Nesh Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 (edited) Nemamo Daliju, a vala ni Georginu. Dva naziva za isto cvece.A ni prezime Kuhar (Lovro Kuhar iliti Prezihov Voranc). Edited August 10, 2010 by Nesh
mammy two shoes Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 peškir prezime. ne izmišljam. videla sam na spisku stanara
Krotka Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 (edited) Vidim prezime Medved ima i Međed.A može li Malivuk, kao mali vuk :D , bila je ulica na Zvezdari, Zage Malivuk, preimenovana u ulicu Mis Irbi. Edited August 10, 2010 by Krotka
bus Posted August 11, 2010 Author Posted August 11, 2010 Ne može Karan, yerbo ie drugi naglasak. ...Mislim da je vreme da počnu polako da se kombinuju ova imena i prezimena u nove Radosne Bulje. Na primer, Pobeda Sukno-Peškir.
fragand Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 Prezimena Čadjo, Ljiljak, Glušica.Bio jednom i Rade Kenjalo. Ima prica zasto su kod srba i hrvata u bosni takva prezimena.Vinetu drzi kuglanu. Ima i Mali Djoka (kod ovog neznam sta je ime, a sta prezime).Nikola Tesla stvarno ima raznih problema, nekih kao u vicevima, a nekih i neispricanih. Imao je npr. problem u bolnici koji i nije bio za smejanje.
расејан Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 (edited) Vinetu drzi kuglanu. Ima i Mali Djoka (kod ovog neznam sta je ime, a sta prezime).Nikola Tesla stvarno ima raznih problema, nekih kao u vicevima, a nekih i neispricanih. Imao je npr. problem u bolnici koji i nije bio za smejanje.Знам за човека који се зове Миле Лале (а Босанац). Морао пајкана да води кући да му покаже личну карту, јер је овај мислио да га зајебава.Такође, извесни Марко Краљевић из улице Орловића Павла је имао сличних проблема и строго возио рачуна да држи личњака при себи, као доказ.УБР, Мали је мађарско презиме. Edited August 11, 2010 by расејан
Krotka Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 Upravo gledam emisiju "Trezor", iz arhiva RTB, novinar Dragan Babić i Mira Stupica ( nažalost ovakvih emisija više nema :( ).Niko se nije setio prezimena Stupica, stupica kao zamka :D .
Krotka Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 Prezime Muzika, upravo sa ga videla na jednom spisku.
расејан Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 Prezime Muzika, upravo sa ga videla na jednom spisku.Није наше, ал' ... кад је Алдо Моро био отет, карабињери притегли познате сумњивце, па је између осталих био ухапшен извесни Гаетано Паравано, којег сам интерно водио као Гајтан од Завесе.
Nesh Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 Prezime Novčić...Poznajem coveka, ali sinulo mi tek kad se novčić pojavio na asocijacijama. :)
slepa živana Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 Prezime Novčić...Poznajem coveka, ali sinulo mi tek kad se novčić pojavio na asocijacijama. :)i meni je jutros kroz san sinuo grčić milenko, samo što sam u tom snu verovala da je u pitanju mali grk :D
расејан Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 Naglasak? :fashisto:Дугосилазни на о, док је код сиће краткоузлазни, дакле скроз контра.Била једна ученица са таквим презименом, често јој тражили ситно.
Recommended Posts