije na čast.

Dragana, recimo, baš gotivim, ali ne umem da saosećam zbog otkaza na radiju, kada verovatno uzima sličnu lovu pojavljivanjem na Blic TV jednom sedmično.

Pa navodim ostale kao jedna od razloga, ne kao glavni razlog...

Ma jasno, zato sam i stavio emo.

Svakako ne verujem u njegov lični integritet.

Sav onaj šlihting dok vodi intervjue mi je već red flag.

Zapravo kod njega mi najviše i smeta to što je fejk - od glave do pete.

I imam ličnu frku sa ljudima koji se nasilno smeju svojim forama, tako da sam poprilično subjektivan ovde.

Edited by kralj

Just now, kralj said:

Ma jasno, zato sam i stavio emo.

Svakako ne verujem u njegov lični integritet.

Sav onaj šlihting dok vodi intervjue mi je već red flag.

Zapravo kod njega mi najviše i smeta to što je sve fejk od glave do pete.

I imam ličnu frku sa ljudima koji se nasilno smeju svojim forama, tako da sam poprilično subjektivan ovde.

Pa nisu fore njegove (uglavnom)... Fore mu pišu Điđa, Bane, Silić i Radojlović... No, stvarno jeste glupo kad se sam smeješ forma koje prezentuješ...

Mislim, mene nervira kako se ponaša prema ljudima oko sebe (Bane koji nije Raičević, Ćela, ranije Perišić), zato mi je emisja često negledljiva i izazva nelagodu... Kontam da je to kao deo cele priče, ali je baš nekako jadno...

Samo što naš lični subjektivni utisak o njegovoj emisiji/humoru koji prezentuje, nema apsolutno nikakve veze za Ivanovićevim politčkim stavovima i kojoj strani pripada.

Tako da mi je ovo seirenje nad njegovim kukanjem što je ostao bez angažmana, jadno da jadnije ne može biti.