Mr.Mxyzptlk Posted February 27 Posted February 27 1 hour ago, Frank Pembleton said: A u međivremenu, još jedna "lepotica"... Uglavljena u brdo u T.Bunaru ovde cu ja da zivim
Milosh76 Posted February 27 Posted February 27 28 kvm za 87000 evra...to je manje od 4000 evra po kvadratu... sica... 1
kud u maglu Simoviću Posted February 27 Posted February 27 iskoči mi na reelsu neka agentica prodaje, koja objašnjava kada će pasti cene nekretnina u bg parafraziraću “kada stan na nbg u starogradnji od >40m2 oglašen na +100k€ u danu postavljanja oglasa ne bude došlo da gleda 10 potencijalnih kupaca”
Shan Jan Posted February 27 Posted February 27 Pasce onog trenutka kada ljudi budu imali nesto drugo u sta mogu da ulazu pare ili kad para ponestane. Dakle ili kad drzava olaksa trgovinu na berzi/pokretanje malog biznisa itd... ili kad nam neko zavrne ruku i vise ne budemo mogli da ovoliko dilujemo drogu. Naivno verujem da bi neka promena vlasti cak i samo na nivou Beograda moglo da oteza posao sumnjivim likovima i spusti cene. Realno, verovatno precenjujem opoziciju i moralno i po sposobnosti.
kud u maglu Simoviću Posted February 27 Posted February 27 5 minutes ago, Shan Jan said: Pasce onog trenutka kada ljudi budu imali nesto drugo u sta mogu da ulazu pare ili kad para ponestane. Dakle ili kad drzava olaksa trgovinu na berzi/pokretanje malog biznisa itd... ili kad nam neko zavrne ruku i vise ne budemo mogli da ovoliko dilujemo drogu. Naivno verujem da bi neka promena vlasti cak i samo na nivou Beograda moglo da oteza posao sumnjivim likovima i spusti cene. Realno, verovatno precenjujem opoziciju i moralno i po sposobnosti. mislim da je ovde ključ ili da nam daju svima da dilujemo drogi
napadaj Posted February 27 Posted February 27 (edited) Drugar pre neku godinu kupio akcije za 800 evra i tog dana je to bio najveći promet na BELEX-u. Edited February 27 by napadaj 5
Eleniko Posted February 27 Posted February 27 On 15.2.2024. at 23:25, Партибрејкер said: A evo i kako je parcela oteta od KUD Rad, sve ima na ovom linku dole. Taj Slađan Vrejić je neko mudo u restoranu Bela Reka inače pa apelujem da izbegavate to mesto. https://www.republika.rs/vesti/drustvo/234337/zavrseno-sudenje-za-otetu-imovinu-rada jeste, a pre ovog slučaja je bela reka bila manastir monahinja devica
Shan Jan Posted February 27 Posted February 27 10 minutes ago, napadaj said: Drugar pre neku godinu kupio akcije za 800 evra i tog dana je to bio najveći promet na BELEX-u. Pricamo o trgovini na stranim berzama. To sada mora preko brokerskih kuca koje skidaju kozu sa ledja. Jedino za sada vredno pomena je fizicko investiciono zlato. Ono je oslobodjeno PDVa kod nas. I dobra strana zlata je sto mu raste vrednost u vreme krize a to je obicno vreme kad ti i treba dodatni novac.
SNARC Posted February 27 Posted February 27 Tamo gde ima berze..manjak je kladionica... Tamo gde je berza djoka..tamo kladionica ima na svakom cosku. Dakle gospodo, sve na MCity. Rekao bih i na Partizan ali ne valja mesati biznis i emocije..a nesto se ine isticemo poslednjih dana.
napadaj Posted February 27 Posted February 27 7 minutes ago, Shan Jan said: Pricamo o trgovini na stranim berzama. To sada mora preko brokerskih kuca koje skidaju kozu sa ledja. Nisam video da je diskusija ograničena na strane berze.
Shan Jan Posted February 27 Posted February 27 3 minutes ago, napadaj said: Nisam video da je diskusija ograničena na strane berze. Nije da neko ogranicava nego ne znam bas nikog ko trguje na nasoj berzi pa mi deluje malo relevantno. 1
Willow Posted February 28 Posted February 28 (edited) Ko kaže da nema parkinga u 60-im blokovima? https://www.facebook.com/photo/?fbid=998826851764892&set=a.587515182896063&locale=sr_RS Edited February 28 by Willow 4
Frank Pembleton Posted February 28 Posted February 28 1 hour ago, Willow said: Ko kaže da nema parkinga u 60-im blokovima? https://www.facebook.com/photo/?fbid=998826851764892&set=a.587515182896063&locale=sr_RS To ti je proaktivno vođenje biznisa.... 1
Shan Jan Posted February 28 Posted February 28 Kad odem kuci ima da im ostavim ocenu tih njihovih benefita, preporucujem isto i drugima 2
Stela Posted February 28 Posted February 28 Neka policija pravilno rasporedjenja od zel.st NBG, preko SC, ka Uscu...ne znam kojim povodom.. 1
Recommended Posts