August 1, 2025Aug 1 4 hours ago, Jimmy Kowalski said:Pa da, Ringier na inicijativu Hulje raskida ugovor za emisije koje niko ne gleda..Ali argument, najgledaniji na Blic TV...Sada je vreme da proba da pređe na Euronews pa da se iznenadi kada ga tamo ukinu za 6 meseci.
August 1, 2025Aug 1 Moze i dalje da kaci emisije na youtube. I dok je radio na televizijama, ljudi su uglavnom gledali kada epizodu okaci na yt. Vreme klasicne TV je ionako prevazidjeno.
August 1, 2025Aug 1 Svakako nije za radovanje. Nisam gledala ali to je zato sto generalno slabo do nikako i ne gledam tv.
August 1, 2025Aug 1 Ja sam gledo komicare, ako ih ima u emisiji, na youtubeu, plus povremeno 4 i po muskarca, isto na youtubeu...Sto se mene tice, moze da radi 4 i po muskaca od kuće i pusti Djidju i Radojlovica posle da imaju neki mini standup i to da kaci na youtube i to mi je taman to...
August 1, 2025Aug 1 2 hours ago, *edited by mod said:Ali argument, najgledaniji na Blic TV...Najviši među kepecima.
August 1, 2025Aug 1 Jako mi je drago što je popušio.Kad se prikloniš režimskoj gamadi, zaslužio si samo najgore.
August 1, 2025Aug 1 Popular Post Samo što nisam vidim da mu je emisija promenila politiku, ili oštricu satire.U svakom slučaju nije osoba nad čijom nesrećom bih seirio.
August 1, 2025Aug 1 4 minutes ago, Filozof manijak said:Samo što nisam vidim da mu je emisija promenila politiku, ili oštricu satire.U svakom slučaju nije osoba nad čijom nesrećom bih seirio.Kakve veze ima, znamo ko je i šta je blic o za koga je, zna to i on, a, otišao je tamo samo zbog para i jer nije imao druge opcije. Ko ga jebe.
August 1, 2025Aug 1 4 hours ago, Midžeta said:Srpski Kolber LolSećam se pre desetak godina dok je informer bio klasičan treš nekakav text o Konanu Obrajanu pa stoju u zagradi da nam pojasne * srpski Ivan Ivanović *
August 1, 2025Aug 1 1 hour ago, Filozof manijak said:Samo što nisam vidim da mu je emisija promenila politiku, ili oštricu satire.Pa slazem se, ali njega je trziste (gledaoci) kaznili, tako sto su odlucili da ga ne gledaju.Sad je na Ivanovicu da pokaze da li je spreman da prihvati novu realnost ili ce da glumi zrtvu.