Jump to content
IGNORED

NOVI BEOGRAD

gospa buba

Recommended Posts

Posted

nama će gangula bazen da napravi, a deca i penzioneri će imati ulaz za dž

:fantom:

Posted (edited)

Nesto "rade" kod Usca, u Milentija Popovica i u ulici kod Hajata nenormalna guzva.

Valjda "sredjuju" deo od Pupina do Tesle...

Edited by Milosh76
Posted

Gangula srušio dva objekta na nasipu

Posted

pa jel panika? ^_^

mislim, trazili su mu sami, kao oni stalno pitaju kad ce, a on nikako? zar ne :unsure:

Posted

Gangula srušio dva objekta na nasipu

Руке му се позлатиле.Шта кажу јел настављају даље.

Posted

nasli dva ne sns, ne telegraf nesrecnika ? idu li dalje ili je to to ?

Posted

kažu da sad traže dvejst meleona od grada, a vesić kaže da ne da

Posted

kažu da sad traže dvejst meleona od grada, a vesić kaže da ne da

ali trazi da se rushi?

Posted

Srušili su neke objekte koji nisu ni podnosili zahtev za legalizaciju.

Jasno je da je to lakši put.

Naravno ima i to da kad je podneto za legalizaciju, ne ruši se dok organ ne odluči da ili ne...

Naravno to je na gradu oni će da odugovlače .

Takođe tu je deo celog ludila da po važećim zakonima nema teorije da tamo sme biti bilo kakve gradnje, te sve sem ekspresnog odbijanja legalizacije jeste muljanje...

....shit has hit the fan...

Posted

Jes vala, dignem preko noċi lokal na sred terazija i ujutru brže bolje podnesem zahtev za legalizaciju...cvrc..nemogu mi ništa

Posted (edited)

Srušili su neke objekte koji nisu ni podnosili zahtev za legalizaciju.

Jasno je da je to lakši put.

Naravno ima i to da kad je podneto za legalizaciju, ne ruši se dok organ ne odluči da ili ne...

Naravno to je na gradu oni će da odugovlače .

Takođe tu je deo celog ludila da po važećim zakonima nema teorije da tamo sme biti bilo kakve gradnje, te sve sem ekspresnog odbijanja legalizacije jeste muljanje...

https://earth.google.com/web/@44.7742368,20.35496948,71.09295678a,789.89221534d,35y,0.00189671h,0t,0r

У овај део не можеш ни да крочиш ногом.Рампа,норужанио чувари итд.И то је тако још из слобиног времена.А ту нам живи нека бивша мис сфрј а садашња певаљка.

Edited by Блок_64
Posted

Po slikama, ono što je Šapić rušio izgleda kao započeti objekat, čije je gradilište napušteno i od gradnje se odustalo (što objašnjava da nije ni podnet zahtev za legalizaciju).

Mene slika nije preterano impresionirala, mislim da srušiti par zidova u korovu, od kojih je i vlasnik odustao (ako se tako može nazvati osoba koja je gradila na državnom zemljištu mimo svih zakona) i nije neki preterano hrabar čin.

Posted

pa ocekivano

valjda (i) na forumu nece biti iznenadjenih kad sapke posle beogradskih izbora bude deo sns koalicije

Posted

Da ne kvotujem sad...

Naravno da sam svestan kriminala koji se tamo odvija. Samo konstatujem ludilo.

Nego, zanima me mišljenje pravnika sa foruma, ako neko podnese zahtev za legalizaciju za nešto što je jasno nemoguće legalizovati, jel postoji neki mehanizam kažnjavanja za jasno izvrdavanje?