September 1, 201014 yr Видео данас презиме Курчићne može kratkouzlazni! Edited September 1, 201014 yr by slepa živana
September 1, 201014 yr Naglasak? :fashisto:Hm...nisam ga pitao za naglasak, a ni na ulaznim vratima nije bilo akcenta. <_< No, dobro, ako ne moze, ne moze. :(
September 2, 201014 yr Ne znam kako se izgovara, video sam u pisanoj formi.tako mi i treba kad oću da se šalim ko boris bizetić...
September 5, 201014 yr prezime šiljak, videla sam samo u pisanoj formi tako da nisam sigurna kako se naglašava...
September 5, 201014 yr Naglasak?? :fashisto: :fashisto: Ne znam kako se izgovara, video sam u pisanoj formi.
September 5, 201014 yr prezime šiljak, videla sam samo u pisanoj formi tako da nisam sigurna kako se naglašava...Наглашава се и овако и онако, чуо сам више пута на радију. Био неки Војо Шиљак, водитељ или извештач.
September 6, 201014 yr Наглашава се и овако и онако, чуо сам више пута на радију. Био неки Војо Шиљак, водитељ или извештач.Jašta, Vojo Šiljak sa drugog programa Radio Zagreba, u vreme subotnje emisije "Zeleni megaherc". Postoji i Dragoslav Šiljak, nekada vaterpolista i đak Treće muške, a sada poznati profesor na univerzitetu Santa Klara u Kaliforniji.
September 6, 201014 yr А сада специјалитет куће!Мајка моје куме се девојачки презивала као један топик на Језику.Како? Edited September 7, 201014 yr by LaRicca
September 6, 201014 yr А сада специјалитет куће!Мајка моје куме се девојачки презивала као један топик на језику.Како? Па јасно, Адоумић.
September 7, 201014 yr Еее, није, али очекујем да баш ти погодиш. ;)Кладим се на Надовезу, пошто се сећам да то постоји као презиме. Крмчија је на зачељу, али није немогућа.