Jump to content
IGNORED

CG

onamonamo

Recommended Posts

Posted

Prosle jeseni.

Ja sam letovao u hrvatskoj seoskoj vukojebini 80-ih i uvek je bila guzva. Zato kazem mozda 50-ih nije bilo tako.
Posted (edited)

...

Dupli

Edited by djeneralche
Posted

Ja sam letovao u hrvatskoj seoskoj vukojebini 80-ih i uvek je bila guzva. Zato kazem mozda 50-ih nije bilo tako.

U septembru?

Posted

Naravno, tad navale penzosi udovice i udovci, baba included.

I dalje mi promice kakav je Jadran bio bez turista. Ustvari i to znam, isli smo za prvi maj, hrpe larvi nekakvih insekata, nigde blize of 10ak km da se kupi hleb, ukratko teska vukojebina. Bura koja huce. Ja tako zamisljam smrt, ziveti negde na moru van sezone.

Posted

Naravno, tad navale penzosi udovice i udovci, baba included.

I dalje mi promice kakav je Jadran bio bez turista. Ustvari i to znam, isli smo za prvi maj, hrpe larvi nekakvih insekata, nigde blize of 10ak km da se kupi hleb, ukratko teska vukojebina. Bura koja huce. Ja tako zamisljam smrt, ziveti negde na moru van sezone.

Ja sad dosla iz CG. Kaze dragi, konacno mu je jasna opsednutost Crnogoraca da dodju da zive u BG. Ja kao sto, pa kaze vidis ovu magistralu, i ove planine. Zimi su pribijeni u pojasu kopna od 50 metara, nigde nikoga, siba ih vetar sa mora, pustinja, BG im tu dodje kao san.

Posted

Migriraju ljudi odatle i u Nikšić, Podgoricu, Novi Sad, Niš, Pariz, London, Toronto, Melburn, baš kao što i ljudi iz BG migriraju u Tivat, Herceg Novi, Pariz, London, Toronto, Melburn, etc.

Posted

sumnjam da u bilo koje od tih drugih mesta migriraju u tolikim brojevima kao u beograd.

Posted

uh al zuljaju crnogorci.dolaze u BG I iz drugih krajeva bivse nam domovine.

ovo je na tragu prele beogradski nacionalizam I ostali

Posted

ne diraj nam preleta, on je duh beograda i urbana legenda :mad:

Posted

Hoces da kazes da nije zaista postojao?

Posted

sta pricas?

video sam ga uzivo makar 1put a mozda i dvaput.

(kad je preminuo mika oklop, sjajni  novinar je napisao da je umrla urbana legenda beograda)

Posted

uh al zuljaju crnogorci.dolaze u BG I iz drugih krajeva bivse nam domovine.

ovo je na tragu prele beogradski nacionalizam I ostali

sto bi zuljali, fina gospoda

Posted

video sam ga uzivo makar 1put a mozda i dvaput.

i bio si tolko napadan da mu mučeniku oko izvadiš!?