djeneralche Posted September 7, 2016 Posted September 7, 2016 Prosle jeseni.Ja sam letovao u hrvatskoj seoskoj vukojebini 80-ih i uvek je bila guzva. Zato kazem mozda 50-ih nije bilo tako.
djeneralche Posted September 7, 2016 Posted September 7, 2016 (edited) ... Dupli Edited September 7, 2016 by djeneralche
Dagmar Posted September 7, 2016 Posted September 7, 2016 Ja sam letovao u hrvatskoj seoskoj vukojebini 80-ih i uvek je bila guzva. Zato kazem mozda 50-ih nije bilo tako. U septembru?
djeneralche Posted September 7, 2016 Posted September 7, 2016 Naravno, tad navale penzosi udovice i udovci, baba included. I dalje mi promice kakav je Jadran bio bez turista. Ustvari i to znam, isli smo za prvi maj, hrpe larvi nekakvih insekata, nigde blize of 10ak km da se kupi hleb, ukratko teska vukojebina. Bura koja huce. Ja tako zamisljam smrt, ziveti negde na moru van sezone.
Dagmar Posted September 8, 2016 Posted September 8, 2016 Naravno, tad navale penzosi udovice i udovci, baba included. I dalje mi promice kakav je Jadran bio bez turista. Ustvari i to znam, isli smo za prvi maj, hrpe larvi nekakvih insekata, nigde blize of 10ak km da se kupi hleb, ukratko teska vukojebina. Bura koja huce. Ja tako zamisljam smrt, ziveti negde na moru van sezone. Ja sad dosla iz CG. Kaze dragi, konacno mu je jasna opsednutost Crnogoraca da dodju da zive u BG. Ja kao sto, pa kaze vidis ovu magistralu, i ove planine. Zimi su pribijeni u pojasu kopna od 50 metara, nigde nikoga, siba ih vetar sa mora, pustinja, BG im tu dodje kao san.
MayDay Posted September 8, 2016 Posted September 8, 2016 Migriraju ljudi odatle i u Nikšić, Podgoricu, Novi Sad, Niš, Pariz, London, Toronto, Melburn, baš kao što i ljudi iz BG migriraju u Tivat, Herceg Novi, Pariz, London, Toronto, Melburn, etc.
yolo Posted September 8, 2016 Posted September 8, 2016 sumnjam da u bilo koje od tih drugih mesta migriraju u tolikim brojevima kao u beograd.
bradilko Posted September 8, 2016 Posted September 8, 2016 uh al zuljaju crnogorci.dolaze u BG I iz drugih krajeva bivse nam domovine. ovo je na tragu prele beogradski nacionalizam I ostali
ToniAdams Posted September 8, 2016 Posted September 8, 2016 ne diraj nam preleta, on je duh beograda i urbana legenda
Milogled Bluff Posted September 8, 2016 Posted September 8, 2016 Hoces da kazes da nije zaista postojao?
ToniAdams Posted September 8, 2016 Posted September 8, 2016 sta pricas? video sam ga uzivo makar 1put a mozda i dvaput. (kad je preminuo mika oklop, sjajni novinar je napisao da je umrla urbana legenda beograda)
yolo Posted September 8, 2016 Posted September 8, 2016 uh al zuljaju crnogorci.dolaze u BG I iz drugih krajeva bivse nam domovine. ovo je na tragu prele beogradski nacionalizam I ostali sto bi zuljali, fina gospoda
koksy Posted September 8, 2016 Posted September 8, 2016 video sam ga uzivo makar 1put a mozda i dvaput. i bio si tolko napadan da mu mučeniku oko izvadiš!?
Recommended Posts