lostfanforever Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 (edited) otpustili su nekoliko najvažnijih scenaristaznaci sve i svi su tu, sem smisla ^_^@najgori Edited March 24, 2011 by lostfanforever
scab Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 otpustili su nekoliko najvažnijih scenaristado god je weiner tu, ostali i nisu zaista bitni...
najgori Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 (edited) je l' se zna ko je napisao karusel?http://www.youtube.com/watch?v=suRDUFpsHusnasao: Matthew Weiner & Robin Veith Edited March 25, 2011 by najgori
morgana Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 sto je to bila dobra epizoda...sad nesto mislim da li da uzmem da ponovo odgledam sve pred novu sezonu
Ryan Franco Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 meni je ova scena najbolja:http://www.youtube.com/watch?v=2Ir1Es4ZjN8pred put u kaliforniju, na rokit konvenš - šta drugo nego telstar!
morgana Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 ih, spejsejdz i spejsejdz muzika :wub:odoh da gledam s01e01
korindjar Posted March 26, 2011 Author Posted March 26, 2011 (edited) do god je weiner tu, ostali i nisu zaista bitni...ne znam šta ovo znači ali ako misliš da je poslednja sezona bila dobra želim da to kažeš jasno i glasno, a ne ovako, da rešavam boshoku Edited March 26, 2011 by korindjar
Caligula Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 je l' se zna ko je napisao karusel?nasao: Matthew Weiner & Robin VeithOvo sto si linkovao napisao je jedan od otaca advertajzinga Ogilvy :) (mislim?)
najgori Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 ne znam šta ovo znači ali ako misliš da je poslednja sezona bila dobra želim da to kažeš jasno i glasno, a ne ovako, da rešavam boshoku pocela kilavo, fino se zavrsila
scab Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 pocela kilavo, fino se zavrsilai meni.a sa weinerom nisam bas teo da nesto pesnicki dvosmisleno pametujem. jednostavno, on je 99% serije i dok je on tu, ja cu je pratiti. nego, da li je neko citao sjajan intervju sa njim u rolling stone magazinu od pre nekoliko meseci? jako je dobar intervju, ali ne mogu da nadjem/skinem i e-verziju...
morgana Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 (edited) ovaj?http://www.rollingst...draper-20100903 Edited March 26, 2011 by morgana
scab Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 ovaj?http://www.rollingst...draper-20100903 Jeste! Hvalal vera!Samo mi se cini da nije ceo jer se secam da je pricao i o svom sinu i koliko je jeziv u seriji (mali psycho komsija, Glen Bishop)...
korindjar Posted March 26, 2011 Author Posted March 26, 2011 i meni.a sa weinerom nisam bas teo da nesto pesnicki dvosmisleno pametujem. jednostavno, on je 99% serije i dok je on tu, ja cu je pratiti. 4. sezonu sam prekinuo oko 10. epizode jer je bilo nepodnošljivo gledati raspad. wiener ipak nije 99% serije jer pod njim se dešava ta neprijatnost.interesantno je da su osnovali novu kompaniju na početku 4. sezone kada su i otpustili dobar deo scenarista, što je u stvari bila simbolika koja je usrala samu sebe, pošto daleko od toga da je uspeo ispratiti kvalitet koji je serija imala pre toga. meni je čak porazno da su tim rezom izbacili nekoliko likova za koje očigledno nisu mogli da pišu, a bili su izvanredno zanimljivi (gay grafičar najpre). ostali likovi su žestoko iskasapljeni, pre svega džoan, sterling i kuper, a don je postao jednostavno jadan kao i serija.99% percent of my foot in their ass
scab Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 4. sezonu sam prekinuo oko 10. epizode jer je bilo nepodnošljivo gledati raspad. wiener ipak nije 99% serije jer pod njim se dešava ta neprijatnost.interesantno je da su osnovali novu kompaniju na početku 4. sezone kada su i otpustili dobar deo scenarista, što je u stvari bila simbolika koja je usrala samu sebe, pošto daleko od toga da je uspeo ispratiti kvalitet koji je serija imala pre toga. meni je čak porazno da su tim rezom izbacili nekoliko likova za koje očigledno nisu mogli da pišu, a bili su izvanredno zanimljivi (gay grafičar najpre). ostali likovi su žestoko iskasapljeni, pre svega džoan, sterling i kuper, a don je postao jednostavno jadan kao i serija.99% percent of my foot in their assNe znam sta da ti kazem. Da, jeste slabiji serijal i dobro, nemoj gledati i gubiti vreme. Umesto toga kukaj o tome po forumima...
korindjar Posted March 26, 2011 Author Posted March 26, 2011 (edited) Ne znam sta da ti kazem. Da, jeste slabiji serijal i dobro, nemoj gledati i gubiti vreme. Umesto toga kukaj o tome po forumima...nekako imam utisak da se ovde zapravo radilo o tome da sam ti ukazivao gde grešiš kada si wienera proglasio za 99% serije i još ti proširivao sa propalom simbolikom koju su hteli da ugrade kada su otpustili piscejako si nezahvalan i slabo trpiš kritike Edited March 26, 2011 by korindjar
Recommended Posts