Dsnake Posted February 21, 2024 Posted February 21, 2024 Blok 61, nema table, sigurno će nešto lepo da naprave.
Dsnake Posted February 21, 2024 Posted February 21, 2024 Ma znam. Nego razmišljam, nema table, niko nas nije pitao, a oni koji su predložili parking su izgubili u blokovima. Ali svi su anestezirani gužvama i ne verujem da bi se iko bunio. Unakaziće ovaj deo grada. Tj. osvetiće se za poraz.
Frank Pembleton Posted February 23, 2024 Posted February 23, 2024 Snažno se "istrčalo na teren" kod Gusara..
Willow Posted February 23, 2024 Posted February 23, 2024 Jebote, kakvi smradovi :(. Jesu liuklonjeni neki od onih Cunami splavova tako revnosno?
jorma shparga Posted February 23, 2024 Posted February 23, 2024 58 minutes ago, Willow said: Jebote, kakvi smradovi :(. Jesu liuklonjeni neki od onih Cunami splavova tako revnosno? nekoliko puta... mada ako se ne varam, neki od Punktova ( ex-Cunamija) su konkurisali i dobili mesto u novoj podeli
Shan Jan Posted February 25, 2024 Posted February 25, 2024 (edited) Nego, nije se dugo cekalo da govnari smrdljivi krenu u betoniranje najveceg parka na NBGu: Quote Prirodnjački muzej u Beogradu dobiće novu, namensku zgradu, koja će biti izgrađena na prostoru kompleksa "Parka prijateljstva" u Novom Beogradu, saopštilo je večeras Ministarstvo kulture. ... Za smeštaj, normalan rad i potpuno ostvarivanje zaštite i čuvanja muzejskih zbirki Prirodnjačkog muzeja planiran je prostor od približno 15.000 metara kvadratnih u tri nivoa, od čega nekoliko hiljada kvadratnih metara za izložbene sale. .... Ova lokacija idealna je iz više razloga: lako je dostupna, postoje saobraćajni i komunikacioni uslovi, pruža mogućnost dovoljno velike površine za izgradnju odgovarajuće zgrade, nalazi se u prijatnom ambijentu modifikovane prirodne sredine (park-šuma). Edited February 25, 2024 by Shan Jan 1
Frank Pembleton Posted February 27, 2024 Posted February 27, 2024 (edited) A u međivremenu, još jedna "lepotica"... Uglavljena u brdo u T.Bunaru Edited February 27, 2024 by Frank Pembleton 2 1 3
Milošica Posted February 27, 2024 Posted February 27, 2024 Jeste. Može neko da me kvotuje pošto sam napadaju na ignoru zbog horoskopa i zato što sam mlad. 2
Milosh76 Posted February 27, 2024 Posted February 27, 2024 20 minutes ago, Milošica said: Jeste. Može neko da me kvotuje pošto sam napadaju na ignoru zbog horoskopa i zato što sam mlad. moze imenjace 1 1
Frank Pembleton Posted February 27, 2024 Posted February 27, 2024 36 minutes ago, napadaj said: To je Galens, beše? Da da, ovi samo diluju... 1
Recommended Posts