July 8, 2025Jul 8 47 minutes ago, Valk said:I kod nas u bloku pala grana na neka kola a u 33-em jedna škoda skroz smrskana napred.Bukvalno sa svakom jačom olujom bude katastrofa sa drvećem.ovo mučeno je i pre oluje bilo dosta krivo i bilo je viđeno da će mu prvi jači vetar doći glaveono je uz sam ivičnjak, a sa druge strane su regularna parking mesta na kojima sam parkirao xy puta, ali ne i sinoć1 insekttm
July 8, 2025Jul 8 Sećam se pre par godina kad su ovi iz JKP Zelenilo pravili "novo i lepšije" šetalište i onda krenuli kreativno da šira asfalt i beton do samog drveća...Ljudi se bunili ali šta ćeš oni znaju bolje...Prva oluja slična ovoj danas i borovi i jelke popadaše, prevrnuti sa sve korenom...Ispostavilo se da su ozbiljno "ošišali" korenje i nalili beton i asfalt. Onda dune vetar drvo kao "poluga" i ćao...
July 26, 2025Jul 26 Krenuli su opet ovi Gangulini da kopaju kanale po nasipu...Izgleda da hoće da dovuku struju za splavove. Naravno potpuno očekivano izabrali su sumanute "trase"...Inače saznali smo da u dozvolama koje su izdali splavarima stoji da ovi ne moraju da plaćaju naknadu dok im grad ne obezbedi "infrastrukturu"...How nice...
July 28, 2025Jul 28 Potpuno ludilo onih kretena iz uprave grada...https://www.instagram.com/reel/DMpKUh4IJqx/?igsh=N20wYXlocmIwMDVr
July 29, 2025Jul 29 Govnari su doveli muriju i ove u crnom da nas izguraju...I nastavili da buše po nasipu da dovuku struju za ove njihove splavare...
August 4, 2025Aug 4 Priveli nam komšiju aktivistu sada...Oko onog kopanja nasipa...Pokušavamo da utvrdimo gde su ga odveli, verovatno PS NBG...
August 4, 2025Aug 4 Sad su ga pustili...PIMDIPM...I ja sam se šokirao da BELI hapse ali bilo je nekih mrštavaca u civilu koji se predstavljaju kao inspektori...
August 6, 2025Aug 6 Vaš reporter iz blokova:Ovi debili su uspeli i da promaše trasu na kojoj kopaju. Razvalili asfalt nabjednom mestu onda shvatili da treba da kopaju na drugom...😡😡😡😡
August 6, 2025Aug 6 2 minutes ago, Frank Pembleton said:Vaš reporter iz blokova:Ovi debili su uspeli i da promaše trasu na kojoj kopaju. Razvalili asfalt nabjednom mestu onda shvatili da treba da kopaju na drugom...😡😡😡😡Jebaji ga, ba, tako nam rekli - ko ce jos planove citat, a svi ovi sokaci po ovijem mahalama nam izgledaju isto?