Dsnake Posted February 21 Posted February 21 Ma znam. Nego razmišljam, nema table, niko nas nije pitao, a oni koji su predložili parking su izgubili u blokovima. Ali svi su anestezirani gužvama i ne verujem da bi se iko bunio. Unakaziće ovaj deo grada. Tj. osvetiće se za poraz.
Willow Posted February 23 Posted February 23 Jebote, kakvi smradovi :(. Jesu liuklonjeni neki od onih Cunami splavova tako revnosno?
jorma shparga Posted February 23 Posted February 23 58 minutes ago, Willow said: Jebote, kakvi smradovi :(. Jesu liuklonjeni neki od onih Cunami splavova tako revnosno? nekoliko puta... mada ako se ne varam, neki od Punktova ( ex-Cunamija) su konkurisali i dobili mesto u novoj podeli
Shan Jan Posted February 25 Posted February 25 (edited) Nego, nije se dugo cekalo da govnari smrdljivi krenu u betoniranje najveceg parka na NBGu: Quote Prirodnjački muzej u Beogradu dobiće novu, namensku zgradu, koja će biti izgrađena na prostoru kompleksa "Parka prijateljstva" u Novom Beogradu, saopštilo je večeras Ministarstvo kulture. ... Za smeštaj, normalan rad i potpuno ostvarivanje zaštite i čuvanja muzejskih zbirki Prirodnjačkog muzeja planiran je prostor od približno 15.000 metara kvadratnih u tri nivoa, od čega nekoliko hiljada kvadratnih metara za izložbene sale. .... Ova lokacija idealna je iz više razloga: lako je dostupna, postoje saobraćajni i komunikacioni uslovi, pruža mogućnost dovoljno velike površine za izgradnju odgovarajuće zgrade, nalazi se u prijatnom ambijentu modifikovane prirodne sredine (park-šuma). Edited February 25 by Shan Jan 1
Frank Pembleton Posted February 27 Posted February 27 (edited) A u međivremenu, još jedna "lepotica"... Uglavljena u brdo u T.Bunaru Edited February 27 by Frank Pembleton 2 1 3
Milošica Posted February 27 Posted February 27 Jeste. Može neko da me kvotuje pošto sam napadaju na ignoru zbog horoskopa i zato što sam mlad. 2
Milosh76 Posted February 27 Posted February 27 20 minutes ago, Milošica said: Jeste. Može neko da me kvotuje pošto sam napadaju na ignoru zbog horoskopa i zato što sam mlad. moze imenjace 1 1
Frank Pembleton Posted February 27 Posted February 27 36 minutes ago, napadaj said: To je Galens, beše? Da da, ovi samo diluju... 1
Recommended Posts