Jump to content
IGNORED

CG

onamonamo

Recommended Posts

Posted

To od Tivatatm do Budve, posle polako... :tongue:

Posted

82km za 3h 

Bilo je ok do...Sutomora I guess. Budva prosla bezbolno, moglo je i gore def.

D5F268DC-D61D-47D7-9F40-8EB3D92231A5.jpeg

9B50863C-C818-4B8A-AE24-642F2C4AC382.jpeg

C26E0011-D74E-45B4-89DD-DB370D9A0897.jpeg

838729A1-6FC8-4964-A979-4ADE510E6DBC.jpeg

F3320FC1-94EE-4716-BBA9-B75F0E227B51.jpeg

Posted

Ma zezam se, nista mi ne pricaj: kakve staze, bogaze i kozje staze, pronalazim i izmisljam samo da izbegnem magistralu u bilo kom delu...

Mada, poslednjih par dana popusta, primetno... 

Posted

Ma šta radiš ti na kopnu, na magistrali?! Ja sam mislio da u nabavku ides brodicom :)

Posted (edited)

Retko zadnjih par nedelja, obaska sto poceli roditeljski, pripreme za ekskurzije :isuse:, razvoz razne familije do mesta ukrcaja :D, sve u svemu uobicajena sema: ustaj pre 5, obavi sta imas, posle najdalje 9 bezi u kucu i pritaji se do oko 18 - 19.00.

Ono, gvirnuo sam par puta ovih dana sa vode na one tvoje plaze :tongue:, ali u prolazu...

Jos par dana pa da vam zbirno vidim ledja :tongue:, nema plaze bez septembarske plaze, bicikla, knjige i cekanja da sunce zadje.

Moze, akobogda i oktobar...

Edited by namenski
Posted

Da nema škole ostao bih da ti kvarim ugodjaj dok mi ne dosadi :lolol:

Posted

Skola ce da nam dodje glave :D 

Ceka me u drugoj polovini septembra neka belosvetska jurnjava, ne ide mi se, osecam da ce ovde da bude bas onako kako treba samo da bi mene zeznulo, ne brini...:lolol:

U drugim vestima sto bi rekla Buba: Mrca se duplirao.

I izbezobrazio :sleep:

20190827-100616.jpg

Posted

Ja imam delfine u mom delu zaliva!!! Zaredjali sad svakog jutra sa zezanjem po površini, hihi.

Posted

najssssss :D

maheeme bez mesec dana, da pri tom nedelju dana ne mrdas nigde i nema pravog odmora. 

Posted

U drugim vestima sto bi rekla Buba: Mrca se duplirao.
I izbezobrazio [emoji99]
chekaj bre jesi ti te kerice uopshte razdelio ili u zaru borbe svi ostadoshe??? [emoji38]ol:

sent from bubamoto

Posted
8 minutes ago, gospa buba said:

chekaj bre jesi ti te kerice uopshte razdelio ili u zaru borbe svi ostadoshe??? emoji38.pngol:

Sto ti je bre, davno smo ih udomili, a prestupnica je pod strogim nadzorom. :mad:

A Mrca je prinova, o onomad, stavljao sam i par fotografija, vozio se i stanem zarad potrebe, jel', a i da malo protegnem noge, kad nesto cvili.

Pogledam, saka jada, u saku da stane i jebiga...

Bio mnogo smesan, hodao kao one igracke na navijanje, cak smo se pobojali da li mu je sve OK sa nogama, trapav do zla boga, zacudo cist, ali mrsav.

Sada se, kao sto rekoh duplirao, postaje sve bezobrazniji, oslobodio se, po malo i izvestio, dobije po nekad batine od ove matore ako joj zaviri u obrok, mota se oko nogu, proucava zmije, blavore, zabe i ostalu faunu, pravi stetu po cvecu, ali taj deo vec nije u zoni moje odgovornosti...:sleep:

Posted

Sto ti je bre, davno smo ih udomili, a prestupnica je pod strogim nadzorom. :mad:
...
a videsmo mi tvoj strog nadzor :D

malo je shto ti se mnoze na tvoje ochi, sad i poulici skupljash!

ako :D

sent from bubamoto