slepa živana Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 (edited) Видео данас презиме Курчићne može kratkouzlazni! Edited September 1, 2010 by slepa živana
Delija67 Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 Ne znam kako se izgovara, video sam u pisanoj formi.
Nesh Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 Naglasak? :fashisto:Hm...nisam ga pitao za naglasak, a ni na ulaznim vratima nije bilo akcenta. <_< No, dobro, ako ne moze, ne moze. :(
slepa živana Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 Ne znam kako se izgovara, video sam u pisanoj formi.tako mi i treba kad oću da se šalim ko boris bizetić...
bus Posted September 5, 2010 Author Posted September 5, 2010 Видео данас презиме КурчићNaglasak?? :fashisto: :fashisto:
belch Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 prezime šiljak, videla sam samo u pisanoj formi tako da nisam sigurna kako se naglašava...
Delija67 Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 Naglasak?? :fashisto: :fashisto: Ne znam kako se izgovara, video sam u pisanoj formi.
расејан Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 prezime šiljak, videla sam samo u pisanoj formi tako da nisam sigurna kako se naglašava...Наглашава се и овако и онако, чуо сам више пута на радију. Био неки Војо Шиљак, водитељ или извештач.
ajgor Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 Наглашава се и овако и онако, чуо сам више пута на радију. Био неки Војо Шиљак, водитељ или извештач.Jašta, Vojo Šiljak sa drugog programa Radio Zagreba, u vreme subotnje emisije "Zeleni megaherc". Postoji i Dragoslav Šiljak, nekada vaterpolista i đak Treće muške, a sada poznati profesor na univerzitetu Santa Klara u Kaliforniji.
LaRicca Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 (edited) А сада специјалитет куће!Мајка моје куме се девојачки презивала као један топик на Језику.Како? Edited September 7, 2010 by LaRicca
расејан Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 А сада специјалитет куће!Мајка моје куме се девојачки презивала као један топик на језику.Како? Па јасно, Адоумић.
LaRicca Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Еее, није, али очекујем да баш ти погодиш. ;)
расејан Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Еее, није, али очекујем да баш ти погодиш. ;)Кладим се на Надовезу, пошто се сећам да то постоји као презиме. Крмчија је на зачељу, али није немогућа.
Recommended Posts