Jump to content

Featured Replies

isto su vrlo fobicni na srbijanke (mojoj kevi se dize kosa na glavi obzirom da su joj se redovno tako obracali iako je 3-4 koleno beogradjana) i

tek sam ovo sad video. Ovo nije specificno za Boku, ovo vazi za celu CG. Naime, smatra se da je dolazak Srbijanke u crnogorsku kucu katastrofa jer se Srbijanke smatraju lukavim zenama koje ce lako da casnog, postenog i naivnog Crnogorca okrenu protiv majke, oca pa ako treba i protiv majke Crne Gore. Drugim recima, potpuno ce ga zaludeti i zaboravice ko je sta je i odakle je dosao. Nasuprot tome, ulazak Srbijanca u crnogorsku kucu je razlog za slavlje, jer se Srbijanci smatraju, hm ajde da budem pristojan, mekuscima koje nemaju svoje ja i koga ce svaka prava Crnogorka lako oblikovati po svom nahodjenju. Odatle potice i uzrecica "nemas zeta, nemas magarca". Mada se eksplicitno ne spominju zetovi srbijanci, nisam nikad cuo da se tako nesto kaze za crnogorskog zeta. E da i meni se dize kosa na glavi kad cujem "Srbijanac" i "Srbijanka", al sam to prevalio preko tastature cisto da cujete kako ta divna teorija zvuci u originalu. 

@Dagmar

Ukoliko ideš u Pržno kod Miločera (za razliku od Pržna na Luštici) postoje šanse da se lepo provedeš, do duše moje informacije su totalno zastarele, svašta se tamo izgradilo u međuvremenu.

Da, kod Miločera. Videćemo.

znam dva para gde su srbi ozenjeni podgoricankom i niksicankom. malo je reci da im zene krv piju... jedan redovno dobija samare

blago kući koju crnogorka zaobiđe

ja sam po maminom tati crnogorka ^_^

ako imas brkove jesi :)

ima :(

imam :)

dajte jos neke gradske ljude, kako se kotiraju beogradjani? 

Kako ti je krivo sto nisi gradski™ kao ja! :D

poslednji put bila u cg pre 20+ godina.

rekli mi da sam srbijanka i da se vratim odakle sam došla.

tamo neću ni u ludilu.

hvala im, poštedeli su me bede.

ćaozdravo

znam dva para gde su srbi ozenjeni podgoricankom i niksicankom. malo je reci da im zene krv piju... jedan redovno dobija samare

Možda čovek voli s&m?

Možda čovek voli s&m?

Ja sam na plaži slušala neku našu kako se žali nekim drugim ženama koje verovatno prvi drugi put tu u životu vidi. S početka je delovalo da je ona jadnica u nekom groznom braku, a za pet minuta sam žalila mučenika, jebena stvar su te patološke veze, i mozak koji ti se promeni da u njima ostaneš. To je ona žena zbog koje je đavo osedeo, nadam se samo da je i muž neki baš loš čovek jer ono niko normalan ne zaslužuje.

Kako ti je krivo sto nisi gradski™ kao ja! :D

pa jeste :(

poslednji put bila u cg pre 20+ godina.

rekli mi da sam srbijanka i da se vratim odakle sam došla.

tamo neću ni u ludilu.

hvala im, poštedeli su me bede.

ćaozdravo

:thumbsup:

Mene jednom ovde u Beogradu popreko pogledali u saobracaju, jedan mi cak i srednji prst pokazao i opsovao mi majku coravu. Gde da emigriram i nikad se vise ne vratim?

:thumbsup:

Mene jednom ovde u Beogradu popreko pogledali u saobracaju, jedan mi cak i srednji prst pokazao i opsovao mi majku coravu. Gde da emigriram i nikad se vise ne vratim?

Meni palo na pamet da ću sad na forumu kad mi se neko ne sviđa samo da ga oteram sa foruma i nema ga tu više, hahaha, problem solved!

beta, bez zezanja, svi smo ovde išli u CG, turistički problem su pre svega govna koja plivaju blizu obale a ne ona hodajuća, to što te je neko terao pa šta, hoćeš tako da izađeš i iz svoje kuće i nikada se ne vratiš ako ti dođem na vrata i kažem ti da se kupiš. Nije realno da tako reaguješ imo.